Şimdi Ara

Aion Priest Class Skill Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 18 lv oldum da skiller benm daha Smite I Heal I de bunları nasıl II yapabilirim yardım eder misiniz.?

• Arkadaslar yardım edin gercekten kasmakta zorlanıyorum az dmg attıgım ıcın zor oluyor canavarlar.. 10 lv de aılcak olan Smite II skili daha açılmadı ve bir sürü skill de acılması lazım acılmadı daha ne yapabilirim acil yardım ??tesekkurler
  • Dostum Sanctum'da Craftların yapıldığı yerde ortada yukarı çıkan bi asansör var ben oradaki NPC lerden skillerin 2. ve 3. levellerine geçiş yaptım ve yeni skillerimide oradan aldım...
    (Umarım yardımcı olabilmişimdir isimleri aklımda tutamıyorum anca böyle yardımcı olabiliyorum... kolay gelsin)
  • kardes ben orayı bulamadım ya resim ile anlatabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweqwe2 -- 31 Mart 2010; 12:43:09 >
  • kardeş resimde net görünüyorsa orada "Izaiza" isimli karakterin yanında bir tane platform göreceksin o platform seni büyülerin satın alındığı üst kata çıkaracak, harita resmide resimde var...
    o üst kattan ben kendi skillerimi aldım sende oradan skillerinin 2. ve 3. levellerini bulabilirsin ...
    (umarım resim yardımcı olur..)

• tamam kardesım cok tesekkuler ıkınızede ama ben chanterım skiller geldi Smite II yok chanter de herhalde baktım okadar bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.