Merhaba arkadaşlar Olympia da 62 lwl warioruma, 10 gb lik eşya alacam.. Takı olarak mevcut olan foverin yüzüğün yanına bir tane daha alacam.. Küpe ve kolyemde warior earing onlarda aynı kalacak.. Sizden 2-3 gblik kemer önerisi ve yine 7-8 gb lik silah önerisi bekliyorum..En azından 70 lwle kadar rahatlıkla kullanabileceğim bir kemer ve silah önerisinde bulunursanız sevinirim.. Son olarak bir arkadaşımda Raptor +4 reb. var 6 gb ye onu alsam nasıl olur? Önerilerinize göre akşam item alacam, yorumlar için şimdiden teşekkürler...
HB +7, Raptor +8 veya Avedon +7 den baskasina bakma. Taki olarakda Kesinlikle ama Kesinlikle ROC ve WE den sasma. Kolye icin yeterli butcen varsa IN yoksa eger WP, Kemer icinse Iron Belt, SOS (String Of Skulls) yada Ske Belt. Bunlarin haricindeki itemlar Warriorda tahmin edecegin kadar etkili degiller.
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
HB +7, Raptor +8 veya Avedon +7 den baskasina bakma. Taki olarakda Kesinlikle ama Kesinlikle ROC ve WE den sasma. Kolye icin yeterli butcen varsa IN yoksa eger WP, Kemer icinse Iron Belt, SOS (String Of Skulls) yada Ske Belt. Bunlarin haricindeki itemlar Warriorda tahmin edecegin kadar etkili degiller.
Öncelikle teşekkür ederim, silah konusunda Hell braker ve raptoru az çok tanıyorum ama, avedon hakkında pek bilgim yok atağı nasıl iyimidir? Birde bahsettiğiniz bu üç silahın fiyatlarını ve ne sıklıkla pazarda görebileceğimi söylermisiniz, mesela şu fiyata görsen kaçırma diyebileceğiniz fiyat'da nedir? Takı konusunda, Küpe, kolye ve yüzük aramıyorum aslında, sadece kemer arıyorum.. Bu bahsettiğiniz üç kemer içinde silah konusunda olduğu gibi fiyat ve bulunabilirliği konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Not: 1,5 aydır bu oyunu oynuyorum, bilgilerimde oyuna başlama tarihimle doğru orantılı.. :)
Avedonu biraz zor gorursun, Combosu iyidir ve tam bir warrior silahidir. Digerleri ona nazaran daha kolay bulunur. Avedon7 HB7 ve Raptor8 ortalama ayni fiyatlardadirlar. Ama misalen Raptor8 600m ise HB7 ve Ave7 500-550m a bulunabilir. Attack Power seni aldatmasin kesinlikle. Benim AP 2800 iken 3200 olan adamlardan daha fazla damage verebiliyordum. Silah farki yani. HB almani tavsiye ederim mutlaka musterisi olan bir item. Alimida satimida ticaretide kolay. Kemer olarak da acele etme Old Skeleton Belt alt 1-2 gb filan tutar, ROC e WE lerinde oldlarini al. hatta WP ninde. 75 oldukdan sonra +1 yada +2 lerini alirsin. Bunlar seni bayagi goturur cunku.
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Avedonu biraz zor gorursun, Combosu iyidir ve tam bir warrior silahidir. Digerleri ona nazaran daha kolay bulunur. Avedon7 HB7 ve Raptor8 ortalama ayni fiyatlardadirlar. Ama misalen Raptor8 600m ise HB7 ve Ave7 500-550m a bulunabilir. Attack Power seni aldatmasin kesinlikle. Benim AP 2800 iken 3200 olan adamlardan daha fazla damage verebiliyordum. Silah farki yani. HB almani tavsiye ederim mutlaka musterisi olan bir item. Alimida satimida ticaretide kolay. Kemer olarak da acele etme Old Skeleton Belt alt 1-2 gb filan tutar, ROC e WE lerinde oldlarini al. hatta WP ninde. 75 oldukdan sonra +1 yada +2 lerini alirsin. Bunlar seni bayagi goturur cunku.
Peki kararımı verdim sanırım, bulabilirsem Avedon +7 eğer bulamazsam Hell Braker +7 alacam.. Kemer içinse Old skeleton.. Yardımınız için tekrar teşekkürler, birde şuan kullandığım takılar, old warior earing, old warior pendant ve foverin.. Bunların yanınada bahsettiğiniz old skeletonu alsam uzun bir süre takı sorunum olmaz değilmi?
Avedon aslinad cok guzel ama HB nin goruntusune aldanip insanlar seni super zannediyor. Istersen HB al her turlu gideri var. Takilarinida asagidaki sekilde yaparsan lvl kasmada ve boss kesmede seni yolda birakmazlar ama PK icin illaki daha iyileri gerekecektir. 2x Old WE 2x Old ROC 1x Old WP 1x Old Skeleton Belt
Zamanla para ve kariyer yaptiginda bunlari su sekle getir 2x WE +1 2x ROC +1 1x WP +1 1x Iron Belt
Daha sonra kendini asmak istersen 2x WE +2 2x ROC +2 1x IN +0 1x String Of Skull +1 veya +2
Defans yonunden sorun yasamazsin ama serverda asaslar ve warriorlar rahat vermezse SOS +2 yerine IB +0 kullan. Yani; 2x WE +2 2x ROC +2 1x IN +0 1x IB +0
Silah olarak mumkun oldugunca HB kullan. 70 e Avedon sonrasinda Krowaz kullanirsin. Ve krowaz silahlarda Undef ve Bombastic kesinlikle alma. Alacaksan Sweet Kiss yada Chaos hatta sadece Chaos al.
Çok teşekkür ederim hocam, bu bilgilerin benim için bir başucu eseri gibi :) Sanırım takı konusunda yanlışım Foverin yüzük almaktı.. Bir tane aldığım için onu satıp bahsettiğin yüzükleri arayacam...