ioniadaki warriorumda şuan +8 raptor var ve czye çıkacağım için değiştirmek istiyorum.Elimde 35 gb civarı nakit var sizce ne yapmalıyım.İtemlerimde pek iyi sayılmaz sizce 35gb civarı +8hb alıp ,raptor parasıylada pazarda takılmaya devam edip yavaş yavaş takılarımı dizmeliyimn kararsız kaldım..ne yapmamı önerirsiniz.şimdiden teşekkürler.. not:warriorum 83 lvl cz için soruyorum yan charı felanda yok
35 gb hb ye vereceğine raptor dursun derim 35 gb ile ticaret yap daha iyi derim.
cz için avedonu tavsiye ederim ben kullanıyorum krowaz silahları alamıyorsan 8 avedon derim
8 avedon gördüm bugün sanırım 32gb dı ama almadım. avedon 8 hb8den dahamı iyi olur? satması daha zor sanırım
+7 sweet kiss wrinom yada +7 sweet kiss baal al.+9 raptor alana kadar ötesi yok bu itemlerden.
Bence direkt silaha yüklenme elindekiler tam olarak ney biraz daha açarsan konuyu daha iyi olur.
teşekkürler.. açayım konuyu 1 haftadır pazarda 10gb felan kastım bu hızda gidersem böle kasarım gibime geliyor ama uğraştırıyo sıkılmaya başladım.item olarak şuan old takı setim var :D in alacam 150tlye old roclar(şimdilik) iş görür, +1sos alırım zor değil bi küpe bide silah eksiğim var önceliği silaha vermek istiyorum bü yüzden ama verebileceğim max fiyatta 35gb.. bide +6 quest ms basmışdım onu +7 denesem iş görmez değilmi?yoksa boşa riske atmayalım +6sı ilerde satarken extra bi referans olur chara?
Valla sana en kestirme yol sat carı +6 ms referans pek olmaz ama adam şansını dener ya geçerse hesabı diye düşünür Topla ne varsa base car yap +8 shell set in +1 sos old takılar +8 raptor bence fena olmaz 83 lwl beni aşar senide aşmış gibi...
Hell Breaker güzel silah skil sektirtmiyor R damage si sekiyor ama reb sizde olsa reblide olsa aynı . Warrior'a alcağım en son itemdir ama hb destekleyecek takı olmadığı sürece gereksiz (Rof , Flame ring ). O chara bu saatten sonra atak değil ölümsüzlük getirecek itemler lazım bunlardan biriside gigantic axe derim skill ve R sekmiyor reb sizi var bende çok güzel gerçekten arkadaşın dediği gibi avedonda olur leg cutting yüzde 80 tutuyor . +8 lugias +8 giga /hanguk alabilirsin playerlığın iyiyse su gibi can eritebilirsin. Krowaz alcaksan o paraya baal alınabilir mi bilmiyorum ama wirinom al derim Sweet kiss wirinom buff siliyor +7 si çok rahat yeter. +7 70 ms side iş yapar öyle düşünme Stun shock scream gibi skillerde çok iyi gidiyor Str bonusuyla birlikte zaten +8 raptor kafa kafaya oluyor nerdeyse hem charın isim yapar sen farkında olmadan vayy adamda +7 quest ms si var adam işi bilio derler ;)
türkeş valla yüreğime su serptin:D +1 we aldım şuan dual yapıyorum onuda takı işim şimdilik bitmiş oluyor zaten klasik ko oyuncularından biriyim akşam işten geldiğimde arkadaşlarla takılabileceğim bir char yeter zaten ortamım var czde şu halimle bile zevk alabiliyorum. quest ms mi +7 deneyecem o zaman 4 5tane +7 chitin 5 6tane +8 alıp deneyecem salı resetten sonra olmazsa raptorla devam bir süre , 1 aya kadarda +7 sweet kiss wirinom yapmaya çalışırım şuan fiyatını bilen varsa yazarsa sevinirim herkeze teşekkürler
quest ms +7 bastın mı gerisi kolay
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme