Şimdi Ara

aion private server arıyorum saglam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilginiz saglam aion private server varsa lütfen paylaşın kardeşim oynamak istiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TharizduN -- 25 Mayıs 2010; 17:06:00 >

• infiniteaion sağlam ve güzel bi server, birçok konusu mevcut forumda, oradan daha detaylı bilgi alabilirsin.
    ben de dün başladım bu servera... lag falan da yok.
  • peki abys de heryer beyazmı yoksa savaşa açıkmı ? bi çok private server da aynı problem var abys de kaleler beyaz şeklinde
  • nesi sağlam ya bi ton bug var yukarı tükürsen bıyık aşşa tükürsen sakal dedikleri bu oluyo heralde...sıkıldım başka bi oyun oyniim desen yada tatile gitsen 2 ay gibi bi süre ara veriim desen charini siliyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TharizduN

peki abys de heryer beyazmı yoksa savaşa açıkmı ? bi çok private server da aynı problem var abys de kaleler beyaz şeklinde

Açık dostum beyaz değil.Serverda ufak tefek buglar var tabiki sonuçta privite server.Server ilk açıldığı zamanlarda oyun çok kötüydü fakat bir ay önce yeniden başladım arada dağlar kadar fark var.Her geçen gün yeni bi bug hallediyorlar hayırlısı bakalım sonumuz ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SoMeDaY_

quote:

Orijinalden alıntı: TharizduN

peki abys de heryer beyazmı yoksa savaşa açıkmı ? bi çok private server da aynı problem var abys de kaleler beyaz şeklinde

Açık dostum beyaz değil.Serverda ufak tefek buglar var tabiki sonuçta privite server.Server ilk açıldığı zamanlarda oyun çok kötüydü fakat bir ay önce yeniden başladım arada dağlar kadar fark var.Her geçen gün yeni bi bug hallediyorlar hayırlısı bakalım sonumuz ne olacak

Nasıl yani? Infinite'de kale savaşları var mı?

• ya belive önce bi soruyu kendine sor sonra bize sor ....siege kim biz kim ........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Private Server'lar
    3 gün önce açıldı
    wow private server önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eger kale savaşları varsa o private akar :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyfa3

ya belive önce bi soruyu kendine sor sonra bize sor ....siege kim biz kim ........

Arkadaşın 'beyaz yerler' den kasıtı kaleler olduğunu düşünürsek, Someday'in de 'Açık dostum beyaz değil.' dediğini düşünürsek oyunda kale savaşları var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azure Wrath

quote:

Orijinalden alıntı: tyfa3

ya belive önce bi soruyu kendine sor sonra bize sor ....siege kim biz kim ........

Arkadaşın 'beyaz yerler' den kasıtı kaleler olduğunu düşünürsek, Someday'in de 'Açık dostum beyaz değil.' dediğini düşünürsek oyunda kale savaşları var sanırım.

Beyaz heryer derken ben abys kapalı yani buglu diyor sandım.Sadece açık isteyen istediği gibi girebiliyor abys de cok kişi olmasada yakın zaman içinde halledeceklerini düşünüyorum.Kale savaşı yok bildiğim kadarıyla bi yanlış anlama oldu ama rift ler zevkli oluyor zaten şimdilik yetiyor ilerleyen zamanlarda düzeleceğine eminim.

• azure iice sapıttın hea noob sandın heralde bizi...eylül ekimden beri infinitede oynuyom ben baya bi bilgim oldu beni ilgilendiren konbularda o yüzden sözüm senettir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.