Şimdi Ara

Aion Rise Lejyon Başlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuchîkî

quote:

Orijinalden alıntı: lakkus

Merhaba tekrar ben Üyeliğimi yenilettim ancak perento server ında asmo karakterim olduğu için elyo açamadım doğal olarak,mevcut karakterleri siliyorum ancak 7 gün süre verdi silmek için sanırım kestirme bir yolu yok bunun.Şuan beklemekden başka birşey gelmiyor elimden üstelik 7 gün de boşa gitmiş olacak neyse ,7 gün sonra görüşmek üzere.

Bu sorunu halletmenin çok kolay bir yolu var. Bizim de uyguladığımız yöntemi uygulayarak; UK NCSoft' un sitesine girdikten sonra Support bölümüne ticket atarak karakterlerini derhal silmelerini sağlayabilirsin (Durumunu güzel bir şekilde açıklayarak.). Benim tüm karakterlerimin silinmesi 1 saatimi aldı :).

Selam örnek ticket gönderebilirseniz benim için iyi olurda yada bu sorunu olan başka arkadaşlara.Mevcut ingilizcem le sıkıntı yaşayabilirim zira :)

• quote:

quote:

quote:

Merhaba tekrar ben Üyeliğimi yenilettim ancak perento server ında asmo karakterim olduğu için elyo açamadım doğal olarak,mevcut karakterleri siliyorum ancak 7 gün süre verdi silmek için sanırım kestirme bir yolu yok bunun.Şuan beklemekden başka birşey gelmiyor elimden üstelik 7 gün de boşa gitmiş olacak neyse ,7 gün sonra görüşmek üzere.

Bu sorunu halletmenin çok kolay bir yolu var. Bizim de uyguladığımız yöntemi uygulayarak; UK NCSoft' un sitesine girdikten sonra Support bölümüne ticket atarak karakterlerini derhal silmelerini sağlayabilirsin (Durumunu güzel bir şekilde açıklayarak.). Benim tüm karakterlerimin silinmesi 1 saatimi aldı :).

Selam örnek ticket gönderebilirseniz benim için iyi olurda yada bu sorunu olan başka arkadaşlara.Mevcut ingilizcem le sıkıntı yaşayabilirim zira :)

Hello NC, I have got an Asmo character in EU perento. I want to create an Elyo character in the same server, but first i need to delete my Asmo character but i don' t want to wait 7 days. Is it possiable to make this procces faster? My character names: " Karakter isimleriniz. " Thank you.

Yazman yeterli olacaktır. Geri dönüşlerinde senden onaylamanı isteyeceklerdir. Daha sonrada işlemin tamamlanacaktır :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuchîkî -- 11 Şubat 2012; 15:39:47 >

• quote:

quote:

Teşekkür ederim dediğiniz gibi ticket i gönderdim şuan beklemedeyim oyunda görüşmek üzere.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim dediğiniz gibi ticket i gönderdim şuan beklemedeyim oyunda görüşmek üzere.

Rica ederim. Görüşürüz :)

• onur bende sizin guild'e gelecem ^^
    özel mesajını bide okusan
  • asmo yada elyo baslicaz?
  • Elyo tarafındayız :)
  • beta yarin kapaniyor, oficial ne zaman aciliyor bilgi var mi?
  • Bende sitede baktım, fakat tam olarak bir tarih göremedim yada gözümden kaçtı. Ama sanmıyorum ki arayı çok açsınlar Şubat ayı içerisinde olması gerekiyor zaten :)
  • Sons of anarchy de ranger oynuyordum,ünw finaller ve gamerpc toplamayla ugrastıgım için çalısmak zorunda kaldım sonucta tekrar dondum.Ben de f2p e gecince katılmak isterim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exmoon -- 19 Şubat 2012; 20:27:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exmoon

Sons of anarchy de ranger oynuyordum,ünw finaller ve gamerpc toplamayla ugrastıgım için çalısmak zorunda kaldım sonucta tekrar dondum.Ben de f2p e gecince katılmak isterim :)

Tabi ki, bekleriz :)
  • Merhaba,
    Ben de katılmak isterdim böyle bir oluşuma fakat yazdığın intro gözümü korkuttu açıkçası. O kadar hardcore oynayabileceğimi sanmıyorum. (Gençliğimde belki) Ama dersen ki casual oynayan evli-çocuklulara da kapımız açık maksat muhabbet olsun, yaparız bişeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draco Mortis

Merhaba,
    Ben de katılmak isterdim böyle bir oluşuma fakat yazdığın intro gözümü korkuttu açıkçası. O kadar hardcore oynayabileceğimi sanmıyorum. (Gençliğimde belki) Ama dersen ki casual oynayan evli-çocuklulara da kapımız açık maksat muhabbet olsun, yaparız bişeyler.

Orada genel olarak kendimi açıklamak istedim. Tabi ki casual oynayanlara da kapımız açık her zaman :) Yani orada " Benimle oynayanların da aynı şekilde düşünmesini isterim. " dedim fakat herkes aynı düşüncelerde olacak diye bir şey yok. Siz eğer takılmak isterseniz, bekleriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuchîkî -- 21 Şubat 2012; 15:59:21 >
  • yaw siteye kayit oldum da forumda pek konu yok yada ben goremiyorum muhtemeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

yaw siteye kayit oldum da forumda pek konu yok yada ben goremiyorum muhtemeden.

Henüz daha Aion f2p geçmediğinden pek uğraşmıyorum şuan için siteyle. Hafta sonu halletmeyi düşünüyorum :)
  • quote:

quote:

Henüz daha Aion f2p geçmediğinden pek uğraşmıyorum şuan için siteyle. Hafta sonu halletmeyi düşünüyorum :)

Yardim lazim ise bana ulas elimden geleni yaparim.
  • quote:

quote:

quote:

Yardim lazim ise bana ulas elimden geleni yaparim.

Teşekkürler :)
  • Ayın 27 sinde saat 16:00 (GMT) da NC sunucuları kapanıyor ve Gameforge sunucuları aktif oluyor.
  • quote:

Ayın 27 sinde saat 16:00 (GMT) da NC sunucuları kapanıyor ve Gameforge sunucuları aktif oluyor.

Tuh ben yarin bekliyordum :P
  • umraim yarin gecikmeler olmicaktir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.