Şimdi Ara

Aion Rise Lejyon Başlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gizmo_x

umraim yarin gecikmeler olmicaktir.

28 inde açılacak tekrar sunucular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuchîkî

quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

umraim yarin gecikmeler olmicaktir.

28 inde açılacak tekrar sunucular.

28inde bende sana katılmayı düşünüyorum canım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testq -- 27 Şubat 2012; 2:37:35 >
  • Edit // Herp derp Elyos tarafında Perento serverinde olduğumuzu yeni anladım.Herp derp.
    Keşke Asmo tarafında olsaydık oradakiler daha cool *-*

Archer spot açığınız var mı bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaelvin -- 27 Şubat 2012; 10:28:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaelvin

Edit // Herp derp Elyos tarafında Perento serverinde olduğumuzu yeni anladım.Herp derp.

Şuan için sınıf alımlarında herhangi bir kısıtlama vs. yok. Ne oynamak istiyorsanız onunla katılabilirsiniz :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuchîkî

quote:

Edit // Herp derp Elyos tarafında Perento serverinde olduğumuzu yeni anladım.Herp derp.

Şuan için sınıf alımlarında herhangi bir kısıtlama vs. yok. Ne oynamak istiyorsanız onunla katılabilirsiniz :).

Tamam o zaman archer olarak geleyim ben ^^
    Oyun içinden size pm ile ulaşırım yarın.Büyük ihtimal Vaelvin olur nickname
  • bende yarın acılırsa f2p oyuna dönuş yapıyorum 50 lvl ranger ıle 50 lvl sorc um vardı ıkısını de denıcem hangısı hosuma gıderse onun la aranıza katılmak ısterım...
  • Yanlız ben hangi server'da olduğumu nereden öğrenebilirim ?
    Oyunu buradan (http://www.aionfreetoplay.com/website/) indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaelvin -- 27 Şubat 2012; 16:32:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnBzTR

bende yarın acılırsa f2p oyuna dönuş yapıyorum 50 lvl ranger ıle 50 lvl sorc um vardı ıkısını de denıcem hangısı hosuma gıderse onun la aranıza katılmak ısterım...

Tabi ki :)
  • quote:

Yanlız ben hangi server'da olduğumu nereden öğrenebilirim ?
    Oyunu buradan (http://www.aionfreetoplay.com/website/) indirdim.

Oyuna login olduktan sonra karakter yaratma ekranından önce soracaktır zaten. Şuan için Perento sunucusundayız, fakat yarın F2P ile sunucu isimleri değişecektir büyük ihtimal. Sunucu adında değişiklik olursa buraya yazacağım.
  • http://aionstatus.com/ hangi serverde baslayacagiz? nexus mu parento mu?
  • Perento' dayız biz. Orada da kalacağız :)
  • legiona alım devam ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpookzPiece -- 2 Mart 2012; 12:49:10 >
  • Evet :)
  • Benim nick Uba elyo assas.

@Kuchîkî oynadigin nick ney?
  • Benim nick Kevashe. Ben yoksam Faradrim, Komas yada Haylaz' a mesaj atabilirsin :)
  • katilmayi dusunen arkadaslar icin soyleyecegim sey su:

ortam cok guzel bekleriz :).
  • Arkadaşlar seviyeli ve ilgili arkadaşlarımız var sağolsunlar, çekinmeden gelin beraber olalım oyunun zevkini çıkaralım...
  • Oluşumunuz ilgimi çekti ben 2 yıldan beri gorgos sonrasında perento severında yabancı bir legion içinde takıldım her türlü boss kesimi, kale alımı, zerk bulaştım oyunuda turuncu set gelmeden 55 abyss set, silah ve takıları yapıp karakteri sattım ilk defa elyo oynamayı düşünüyorum hemde kendi asmo takıldığım serverda şimdi sorum şu kaç online oyuncu sayınız var hangi saatler online olursunuz herkez bir gruplaşma içine giriyor sizde yoktur umarım ayrıca serverda kale durumları ne genelde ap kasmayı bir amaç haline getirdiğim için 2-3 kişi kale yapardım son hali serverın nasıldır bilmiyorum cleric veya chanter sıkıntınız var mı ? son olarak sohbet ortamı nasıl malum asmo tarafında epic türk legionları olduğu için pek muhabbet içine giremiyordum kafa dengim değildiler umarım sizde ortam daha iyidir ve unutmadan elyo haritası konusunda epic bir bilgi sahibi değilim kasılma veya azda olsa para konusunda bana yardım edebilirmisin bunları cevaplarsanız oyun delisi ap, kale, pvp bakımında yanınızda olacak bir oyuncu kazanırsınız size iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow

Oluşumunuz ilgimi çekti ben 2 yıldan beri gorgos sonrasında perento severında yabancı bir legion içinde takıldım her türlü boss kesimi, kale alımı, zerk bulaştım oyunuda turuncu set gelmeden 55 abyss set, silah ve takıları yapıp karakteri sattım ilk defa elyo oynamayı düşünüyorum hemde kendi asmo takıldığım serverda şimdi sorum şu kaç online oyuncu sayınız var hangi saatler online olursunuz herkez bir gruplaşma içine giriyor sizde yoktur umarım ayrıca serverda kale durumları ne genelde ap kasmayı bir amaç haline getirdiğim için 2-3 kişi kale yapardım son hali serverın nasıldır bilmiyorum cleric veya chanter sıkıntınız var mı ? son olarak sohbet ortamı nasıl malum asmo tarafında epic türk legionları olduğu için pek muhabbet içine giremiyordum kafa dengim değildiler umarım sizde ortam daha iyidir ve unutmadan elyo haritası konusunda epic bir bilgi sahibi değilim kasılma veya azda olsa para konusunda bana yardım edebilirmisin bunları cevaplarsanız oyun delisi ap, kale, pvp bakımında yanınızda olacak bir oyuncu kazanırsınız size iyi oyunlar.

Yaw haci ortam super is ve okul sonrasi herkez ts de normalde, yukari asa 10 kisi online oluyor pvp 55lvl olanlar kasiyor :P ben yeni oldugum icin lvl kasiyom ^^. gir bak ne var ne yok bizim anlatimimizla olmuyor oyle :). gel gor begenmez isen ozaman dusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow

cleric veya chanter sıkıntınız var mı ? .

Priest sıkıntımız kalmayacak inşallah ben 6 aya kadar karakteri kasabilirsem :P
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.