Şimdi Ara

Aion Tanıtım Videoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün aion hakkında ki bilgilerimi paylaştığım video çektim yeni başlayan ,başlamak isteyen arkadaşların kafasındaki soru işaretlerini kaldırıcak bi seri olucak
    devamı gelicektir. iyi seyirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn_34 -- 18 Temmuz 2014; 20:15:09 >

• Güzel paylaşım. Umarım yeni başlayanlara yardımcı olur.
  • Ücretsiz oyun cdsi mi veriyor?Geçen mail attım ellerinde kalmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Ücretsiz oyun cdsi mi veriyor?Geçen mail attım ellerinde kalmamış.

benim anlattığım zaman veriyordu

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn_34 -- 19 Temmuz 2014; 17:55:03 >
  • Öncelikle eline sağlık hocam.İzninle bi kaç sorum olacak:)
    1-Şimdi sen bu görevleri bildiğin için, kolayca ne, nerde,kim nerde, kime gidicez kolayca yapabiliyosun.Biz nasıl yapıcaz?Haritada mı gösteriyor görevler, yoksa araştırıp bulmak mı lazım?
    2-İtemleri nasıl kullanıyoruz tam olarak anlamadım.Ayrıca kendimize nasıl item alacağız seviye atladıkça?
    3-Bazı kısayol tuşlarını sen alışık olduğun için kullanıyorsun fakat bilmeyenler için bi genel kısayol bilgisi verseydin iyi olabilirdi.Mesela x saldırı modu dedin, c ile vuruyo diye ilk skilli kaldırdın, yerden tekrar cye basınca kendini topluyo itemleri dedin.Yanlış anlamadıysam.Bunun dışında neler var bilmemiz gereken?
    4-Ayrıca görev görev, sürekli görev mi yapıcaz; ilk seviyeler için neyse de daha sonra bizi neler bekliyo?Neden sadece sarı görevleri yapıyoruz bi de onu sormak istedim:)
  • 1.ilk haritada sadece sarı görevleri yapsanda olur sonra sanktuma ordanda diğer haritaya ışınlar orda mavi görevleri yaparsın işte bakarsın hangisi fazla exp veriyorsa onu yaparsın zaten hikaye sarı görevlerden ilerliyor diğerlerinde şunlar zarar veriyo şunları kes görevleri

2.itemleri sağ tıklayınca giyebilirsin,
    kendi seviyene göre öncelikle sikkelerle item alabilirsin ;

ilk sikke itemlerini verteronda demir sikke karşılığında ardus kutsal emanet saklama yapısı'ına uçarak gidersin orda büyü yönetim yüzbaşısı ve savaş yönetim yüzbaşı 'sı bulunur büyüyle saldırı yapıyosan büyü yönetim yüzbaşısı'ndan itemlerini alabilirsin yada savaşçı sınıfsan savaş yönetim yüzbaşı'sından itemlerini alabilirsin (öncelikle levelinin yetmesi lazım)
    ondan sonra eltnen'de girişte sağda bulunuyo merdivenin altında ondan alabilirsin eltnen kalesi'nde
    böyle böyle ilerliyor

3.x saldırı modunu açıp kapıyor,
    c ile saldırı yapabilirsiniz,
    tab ile adam seçebilirsiniz
    f1 ,f2 ,f3'den felan adamları seçebiliyorsun
    alt'ye basıp 1,2 'ye basıp yukarıdaki skilleri seçebiliyorsun
    daha fazlası için esc-seçenekler-tuş düzeni'ne girer ordan düzenliyebilirsin

4.oyunda level kasmak için felan herşey için görevle kasılıyo görevsiz sadece kesip level alınmıyo illaki görev yaptırtıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn_34 -- 21 Temmuz 2014; 19:34:12 >

• Tebrikler güzel anlatım
  • merhaba kardes ben bu oyuna yenı basladım aıon sıtesınden oyunu yenı ındırdım sonra kaydımıda yaptım maille gelen aktıvasyonuda yaptım lakın oyuna gırdıgım zaman suresıs banlanmıstır dıyor ne yapmalıyım 3 tane uylelık actım hepsindede aynı sorun bır yardımcı olursan sevınırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.