Şimdi Ara

Aion US --> Aion Eu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aion'a başlama kararı aldım ve yaklaşık 50gb download yaptıktan 3 gün sonra fark ettimki ben Aion US serverinda oynuyorum bu downloadu tekrar yapmadan Aion EU serverlarına geçiş yapmam mümkünmüdür ?

• malesef http://www.aionfreetoplay.com/website/ EU indirmen lazım tekrar
  • http://www.aionfreetoplay.com/website/ bu siteden istemciyi indir kurulacağı yerde aion US klasörünü göster gerisini istemci halleder ama klasör ismini aion EU olarak değiştirmen gerekebilir.
  • Gameforge yoksa bence us de oyna burda droplarla oynandı oyunun resmen boku çıktı ko ya döndü.Yakında gameforce direk ap puanı falan satacak yada hazır karakter.Ayrıca hile için sallayan yok bence eu da başlama eğer us de aynıysa heiç bulaşma :D Kısacası bence gameforge varsa arkana bakmadan kaç.
  • Yeniden indirmen lazim ama us u da silme bence ping asiri yuksek degilse oynarsin veya private serverlari oynayabilirsin us clientiyle bazi zevkli serverlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Placeb0 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar niçin yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz yeniden indirmesi gerekmiyor. Ben oyunu cdlerden kuruyorum cd den kurulduğunda dolayısıyla ncsoft olarak kuruluyor. Çözümü var oyunun kurulduğu klasörü AionEu olarak değiştirecek ardından gameforgenin sitesinden istemciyi indirirecek istemciye oyunun kurulacağı klasörü zaten hali hazırda inmiş olanı AionUs bile olsa gösterecek zaten AionEu olarak değiştirdik biz adını. oyun orda varolan dosyalar tekrar indirmiyor. gerekli güncellemeleri ve eksikleri tamamlayıp kullanılabilir hale getiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima Online: Kingdom Reborn
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.