Bildirim
Aion Video
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
emeğine sağlık gayet hoş video -
teşekkürler -
Çok güzel olmuş video zevk ile izledim gerçekten çok başarılı -
ozi production işlerinden alıyorum diyorsun yani bak ben senin bu özelliğini bilmiyordum benimde elimde parça parça çektiğim şeyler varda ben böle senin gibi yapamam o yüzden hiç uğraşmıyorum. videolarlarla güzel oynamışsın eline sağlık -
saolun arkadaşlar.eh iste volkancım az buçuk uğraşıyoruz pek vakit bulamıyorum da buldukça ufak ufak bakıyorum amatör bir zevk işte ama ayıp ettin gönder elindeki videoları makul bir kinah karşılığı istediğin gibi oynuyalım senin videolarlada -
yok hacı bende öğrencem bu video işini :p -
yani 3 kuruş kinah vermemek için şu yaptığına bak ayıp ama -
hehe ozi windowsun live video maker programını kaptımçok basitmiş bende hazırlıyorum şimdi xDD -
aynen volkancım bu işlere giriş için güzel seçim onu bi kavra devamı gelir zaten hadi bakalım merak bekliyorum videonu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X