Şimdi Ara

Air 13' 2012 donanım desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • air 13" aldım ancak merak ettiğim bi konu var. elimde wd my passport 500 gb, wd elements 1tb ve microsoft arc mouse var.
    Ürünler yeni bunları kullanmada bi sıkıntı olacakmı? Microsoftun sorun çıkaracağını düşünüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JR-WaRGoD

air 13" aldım ancak merak ettiğim bi konu var. elimde wd my passport 500 gb, wd elements 1tb ve microsoft arc mouse var.
    Ürünler yeni bunları kullanmada bi sıkıntı olacakmı? Microsoftun sorun çıkaracağını düşünüyorum :)

HDDleriniz exFAT veya FAT32 ise sorunsuz calisir. NTFS ise ek yazilim olmadan calistiramazsiniz. Ayni sekilde Windowsta da Mac OS Journaled calistiramazsiniz. En iyisi HDDlerinizi exFAT olarak formatlayin, Windowsta da Macte de sorunsuz calisir. exFAT da FAT32 gibi 4 GB dosya sinirlamasi bulunmaz, sorunsuzdur. Ancak bildigim kadariyla XP exFAT okuyamiyor, exFAT okumasi icin Vista veya ustu gerekli.

Arc Mouse calisir, ama ek ozelliklerden emin degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 5 Kasım 2012; 17:55:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• exFAT güzel fakat benim gibi hem mac hem PC ve hem de wd live gibi media player kullanıcıları için kullanışsız kalıyor. Çünkü wd live hd media player exFAT desteklemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

exFAT güzel fakat benim gibi hem mac hem PC ve hem de wd live gibi media player kullanıcıları için kullanışsız kalıyor. Çünkü wd live hd media player exFAT desteklemiyor.

O zaman tuxera gibi cozumlerle NTFS kullanacaksiniz. Sahsen bunun yerine hazirda bulunan Parallelsi kullaniyorum NTFS disk okumak gerekirse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsini kullanabilirsin.. arkadaşlarında dediği gibi hdd yi exfat yada fat32 formatına çevirmeniz lazım.. ntfs yi mac okur ama yazamaz
  • yardım için sağolun :) ben diskleri biçimlendireyim o zaman exfat olacak şekilde. bu arada arc mouse sorunsuz çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One-x Yeni yazılım 1.29.707.11
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.