Şimdi Ara

Air 2 Kalem seçimi( kullananlar yorum atabilirmi) / Klavye alındı (k380) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuto -- 19 Ekim 2016; 9:12:57 >
  • Sanırım Adonit Pixel aranılan kalem. Not almak için şuan için en üst seviye kalem olarak görünüyor. Daha iyileri varsa da bilemiyorum, ülke de pek kullanılmadığı için tavsiye verenlere de maalesef pek rastlayamıyoruz.

Amazon.de gönderim yapıyor olarak görünüyor. 73 euro fiyat bedeli olsa da kargonun bedava olması sebebiyle Amazon.com fiyatları ile örtüşmüş oluyor.

Burada önemli olan şey, kullanıcının kalemi ne için alacağı. Misal ben tanesi 5,5 tl değerinde olan japon malı tükenmez kalemi haftada bir bitiriyorum. Ayrıca ayda bir de bunun yanında mavi ve kırmızı rengini de bitiriyorum. Yani ayda sadece 33 tl kalemlere harcıyorum. Not defterine para vermesem de kalemi almaya giderken harcadığım para ve ıvır zıvır kırtasiye masrafları ile aylık neredeyse 50 tl gibi bir rakam harcıyorum. Bu sebeple bir kaleme bir kereye mahsus 73 euro vermek bana hiç dert değil. Benim gibi çok fazla not alacaksanız ve yine benim gibi yazım kalitesine, tuttuğunuz kalemin verdiği konfora önem veriyorsanız -ki çok fazla yazdığımız için bunları aramaya mecburuz- 73 euro bir şey değil gibi görünüyor.

• adonit pixel aldim yazımı okuyun adonit pixel not için mukemmel bir kalemdır
    https://forum.donanimhaber.com/m_121315933//tm.htm#121315933
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.