Şimdi Ara

Air 2 Kalem seçimi( kullananlar yorum atabilirmi) / Klavye alındı (k380)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Good notes ı direk almayı planlıyorum zaten

Jot touch hardware update geçirmiş Eski sürüm( ucu kalın) Yeni sürüm ( ucu ince)

İpad air 2 kullandıgımdan biraz korkuyorum sıkıntılar varmış heralde

80 dolara adonit pixel var amazonda ama şuan türkiyeye gelmiyor Jot touchun daha gelişmiş verisyonu diyor insanlar.
    50 dolar jot touch ama amazon hangisini ( eski yeni) yollayacaklarını sistemden göremiyor. Ne çıkarsa yani
    44 dolarda adonit jot script2 evernote edition var 6 aylık evernote uyeliği veriyor

Sizce pixele o kadar para verneye ve beklemeye değermi ( ipencilın en büyük rakibi olarak görülüyor)
    Jot touch için kumar oynamaya değermi eski sürümüde işimi görürmü
    Yoksa jot script alıp keyfimemi bakayım

Çizim yapmayacagım sadece not tutacağım yani önemli olan düzgün bağlanıp yazması ve bileğimi istediğim gibi koyabilmem .

İlginiz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tqrr -- 11 Ağustos 2016; 11:40:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tqrr kullanıcısına yanıt
    Bunları Türkiye'de kullanan pek bulunmaz. Amazon'daki review'lara bakmanızı tavsiye ederim.
  • Yaklaşık 9 aydır Logitech K480 kullanıyorum.

Avantajları,
    + 3 cihazı da bluetooth üzerinden bağlayıp çok kolay bir şekilde cihazlar arası geçiş yapabiliyorsunuz.
    + Üzerindeki oyuk kısma tablet ve telefonunuzu koyup stand olarak kullanabiliyorsunuz.
    + Hem Mac hem de Windows kısayolları mevcut. iPhone ve iPad'de kolaylıkla cihazı uyutma, screenshot ve multitasking gibi atanmış kısayolları kullanabiliyorsunuz.

Dezavantajları,
    - Tuşları biraz duyarsız. Bazen sert basmak gerekebiliyor. Ben bunun bilincinde, deneyip görerek almıştım.
    - Bazı kullanıcılar tuş takımı arasındaki boşluğu fazla bulup yazmakta zorlanabilir.

Ayrıca, Logitech K380 modelinin tuşları daha hassas fakat onun da yukarda bahsetmiş olduğum tabletinizi koyabileceğiniz oyuk kısmı yok. Bunun dışında, Microsoft'un cihazı estetik duruyormuş ama deneme fırsatım olmadı maalesef

Edit: yazım&imla
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• iPad mini'de kullandığım klavye incelemesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100742328&p=1&anchorToGo=100742328#100742328

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • technical death metal kullanıcısına yanıt
    Hocam almayı düşünüyorum bende ama bir sorum olacak tableti içine koyduğumuzda yaptığı açı nasıldır? Kucağımıza koyduğumuzda güzel bir görüş imkanı veriyor mu

• Linkdeki klavyeyi kullanmak için kılıf kullanmamak gerek ve kendisi fazla koruma sağlamıyor

K380 yada wedge alacağım heralde

K380 biraz daha kaba 28cmuzunluk 3 cihaza bağlanabiliyor
    Wedge biraz daha kısa 25cm uzunluk tek cihaza bağlanıyor ama kendi kapağı var

Wedge kullanan biri yorum yaparsa rahatlıyacağım

Yorumlarınız için teşekkürler

• Yani bu belirttiğiniz detay klavyenin bulunduğu yükseklikten tutun da, kullanığınız kılıfın kalınlığına kadar değişkenlik gösterebilir. Örneğin kalın bir kılıf daha dik durdururken, kılıfsız daha geriye yatık duruyor. Açıkçası bugüne kadar açıdan rahatsız olduğum bir durum da olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Haklisiniz aslinda zaten tercih etme sebeplerimden biride kilifla kullanimada izin vermesi

• iPhone 5S'i tam kavrayan kalın bir kılıfla kullanmıştım, yatay/dikey kulanımda herhangi bir sorun yaşamadım. iPad için Smart Cover bir sıkıntı yaratmadı. Smart Case kullanmadım ama pek de bi farklılık yaratacağını düşünmüyorum.
    Sağolun hocam yarın sipariş geçiyorum bende. Sizde beyazmı var siyah mı? Siyahı beğendim ama beyazda ayrı bir hoş ama sararabilir zamanla plastik sonuçta

• Siyah rengi kullanıyorum ve herhangi bir renk değişimi yaşamadım Daha önce hiç test ettiniz mi? Klavye ve mouse biraz zevk işidir pişman olmayın. İlk mesajda arkadaşa yazmış olduğum gibi çok hassas tuşlara sahip bir klavye değil, daha çok mobiliteyi ön plana çıkartmışlar.
    Açığını bulabileceğimiz bir mağaza var mıdır

• İstanbul'da birçok yerde açık olarak görmüştüm alırken. MetroCity Bimeks'ten satın alırken orda da açığı vardı. Tabii taa 9 ay öncesinden bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

Siyah rengi kullanıyorum ve herhangi bir renk değişimi yaşamadım Daha önce hiç test ettiniz mi? Klavye ve mouse biraz zevk işidir pişman olmayın. İlk mesajda arkadaşa yazmış olduğum gibi çok hassas tuşlara sahip bir klavye değil, daha çok mobiliteyi ön plana çıkartmışlar.

Mobil derken hocam k480 nerdeyse 1 kilo ve bayagı büyük zor olmuyormu taşıması

daha cok kütüphaneye yada çalışma odasına giderken yanımda götürmeyi düşünüyorum tabiki ilk göz ağrım k480 ama korkuyorum sırtımda beton taşır gibi olurmuyum diye
    Aslında mobilite demek yanlış olmuş, uyumluluk olacaktı. Yani OSX/Windows/iOS/Android cihazları destekleyen bir çok kısayolu barındırıyor. Bu da hızlı geçiş ve fonksiyonelite sağlıyor. İş gereği bir çok cihazı kullanmam gerektiği için aralarındaki geçişi bu nedenle kolay sağlayabiliyorum. Şunu da belirteyim tabii; bu cihazı ofis masamın dışında kullanmadım. Bahsettiğiniz gibi tablet çantasına atıyım, kütüphanede açayım olayı biraz can sıkabilir. Çünkü belli bir kalınlık ve 2 adet AAA pilin verdiği ağırlığa sahip...
  • Herkeze teşekkür ederim k380 siparişini verdim

bide amazonla kaynaşabilirsem kalemi alıcamda istediğim kalemi yollamıyor bi alt modelini yolluyor
  • Klavye gelmiş bulunmakda ( k380 ) şimdiye kadar mükemmel tavisye ederim

Ayrıca

Good notes ı direk almayı planlıyorum zaten

Jot touch hardware update geçirmiş sizdeki eksi sürümmü ( ucu kalın) yoksa yeni sürümmü ( ucu ince)

İpad air 2 kullandıgımdan biraz korkuyorum sıkıntılar varmış heralde

80 dolara adonit pixel var amazonda ama şuan türkiyeye gelmiyor Jot touchun daha gelişmiş verisyonu diyor insanlar.
    50 dolar jot touch ama amazon hangisini ( eski yeni) yollayacaklarını sistemden göremiyor. Ne çıkarsa yani
    44 dolarda adonit jot script2 evernote edition var 6 aylık evernote uyeliği veriyor

Sizce pixele o kadar para verneye ve beklemeye değermi ( ipencilın en büyük rakibi olarak görülüyor)
    Jot touch için kumar oynamaya değermi eski sürümüde işimi görürmü
    Yoksa jot script alıp keyfimemi bakayım

Çizim yapmayacagım sadece not tutacağım yani önemli olan düzgün bağlanıp yazması ve bileğimi istediğim gibi koyabilmem .

• Anlaşılan kimse kullanmıyor

Hocam ben de İPad için ince uçlu kalem tavsiyeleri diye konu açtım fakat hiç kullanan olmayacak ki tavsiye veren de yok :)

• Wacom ve badoo kullandim, sikayetim olmadi. Targus daha ucuz galiba. O da guzel. Hicbiri ince uclu degil.
    Kapasitif ekranda ince uc ise yarar mi bilmem. Sanmıyorum. Eger ince ve hassas cizimler yapacaksaniz ipad pro almak daha mantikli bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.