Şimdi Ara

Air 6271 Firmware Güncellerken yazılım uçtu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Air 6271 modeme firmware güncellerken bağlantı kesildiği için yükleme yarım kaldı.Şuanda modemin arayüzüne 192.168.2.1 den erişemiyorum.Forumda benzer konulara baktığımda modemin servise verilip yazılım yukletilmesi gerektiği söyleniyor. Cihazın garantisi olmadığından airties 25 tl istiyor bu iş için. Bende bu yuzden servise vermek istemiyorum.

Modeme ethernet kablosuyla bağlandığımda bilgisayar algılıyor fakat dediğim gibi arayuze erişemiyorum. Modem algılandığına göre modemin arayuzüne erişmenin bi yolu varmıdır ?

Diğer sorum bu yazılım yukleme olayı uydu alıcılarında ki yazılım yukleme olayıyla benzermiş sanırım. Modemi uyducuya götürsem yazılımı yukleyebilirmi ?

Son sorum ise yuklenmesi gereken yazılım airtiesin sitesinde ki firmware dosyalarından bitanesi mi yoksa farklı bir yazılım mı ? farklı bi yazılım ise buna nereden ulaşabilirim ?

Şimdiden çok teşekkürler DH ailesi

• Farkli bir yazilim ile duzeltiyorlar bunuda bulman zordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 21 Eylül 2012; 21:46:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperbey

Merhabalar

Air 6271 modeme firmware güncellerken bağlantı kesildiği için yükleme yarım kaldı.Şuanda modemin arayüzüne 192.168.2.1 den erişemiyorum.Forumda benzer konulara baktığımda modemin servise verilip yazılım yukletilmesi gerektiği söyleniyor. Cihazın garantisi olmadığından airties 25 tl istiyor bu iş için. Bende bu yuzden servise vermek istemiyorum.

Modeme ethernet kablosuyla bağlandığımda bilgisayar algılıyor fakat dediğim gibi arayuze erişemiyorum. Modem algılandığına göre modemin arayuzüne erişmenin bi yolu varmıdır ?

Diğer sorum bu yazılım yukleme olayı uydu alıcılarında ki yazılım yukleme olayıyla benzermiş sanırım. Modemi uyducuya götürsem yazılımı yukleyebilirmi ?

Son sorum ise yuklenmesi gereken yazılım airtiesin sitesinde ki firmware dosyalarından bitanesi mi yoksa farklı bir yazılım mı ? farklı bi yazılım ise buna nereden ulaşabilirim ?

25 lira için mi bu sıkıntın kardeş ver yaptır kurtul :D Ya da eğer denemediysen modeme reset at belki sorunun çözülür ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

quote:

Orijinalden alıntı: casperbey

Merhabalar

25 lira için mi bu sıkıntın kardeş ver yaptır kurtul :D Ya da eğer denemediysen modeme reset at belki sorunun çözülür ;)

Aciliyeti olmayan bi modem şuanda benim için zaten airtiesin airmesh teknolojisiyle AP olarak kullanmayı duşunuyodum bu modemi fakat koçnetin ürününde bu özelliği wpa şifrelemeyle kullanamıyosun superonlineninkinde ise bu özellik mevcut. Bende süperonlinenın guncellemesini kendim yapıp hem wpa özelliğini kullanmayı hemde 25 tlnin cebimde kalmasını duşunuyorum

• firmware yuklerken hata oldu cıhaz ıp almıyor ısıkları sureklı yanıyor bunun cozumunu bılen varmı
     Air 6271 Firmware Güncellerken yazılım uçtu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.