Şimdi Ara

AIR ALERT III: TAM BİR ZIPLAMA PROGRAMI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
29
Favori
300.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wade3432 ben bu programı bıtırmek uzereyım 15 haftadayım 2 antreman kaldı yanı.aslında kılon bıraz fazla gıbı sen daha kuccuksun kosu yap ama(tahmınım sen 170 bıraz zor olursun cunku boy 16 felan cok hızlı uzar 12 yasda 165 dım ben neyse kılo vermem gerek zaten burada kucuklere uygun degıl dıyorlar ben ne kadar desteklemesemde,baskaları sakın yapma dıyecekler sana bu sene kosu yapa yazıfla seneya yaparsın program cok zor zıplamanıda yazsaydın ıyı olurdu.bırıter 5 kısı bıle yok bunu baslayan bırakıyor cok zorlayıcı kararlı olman gerek sene ye basla sen en ıyısısorun olursa cevaplarız zıplaman ne kadarkı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vinsanity___15

^^00Drc| Nash...sana bi sorum olacak maşallah programın sonunu getirebilmişsin peki yararı nasıl ?? programı derecelendirecek olursan hani? iyi?çok iyi?zıplaman kaç cm arttı birde? çok soru sordum k.bakma
    ben 13 bıttınden sonra tam ıstedıgımı alamamıstım ama bacak kasları cok oldu dık ustunde sıkınca tam sekıl oldu.7 haftadan sonra sı zor geldı bana 15 yapıcamı dusnuyordum ılerledıkce adapde olman gerek.1 hafta dınlenıp 14 yaptıkdan sonra fazla umudum yoktu 15 haftanın bırıncı tamaladıkdan sonra sabah bır zıpladım o da ne sankı 5 cm oynamıs yaklasık olarak 20 den fazla arttı bende kısıden kısıye degısır oradakı degerlerı yapmam gerek ben uztune bıle cıkıyordum.en zor hareket suphesız ıp atlama ben ıpsız yaptım o cok kotu en az 20 zıplaman gerek ne kadar zorlarsan o kadar verım ılk defa uyguyanlar ıcın

• drcnash zıplamam iyi baya zıplıyorum m yani zaten zıplamda olmasaydı zor basket oynardım bu arada benim boyum o kadar kısa olurmu ya 1 7 0 falan ama
  • wade degerler yazsaydın cok ıyı olrudu ne kadar zıplıyorsun onemlı olan o bılıyormusun yazsan ona gore yanı boy 54 demısın kılo 50 kılo fazla
  • meraba arkadaşlar 1,70 boyum var ayakkabızıs 60-65 cm zıplıyorum air alerta yeni başladım 2.90 lık potaya smaç basablirmiyim?
  • bende bu programı kullanıyorum cok zorluyo daha 3.haftadayım cunku son haftalara gelindinmi acaypı zorluo

yapım:
    Boyum:1.70
    Kilom:58
    zıplama:2.50

sizce nasıl?
    2.programıda kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan_1177 -- 27 Eylül 2007; 0:20:51 >
  • ya abi yanlış şeyler söylüyüp milletin sakatlanmasına neden olmayaın yani okuduklarıma göre nerdeyse 100 cm zıplayan var uçuyomusunuz ben 16 yaşındayım 1.83 boyum 8 kg yim 65cm civarı zıpıyorum ve çevremde bu zıplamada çok sayılıyo ama 3 metrelik potaya zor smaç basıyorum potaya değen geliyo burda ters bastım değirmen bastım diyo potaya değmekle smaç arasında 30cm fark var bide ben her gün 250 civarı mekik çektiğim için aktif basket oynadığım için 65 cm zıplıyabiliyorum yoksa oda olmadı 1.70 lik adam 3 metreliğe zor değer bu programa başladım inşallah 30 cm artarsa o zaman rahat smaç basabilirim yanlış bilgi verip arkadaşları etkilemeyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kagan_1177

bende bu programı kullanıyorum cok zorluyo daha 3.haftadayım cunku son haftalara gelindinmi acaypı zorluo

yapım:
    Boyum:1.70
    Kilom:58
    zıplama:2.50

sizce nasıl?
    2.programıda kullandım
    air alert 2 varsa koyarsan guzel olur ben merak edıyorum da bunu bıtırmıstım ve gercekden 25 cm arttı saor sormak ısteyen olursa cevaplarız

• air alert havada kalma süresini arttırırmı ben hertürlü normal smaç basıyorum 3.05 e ama havada uzun kalamadığım için 360 veya bacakarası olmuyor.
    ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum. bi ara iki hafta yaptım bıraktım sanki biraz faydası oldu. İlk yaptıktan sonra 2 3 gün yürüyememiştim sonra doktor zararlı olabilir deyince bıraktım.
    Ayrıca 1m zıplamak nba standartı.1m zıplayan arkadaşlar video koyarsanız güzel olur.
  • havada kalmak bana gore ne kadar fazla zıplarsan o kadar havada kalıyorsun ama kılo ıle boy arası fark varsa sorun olur yanı havada kalmanda yas boy kılo yazarsan ıyı olur ben bıtırdımde
  • boy 1.91 kilo 76 yaş 19
    sen yapmadan önce ne kadar zıplıyordun yaptıktan sonra ne kadar oldu.
    ip atlama , calflerin gerildiği hareket , çömelerek sıçrama ben bu 3 hareketin etkilid olduğunu düşünüyorum . Diğerleri öylesine konulmuş sanki.
    25 cm arttırmıssın senin bi tavsiyen varmı programı uygularken daha fazla verim almak için.
  • bır gun oncesı kendınızı yorucu ısler yapmayın(basketbol futbol oynamak gıbı)ısınmada onemlıdır mutlaka ayakkabı ıle calısın(12-15 harıc dıgerlerını cıplak ayakyaptım evde yaptıgım ıcın)genellıkle 7 hafdadan sonrası zor geldı bana o hafta cok yorulmustum.bıtınmındede acma germe yaparsanız agrılarınız azalır.
    en zor hareket bana gore ip atlama ben 6x50 yaparken ılk 3 bolumde 30 cm gecebılırdım ama dıgerlerınde 10 cm ye kadar dusuyordu.bunu fark edeınce sabıt sekılde yaydım hep 25 cıvarı atladım tam yormadım hepsınden verım almak ıcın.
    bırde sınav mekık ters mekık gıbı seylerde yapaın bu sayıyı kendınız belırleyın.sankı programda varmıs gıbı boyle dusunmezsek hep aksarda
  • valla ben air alerti yaptığım günlere 2 saat basket oynuyorum fazla etkilemiyo biraz yorucu oluyo ama 5. haftadayım belki ondandır ayrıca air alerti yaparken başka egzersizler yapsak (ip atlama,şınav,mekik,koşu,dambılla çalışma vs ) bi şey olur mu
  • ben 14 yaşındayım 180im 2. haftaya geçtim air alerti tamamlayınca smaç basarmıyım?Şimdi filenin ortasına uzanabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaskayA.ppb -- 12 Ekim 2007; 21:53:05 >
  • up! Herkes yararlansın dimi
  • benım anlamadıgım bır nokta var;6 çeşit egzersiz var bunların hepsini peşpeşe mi yapacaz yoksa 1-2 saatlik araylami?
  • peşpeşe tabiki arada en fazla 1-2 dk mola verebilirsin...
  • Arkadaşlar bir sorum olucak.Ben 13 yaşındayım.Ve bu programın gelişime bir etkisi olurmu ? boy kısalması vb. gibi
  • Boy kısalmasıyla alakası yok, zıplama programı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Theode

Boy kısalmasıyla alakası yok, zıplama programı

Teşekkürler ;)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.