Şimdi Ara

## Air Rivals Rehberi (Ana Konu - Güncel YENİ server!! ) ## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
99.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum nerden gördüysen ya yanlış görmüşündür yada yazan kişi yanlış biliyodur çünkü KESİNLİKLE KARAKTERLER SİLİNMİYCEK. Bunu oyun yetkilileri birçok kez söyledi.

Bu arada bu oyunda:
    - Party yerine Formasyon
    - Klan - İttifak yerine Tugay
    vardır. Ayrıca formasyon yerine kısaltışı olan Form yazarlar. Son olarakda uçak türü yazarken I-Gear veya A-Gear demezler, bunun yerine baş harflerini yazarlar. Örneğin M-Gear yerine MG

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 7 Mart 2009; 18:53:16 >
  • oyunun resmi chat sitesinde yazıyo normal bir player sölemiyo

http://board.airrivals.org/

airrivals.org web.tr vs bütün siteler aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 7 Mart 2009; 23:11:45 >
  • dostum merak etme kesinlikle karakterler silinmiycek kim söylerse söylesin bu kesin

Oyun çok güzel bugün Akron vardı ve yine BCU lar aldı . Yarında yanı pazartesi Rakion savaşı var. Herkezi beklerim

bu arada 63 level olmak üzereyim
  • @lıılDevilDevlııl Dostum sen hergun online misin ben her gun onlineyim lvl 30 oldum saglam clan var mi bildigin_???
  • Arkadaslar uzun suredir oynamiyordum bi basligi gorunce tekrar oynama istegi dogdu bende IG olucam herhalde ama soyle bir sorum var verdiginiz statlar 76 lvl icin ki 76ya gelmekte kolay bir is diil ilk lvllerde verilmesi gerekenleride soyleseniz iyi olur ben saldiri uzerine yapmayi dusunuyorum mesela 10-20-30 lvllerde statlarn kac lmasi lazim?
  • xxsnake, dostum evet bende hergün Online'yim. Eğer B.C.U'lardansan beni hiç görmemiş olamazsın çünkü bayağı tanınmış birisiyim.Yinede bana Pm atarak ulaşabilirsin.

NER0, dostum Hoşgeldin. Ayrıca rehberi bende en kısa zamanda yenilemeyi düşünüyorum
  • Tamam peki birsey sorucam ilk aghirlik vermem gerekenler neler? mesela atiyorum ilk 10 lvl atack sonraki 5 lvl agility versem (gerisinide ihtiyaclarima gore veririm)gibi mesela bazilari oyuna baslarkenden once 3 yakit puani verin demis bunun gibi yararl;i bildiginiz varmi yoksa yavas yavas hepsine veriyimmi? xD

bu arada 2-3 dk sonra oyun inicek siz hangi serverdasiniz?

Edit: imzaniz cok guzelde kurarllara uymuyorsikayet etmedim ama edicek olan cins birileri cikicaktir bence istiklal marsi yazisini silip digerlerini font 1 yapinki 7satir olup kurallara uysun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 9 Mart 2009; 14:28:11 >
  • NER0, dostum öncelikle imzayi uyardığın için teşekkür ederin birazdan düzelticem. Şimdi sen IG olacaksan, stat dağılımdada yazdığım gibi defans ve savunma dışında hepsine dağıtacaksın ama Saldırı ve Manevraya çok daha önem ver. Saldırı ve Manevraya dağıtcağın hangisine ağırlık verceğinde sana kalmış eğer Manevraya ağırlık verirsen sana vurma olasılıkları azalır, saldırıya ağırlık verirsen sem onlara daha fazla vurursun.
    Server'a gelince şahsen ben Pegasus'da oynuyorum ama Phoenix serveri yeni açıldığı için ordada düşük levelli oyuncular var. Kararı sen ver
  • pegasus ta Nero888 diye karakter actim 9 lvle gelince durdum yarin devam edip 20 filan olurum herhalde
    statlarda sadece saldiri ve yakit a verdim ki saldiri 36 yakit 9 digerlerine henuz dokunmadim 10 lvldede saldiri veri manevrayi artirmayi dusunuyorum zaten 52de stat reset geliyormus o yuzden once 52 ye kadar hizli kasmak icin manevraya fazla onem gostermiyecem 51 de stat reset i alinca manevrayi artirip oyle kasicam hem savaslarda sadece saldiri fazla is yapmiyor
  • quote:

pegasus ta Nero888 diye karakter actim 9 lvle gelince durdum yarin devam edip 20 filan olurum herhalde
    statlarda sadece saldiri ve yakit a verdim ki saldiri 36 yakit 9 digerlerine henuz dokunmadim 10 lvldede saldiri veri manevrayi artirmayi dusunuyorum zaten 52de stat reset geliyormus o yuzden once 52 ye kadar hizli kasmak icin manevraya fazla onem gostermiyecem 51 de stat reset i alinca manevrayi artirip oyle kasicam hem savaslarda sadece saldiri fazla is yapmiyor

Evet güzel bi taktik ama yinede manevrayada ağırlık ver. Ayrıca ruhada bayağı önem vermen gerekiyo çünkü gerçekten önemli bir stat aksi taktirde hiçbi skilini kullanamazsın
  • I gear la B gear arasında kaldım.
    I gear atak mı manevra mı olsam yoksa B gear mı olsam
    sen ilk başlasan tecrübelerine göre hangisini seçerdin?
  • oyun indi hangi serverda açıyım
  • beyler bi konuda herkesin yardımına ihtiyacım var forumdaki arkadaşların oyundaki nick lerimizi arkadaşlık listesine ekleyelim iki tarafta eklediği zaman online ken her iki taraf kişi başına %0.50 exp daha fazla alıyor

benim nickim : ahmetps
  • Neces#, dostum Gear'lar arasında seçim yapmak oldukça zor çünkü hepsinin kendine ait müthiş özellikleri var onun için sende hepsini incele ve hangisinde sıkılmadan, daha iyi oyun çıkartıcağını düşünüyorsan onunla başla.

amops2, evet doğru sölüytorsun oyunda öyle bi sistem var. Ama +%0,50 exp kazanmak için her iki oyuncununda birbirinde ekli olması ve açık olması gerekiyor.
  • ya bu gerizekalı oyun update yapmıyo vistada bug var heralde bunun pff
  • Dostum oyun vista uyumlu. Biraz bekle eğer hiç bi kıpırtı yoksa oyunu tekrar kur. Eminim olacaktır
  • Oyun Türk yapımı falan değil.
  • Evet dostum Türk yapımı diyen oldu mu ki ?
    Türkler sadece Türkçe versiyonunu yaptı
  • Slm dostum pegasusta basladım bende daha once avrupa serverında oynamıstım youn guzel hosuma gıttı ama daha lvlım dusuk bugun basladım 19 lvlım ama bı turlu bulamadım bu sılahları yukseltme muhabbetı nerden we nasıl yapılıo rıskı warmı bı yontemını bılıomusun bu konudan bahsetmemıssın bu konu hakkındada bıraz bılgı werırsen gercekten memnun olucam bu arada rehberın oyuna basladıgım zaman cok ısımı gordu tekrar ellerıne saglık
  • valla crysis den beri türkçe oyun sayısı epey arttı gibi bu oyun da kaliteli duruyor

paylaşım için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.