Şimdi Ara

Airbag değişimi hakkında bi sorum var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun zamandır ikinci el bi arac bakıyorum

bugün bi arac sahibiyle görüştüm

Sahibi direksiyondaki airbag kapağı kırıldığı için airbagin de değiştiğini söyledi

Konu hakkında bilgi sahibi değilim forumu araştırdım aydınlatıcı bi sonuç alamadım

Acaba bilgisi olan var mı böyle bişey için airbag değişimi yapılırmı yoksa başka bi durum olabilir mi

Bilgisi olan varsa bana ve forum okurlarına yardımcı olacaktır

Herkese teşekkür ediyorum şimdiden saygılarımla

Airbag değişimi hakkında bi sorum var ?

•  Airbag değişimi hakkında bi sorum var ?
  • Sen de bunu yedin ?
  • Hocam ilk once hasar kaydına bak.Plakayı al 5664 e gonder varsa butun hasar kayıtları artı km si cıkar.Direksiyona dikkat kaplattırmış km düşürme olabilir.Mutlaka tanıdıgın bir ustaya goster. 2.el piyasası biraz yalan dolan kimseye guven kalmadı.Airbag kapagın kırılması bana pek inandırıcı gelmedi!!
  • bahchi sogalasn cevap icin saolasn

adam olan cevaplamış olmayanda gevşemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bir satış taktiğidir dostum, airbag kapağı kırılmış olsa bile sen kendi gözünle gördün mü? Adamın beş altı takla atmadığı ne malum? Mutlaka sorgulatın TRAMER'de bence o arabada bir iş var...
  • Hasar kaydını sorgulatın, ama plaka değiştirilmişse şasi nodan sorgulatmak gerekebilir.
    Dediği olabilir mi? Olabilir ama çok küçük ihtimal. Benim de sürücü havayastığı garanti kapsamında değişti. Havayastığı üzerinde pütürlü dekoratif bir yüzey vardır, o yüzeyde çatlaklar oluştu, araç 3 aylıkken garanti kapsamında yetkili serviste değişti. Ama bu küçük ihtimal, hasara bağlı değişme olasılığı yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineer !

Sen de bunu yedin ?

çay söyleyim ağabey?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vesteremos

bahchi sogalasn cevap icin saolasn

adam olan cevaplamış olmayanda gevşemiş

Ne demek dostum sen sagol...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.