Şimdi Ara

** AİRFEL DİGİFEL PREMİX ** Kullanıcıları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
13
Favori
57.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, ariston hs premium 24 kw erp-yoğuşmalı kombi (20.000 kcal/h) sizce nasıl? Verimliliği, ömrü... Karsta 140m2 bir daire için uygun olur mu? Bir tanidik vasitasiyla 3000 fiyat aldik siz ne dersiniz?

• Duck dynasty D kullanıcısına yanıt
    ariston çok sık model yeniliyor 2-3yıl sonra yazdığın modeli bulamayabilirsin ayrıca yedek parçaları italya'dan geliyor bence uzun vadeli düşün airfel digifel premix 8-9 yıldır piyasada, bu yıl kasa ve özellik değiştirdi
    daikin güvencesinde sakarya'da üretiliyor yedek parça sıkıntısı yaşamazsın
  • Bu kombi için ilk sayfada belirtilen oda termostatını bulamıyorum. Alternatif olarak tavsiye edeceğiniz modülasyonlu kablolu/kablosuz o.t var mı?

Dı? hava sensörünü kullanmak gerekli mi? Sadece o.t kullansak diğer kombilerdeki gibi tasarruf sağlar mıyız?

İlave: Ürün tanıtım kataloğunda QAA55 kodlu modülasyonlu o.t vardı. Başka bir model yoktu. Bu o.t hakkında bilgisi olan var mı? Gerçekten modülasyonlu mu, emin olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmuhsin -- 26 Eylül 2018; 15:56:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetmuhsin A kullanıcısına yanıt
    siemens qaa55 eski kasa airfelin mod. o.t'si. yeni kasada muhtemelen değişti.

• Peki hiç alternatif yok mu? :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetmuhsin A kullanıcısına yanıt
    modülasyonlu o.t için araştırmak gerekir firma kataloglarda birşey belirtmedi belki qaa 55 kullanılabiliyordur ama sormak gerekiyor sonuçta kasa ve özellikler değişti

on-off oda termostatı olarak her marka model takılır onda sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

geçmişi eski bir kombi.yaklaşık 8 10yıldır piyasada.komponentleri kalitelidir.bu kombi bu sene makyaj geçirdi ilave özellikler eklendi tam anlamıyla modern premix yoğ bir cihaza dönüştü önyüzü lcd ekran düğmeler biraz değişti.anakartı değişti 1/6 modülasyon yapabiliyor.ana eşanjörü daha dayanıklı malzemeden değişti.pompası klasik değil yeni nesil modülasyonlu, cold burner door teknolojisi eklendi.

kısacası muhteşem bir kombi daikin sakarya fabrikasında üretiliyor
    Hocam 1,5 aya kadar yeni aldigim daireme taşınacağım 130m2 yerden ısıtmalı 1.kat. Bu konuyu okuduktan sonra digifel premix ve Ariston class one arasinda kararsiz kaldım. Bütcem 3700 civari fazla aşamam ikisi arasinda katalog verileri ve performans bakımından hangisini önerirsiniz?Veya baska bir marka model tavsiyeniz var mi? Cevabinizi sabirsizlikla bekliyorum .Doğalgaz hatti döşenecek proje için Kombinin markasını birkaç.
    gün içinde bildirmem lazim mış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simka_3 -- 1 Ekim 2018; 14:13:45 >

• simka_3 kullanıcısına yanıt
    ariston çok sık model yeniliyor,airfel digifel premix eski model.kasa ve özellik değiştirdi.yerli üretim.bence airfel

• ** AİRFEL DİGİFEL PREMİX ** Kullanıcıları
  • Merhaba arkadaşlar. Bu kombye hangi marka OT uyumlu. Kablolu veya kablosuz model uygun fiyatlı bişi bakıyorum

• satrobali S kullanıcısına yanıt
    kablolu:honeywell cmt707, danfoss tp 5001,intherm mrl 300

kablosuz:intherm mrl 300 rf,crea cr 201 rf

hepsi uyumlu

• Merhaba, bende kombiyi bağlatalı bir hafta olacak. Çanakkale'de bir kaç gün soğuk hava olduğunda çalıştırdık ve hızlı ısıtması ile memnun kaldık. Oda termostatı olarak maddi zorluğu halledersem santek yoksa intherm 300 rf düşünüyorum. Termostat takmak için servis 70 lira istediği için montajı ben yaparım ve video ile burada paylaşırım. Kombiyi kullananlar da kullanım açısından tavsiyelerde bulunursa güzel olur.

• biolog_hakan kullanıcısına yanıt
    peteklerde termostatik vana yoksa,mutfak ve oda termostatı monte edeceğiniz oda hariç,iyi ısınan birkaç peteğe termostatik vanalar taktırabilirsiniz
  • takip...

• teknik özelliklerine buradan bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

teknik özelliklerine buradan bakabilirsiniz
  • Aldım bakalım hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbaydogan

Aldım bakalım hayırlısı.

Güle güle kullan
    güzel kombi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim ustam. Biraz kullanayım duruma göre termostat tavsiyenizi uygulayabilirim. Modülasyon olayını kombiden ayarlayamıyoruz galiba.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.