Şimdi Ara

** AİRFEL DİGİFEL PREMİX ** Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
13
Favori
57.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre The Sorcerer

Ben kılavuzda o seçeneğin nasıl yapılacağına dair bir şey göremedim. Sıcaklık ayarından başka bir seçenek yok gibi.
    uzun zamandır kullanım kılavuzlarına bakmamıştım ben var diye hatırlıyorum aklımda öyle kalmış, mesela airfel digifel duo'da aynı özellik var onun kılavuzunda yer alıyor.sizin kombi kasa değiştirdi belki yeni kılavuza eklememişlerdir ama teknik özelliklerde "sıcak kullanım konfor modu" var,olmadı müşteri hizmetlerine sormak gerekir,daha sonra kombiden anlayan bir yetkili müşteriyi arayabiliyor bilgi vermek için

** AİRFEL DİGİFEL PREMİX ** Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 15 Kasım 2018; 10:56:16 >

• arkadaşlar airfel 2018 ürün fiyat listesine baktım, siemens qaa 73 modülasyonlu oda termostatı fiyat listelerinde görünüyor,cihaz sonuçta kasa ve özellik değiştirmişti ama bu kombiye modülasyonlu oda termostatı hatta dış hava sensörü takılabiliyor
    tek sorun airfel bu konuda bir bosch/buderus veya eca gibi çok fazla ilgilenmiyor, yazdığım kombi üreticileri özellikle bosch/buderus modülasyonlu oda termostatı kullanımını teşvik ediyor ve de ürün yelpazesi geniş

http://www.airfel.com.tr/uploads/Airfel-Kombi-Radyator-Fiyat-Listesi.pdf

eski kasa airfel digifel premix + siemens qaa 73 modülasyonlu oda termostatı

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Elimde bulunan aç kapa oda termostat bağladım modülasyon yok hâliyle. Faydası olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General ht-250 vardı bağladım hocam. Tavsiyeleriniz olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mbaydogan

General ht-250 vardı bağladım hocam. Tavsiyeleriniz olur mu?
    HT-300 modeliymiş :)

• mbaydogan kullanıcısına yanıt
    faydası olur neden olmasın kombiye aç kapa yaptırır.

• Yetkili servis termostatı 120 tl'ye takıyormuş. Nası bi fiyattır bu yav. Bi kablo takacaklar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt
    100 liraya yıllık bakım yapıyorlar termostad bağlamaya 120 nedir yahu el insaf.
  • mbaydogan kullanıcısına yanıt
    Kombiyi başlatmaya gelecekler, o zaman sorcam. 120 derlerse kendim takarım ya, garanti filan da önemli değil. Öncekine kendim takmıştım, çok kolay bir şey zaten. Termostat markası daikin ise para almıyorlarmış sağolsunlar.

Servis henüz ilk çalıştırma için gelmediyse geldiklerinde bağlattırın. Ek ücret isterlerse müşteri hizmetlerini arayın bence. Bana istedikleri ücret çok normal gelmedi.
  • quote:

Yetkili servis termostatı 120 tl'ye takıyormuş. Nası bi fiyattır bu yav. Bi kablo takacaklar.
    kombinin garantisi başlamadıysa duvarda kabloları siz hazırlarsanız servis eve geldiğinde kombinin bağlantı uçlarını anakarta ücretsiz bağlıyorlar,sadece kabloya karışmıyorlar.aslında kolay bir işlem parametre menüsü yoksa,kombinin sigortası kapalı olsun yeter
    her marka kuru kontak aç kapa oda termostatları uyumludur
    Merhaba. Cosa termostatım var, yani sadece kablo ucu takılacak. Eski kombime kendim takmıştım zaten. Oldukça kolay. Umarım dediğiniz gibi olur.

cosa wi fi oda termostatı, servis sorun çıkaryabilir yazdıklarım normal o.t ler için geçerliydi

ama servis garantiyi başlattıktan sonra sizde bağlayabilirsiniz forumda arkadaşlar bu şekilde kullanıyor

• Bakalım bi ön paneli çıkartmayı çözersem kendim yapıcam. :) Servis yapmazsa tabi.

Etikette yazana göre önce bu işaretlediğim vidayı mı çıkarmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 15 Kasım 2018; 21:37:21 >
    Yaklaşık 2 ay önce airfel digifel premix 25kw kombiyi uzun araştırmalarım sonucu almaya karar verdim.Almaya karar verdikten sonra piyasada fiyat araştırması yaptım. Bir kombi servisi tanıdığım vardı, airfel markasının toptancısı olan katre ısıdan almamı önerdi. Tedarikçi firma olduğu için uygun fiyatlı bulabilirsin dedi. Gidip katre ısıdaki satış temsilcisi ile görüştük, görüşürken üstüne basa basa kombinin yeni üretim olup olmadığını sormamıza rağmen kombi yeni üretim hiç merak etmeyin dediler.Fakat kombinin eski kombi olduğunu forumdaki bu konuyu okuyunca,resimleri inceleyince anlamış oldum. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım, fakat iş işten geçti. Forumdaki bu konuya da siemensin qaa73 modülasyonlu oda termostatını araştırırken denk geldim.

Termostat olayı da ayrı bir çetrefilli konu, nereyi arasam hangi bayiye sorsam bu termostatı bulamıyorum, bulunmaz hint kumaşı olsa daha rahat bulacağız herhalde. Lütfen siemens qaa73 modülasyonlu oda termostatını bulup almış olan biri yardımcı olsun!!!

Bu arada bu konuyu açan ve resimlerle (eski ve yeni model arasındaki farkları açıklayan) özellikleri tek tek açıklayarak, insanların bilinçlenmesini sağlayan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Umarım bu model kombi alacak arkadaşlar bu konuya denk gelir de bilinçlenirler.

• moonn M kullanıcısına yanıt
    yaptıkları çok ayıp bazı bayiler maalesef ellerinde kalan eski kasaları satmak için bu yola başvuruyor
    siemens qaa 73 modülasyonlu oda termostatı için müşteri hizmetlerini ve sakarya'daki daikin fabrikasını aramanızı öneririm,ürün müdürleri ve ürün mühendisleri konu ile ilgili bilgiye sahipler,normal müşteri hizmetli yetkilisi genelde konuya vakıf olmuyor.
    airfel bu konuda çok ilgili değil ama geçmiş yıllarda airfel digifel premix'e bu o.t'yi bağlatanlar olmuştu

daikin müşteri hizmetleri : 0850 200 76 00,0850 200 77 00
    "daikin fabrika" Adres : Sakarya 2.Org. San. Bölgesi Telefon : 0264 616 27 00 / 85

ekleme: ek olarak olarak bölgenizde kombinizin garantisini onaylayan yetkili servise de sorun onların da bilgisi yoktur ama bir üst merciye bağlı oldukları için bölge servis müdürüne daha rahat ulaşabilirsiniz. bölge servis müdürleri de bazen olaya hakim olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 16 Kasım 2018; 17:9:2 >

• Bırakın yeni modeli eski modeli , Forumdaki yardımsever arkadaşlar olmasa benim bu kombiden haberim bile olmazdı. Ben bayiye özellikle tembih ettim siyah ön panelli istediğimi.
    Bildiğimden de değil tabi
    Burada gördüm okudum
    Çevremdeki çok bilenlere inat forumdaki üstadların tavsiyelerine kulak verdim.
    Kombiyle ilgili ilk izlenimlerim çok iyi. Zaman geçtikçe tercihimiz doğru mu yanlış mı hep birlikte göreceğiz.
    Daikin müşteri iletişime termostat bağlantısını sormuştum. Bugün aradılar. Markası bizimki dışında olan ve montajı ne kadar basit olursa olsun 120 TL ücret var dediler. Termostatı kendiniz takarsanız anakarta müdahale olduğu için kesinlikle garanti dışı kalır dediler. Yine de kendim takıcam, heralde kapağın açıldığını anlayacakları bir garanti etiketi yoktur.

• quote:

Daikin müşteri iletişime termostat bağlantısını sormuştum. Bugün aradılar. Markası bizimki dışında olan ve montajı ne kadar basit olursa olsun 120 TL ücret var dediler. Termostatı kendiniz takarsanız anakarta müdahale olduğu için kesinlikle garanti dışı kalır dediler. Yine de kendim takıcam, heralde kapağın açıldığını anlayacakları bir garanti etiketi yoktur.
    birçok kombi açtım garanti etiketi görmedim,veya açılmasını önleyen bir şerit görmedim
    bağlamadan önce sigortayı kapatmayı unutmayın
    Servisi ilk çalıştırma için gelsin gitsin öyle bağlayın.
    Kapağa en yakın vidaları sökeceksiniz. Kullanım klavuzunda da nerelere bağlanacağı görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.