Şimdi Ara

Airfryer veya actifry (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
15
Favori
96.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir süre önce,para tuzağı misali verip teknolojisinin gelişmesi gerektiğini belirtmiştim.Geçen ay,yeni nesil, express 1.5 lt. modelini gördüm ve bu sefer denemeye karar verdim.Şuan kargoda.İlerleyen günlerde fikrimi yazarım.Lezzetten ziyade sağlık amaçlı tercih ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aprmo

Bir süre önce,para tuzağı misali verip teknolojisinin gelişmesi gerektiğini belirtmiştim.Geçen ay,yeni nesil, express 1.5 lt. modelini gördüm ve bu sefer denemeye karar verdim.Şuan kargoda.İlerleyen günlerde fikrimi yazarım.Lezzetten ziyade sağlık amaçlı tercih ettim.

Hayırlı olsun, tezgahınızdan kalkmayacağına eminim.

Hafta sonları film keyfi yaparken kestane kebap yapıyorum, denemenizi tavsiye ederim.
  • Teşekkür ederim Sn.Celebic.Tüketici tecrübelerinin forumda paylaşımı önemli. Size de sağlıklı bir yaşam dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aprmo -- 21 Ekim 2015; 14:54:18 >
  • Airfryer çok iyi nerdeyse yediğim bütün yemekler onun içinden çıkıyor :) yer de kaplamıyor tavsiye ederim. Xl modeli türkiye de olsa onu alırdım ama 2,3 kişi için yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda yazdığım gibi ; aranızda Airfryer'ın kutusundan çıkan yemek CD'si elinde olan ve bir kopyasını alıp bana gönderebilecek birisi var mı arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 21 Ekim 2015; 17:36:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Yukarıda yazdığım gibi ; aranızda Airfryer'ın kutusundan çıkan yemek CD'si elinde olan ve bir kopyasını alıp bana gönderebilecek birisi var mı arkadaşlar ?

Hocam bence Philips'e danışın çünkü Philips müşteri hizmetleri çok ilgilidir.

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Philips
    Easy & Healthy Recipes using Philips Appliances | Philips Recipes
    http://www.usa.philips.com/c-dam/b2c/USMasterChef/avance_recipes.pdf

İngilizcesi
  • aprmo kullanıcısına yanıt
    Phiips'in sitesinden Türkçe yemek kitapcığını indirdim , sorun yok.

Benim aradığım yemek kitapçığına ait Türkçe video CD'ye ulaşmak.

Teknoseyir.com sitesinin yaptığı incelemede bu CD'den bahsediliyor.

Dileyenler bu sitenin incelemesini aşağıdaki Youtube linkinden seyredebilir.

TeknoSeyiryoutube
    Philips Airfryer İncelemesi
    http://www.youtube.com/watch?v=p_NMm72qlw8

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• celebic kullanıcısına yanıt
    Dün Philips'e bir mail attım ve istedim.

Bakalım ne cevap gelecek ?
  • Actifry'ın şeffaf kapağı kırıldı. Kapanan kapağın ucundaki klips tutmuyor, kapatınca kapak geri açılıyor.

Geçici bir çözüm buldum; kapağı kapattıktan sonra tekrar açılmasın diye üzerine 1 kilo kadar bir ağırlık koyuyorum. İşimi görüyor ama iptidai bir çözüm.

Biraz araştırma yaptım; yeni kapak için 40.-TL istiyorlarmış. Basit şeffaf bir kapak için pahalı bir fiyat.

Edit: Servisten kesin fiyat aldım ( 40.-TL )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 13 Kasım 2015; 11:29:11 >
  • Philips Airfryer tariflerini denemeye devam ediyorum.

Geçen akşam ilk kez unlu hamsi yaptım. Yemek kitabındaki tavsiye üzerine ızgaranın telini fırça ile yağladım ama yinede ( azda olsa ) balıkların yapışmasına engel olamadım. İlk sıkıntı bu yapışma olmayı. Izgara telinin üstüne yağlı kağıt koysam belki çözüm olacak aman bu seferde alttan gelen kanal kesecek doğal olarak. Doğru olur mu bilemiyorum. Tavsiyesi olan varsa dinlerim.

İkinci olarak yine tarifteki sigara böreklerini yaptım. Pişmesi ve lezzeti tamam ama öyle yemek kitabındaki resimde görülen kızarmış börek renginde olmuyor. Kısacası esimler yanıltabilir sizi ona göre.

Diğer bir detay Metro'dan Horeca Dondurulmuş Elma Dilim Patates aldım ve tad olarak çok memnun kaldım. Ama kitaptaki dondurulmuş patates pişirme süresi az geldi ve tam anlamıyla pişmedi bu patatesler. Yaklaşık 18-20 dk. pişirmek gerekti.

Son olarak " Memnun musun Airfryer'dan ? " derseniz kesinlikle çok memnunum. Çektikleri yağ yüzünden uzak durduğum yiyecekleri tekrar hayatıma soktu ve yiyebilmemi sağladı.

Bilginize...

• Selamlr
    Bu bölümün çoğunu okudum. Çıkardığım sonuç;
    Tercih philips olmalı
    Yemekler lezzetsiz
    Çok gerekli olup olmadığı tartışılır
    Hala bu mu düşünce? Almalı mıyız yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: nyhang

Selamlr
    Tercih philips olmalı
    Yemekler lezzetsiz

Actifry'ın yeni XL modelini almıştım.Beklediğimden çok daha iyi sonuç aldık.Önemli olan kullanmasını bilmek.Parasal sıkıntısı olmayan için tavsiye ederim.
    Sürekli kullanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aprmo

quote:

Orijinalden alıntı: nyhang

Selamlr
    Tercih philips olmalı
    Yemekler lezzetsiz

Actifry'ın yeni XL modelini almıştım.Beklediğimden çok daha iyi sonuç aldık.Önemli olan kullanmasını bilmek.Parasal sıkıntısı olmayan için tavsiye ederim.
    Sürekli kullanıyoruz.

Airfryer'in XL'i gelse Türkiye'ye keske..
  • Airfry da iyidir ancak Actifry'ın karıştırma olayı çok avantajlı.
  • kesinlikle philips airfryer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

kesinlikle philips airfryer

Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

kesinlikle philips airfryer

Neden?

sıfır yağ
    daha iyi servis
    daha kullanışlı
    daha az arıza
    kompakt yapı
    daha az yer kaplama
    daha çok çeşit yapabilme
    ve daha iyi sonuçlar.

• Hocam bu kadar fan olmaya gerek yok.
    İki ürünün çalışma prensibi aynı ve aynı mantıkla çalışıyorlar. Ben Actifry kullanıyorum ve bu nedenle gerçekten farkını merak etmiştim?

• Actifry ile Airfry aynı mantıkla çalışıyor ama Actifrydaki karıştırıcı esas farkı yaratan.Airfry aslında iyi bir mini fırın.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.