Şimdi Ara

Airfryer veya actifry (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
15
Favori
96.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün kliksa'dan aldığımız actifry 1.2 elimize ulaştı. Ilk once elbette patates kızartması yaptım biber ve kabak da kızarttım yanında. Sebze miktarları çok az olduğu için (2 orta boy taze patates, 4-5 yeşil biber "çekirdekleri çıkarılmış", 1 kabak) yağı biraz fazla geldi. Patatesler 17, biberler 7-8, kabaklar 16 dakikada pişti ve sonuçtan gayet memnun kaldıık
    Bugün de yanında gelen tarif kitabindaki meyhane pilavını aynı ölçülerle denedin. Mükemmel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar kullananlar icin soruyorum bu iki urun arasındaki fark nedir?

1 -http://www.n11.com/tefal-actifry-fritoz-1kg-beyaz-kapak-P15585258

2-http://www.n11.com/tefal-actifry-fritoz-1-kg-ayni-gun-kargo-P12506174

sanki biri eski model gibi duruyor. oyle ise işlevsel bi farkları varmıdır acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kotukedi

arkadaslar kullananlar icin soruyorum bu iki urun arasındaki fark nedir?

1 -http://www.n11.com/tefal-actifry-fritoz-1kg-beyaz-kapak-P15585258

2-http://www.n11.com/tefal-actifry-fritoz-1-kg-ayni-gun-kargo-P12506174

sanki biri eski model gibi duruyor. oyle ise işlevsel bi farkları varmıdır acaba ?

Ben bir fark göremedim ama fiyatlar çok farklı. Yerinizde olsam satıcıya mesaj atardım

• kotukedi kullanıcısına yanıt
    Bir fark göremedim. Fiyat farkı satan mağazanın farklı olmasından kaynaklanıyor olabilir.
  • sordum satıcıya ancak cvp verdi cevap da cok acıklayıcı oldu :) 'özelliklerine bakın hocam'

indsanlar nasıl urun satıyorlar anlayamıyorum..
  • ben 3,5 senedir, Tefal Actifry kullanıyorum oldukça memnunum. Özellikle kestane ve patates kızartması mükemmel. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
  • kotukedi kullanıcısına yanıt
    öncelikle merhaba yeni bir kullanıcı olarak yardımcı olmaya çalışayım. bende bu marka fritözden mevcut. 1 sene olmadan şeffaf olan kapak önce çatladı sonra da malum kırıldı. servis kullanıcı hatası dedi. kırılan parçalar kullanıcı hatasıymış fakat göz var nizam var benle alakası olmayan bir olay. diyeceksin ki bunlar arasında ki fark nedir? 2. seçenekteki şeffaf kapak daha kırılgan bir sene olmadan kırılan bir çok kullanıcı var şikayet var sitelerinde. iyi araştır derim. pek müşteri memnuniyeti gözetilmiyor çünkü. (yıllık 55 tl kapak parasını da göz önünde bulundurun alırken) saygılar. isterseniz çatlayan ve kırılmaya yüz tutan parçanın fotoğraflarını gönderebilirim.
  • Tefal Actifry ile kızarttığımız ilk yemek : (Hazır acılı elma dilim patates + biber + sosis)

Airfryer veya actifry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xaer0degree -- 31 Ekim 2013; 14:01:36 >
  • Tefal'i marka olarak pek sevmem ama Actifry parasını sonuna kadar hak eden bir ürün. Mutfak tezgahından hiç inmez bizim evde
  • patates, patlıcan, kabak, biber yani muhteşem dörtlü kızartmak istersek hepsini ayrı ayrı mı kızartmamız gerekiyor?
  • airfryer ile donmuş hazır patates ve donmuş tavuk nuggets yapmayı tarif edebilir misiniz?

az önce yaptım patates kızartması ama yanmış biraz :(

yeni satın aldım da. ilk deneme.

şu şekilde yaptım patates kızartmasını.

önce makine boşken 3 dakşka ısıttım.

sonra patates kızartmalarını koydum . 15 dakikaya ayarladım.

5 dakika kala . alet çalışır durumdayken çıkarıp salladım. çünkü durdurmayı bulamadım.

doğru yapmış mıyım?

bir de iglo tavuk nuggets yada balık nuggets nasıl yaparım?

iglo parmak balık parçaları yaptım. içine koyup 15 dakikaya ayarladım. kırmızı 5 dakika kala filan söndü. çıkarıp salladım. sanırım sönünce salla demek istiyor.

sonra yine koydum. pişti.
    ama kuru olmuştu. bişeyleri yanlış yapıyorum. yardım bekliyorum

hiç yağ koymuyorum bir de

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 11 Kasım 2013; 19:49:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

airfryer ile donmuş hazır patates ve donmuş tavuk nuggets yapmayı tarif edebilir misiniz?

5 dakika kala . alet çalışır durumdayken çıkarıp salladım. çünkü durdurmayı bulamadım.

doğru yapmış mıyım?

iglo parmak balık parçaları yaptım. içine koyup 15 dakikaya ayarladım. kırmızı 5 dakika kala filan söndü. çıkarıp salladım. sanırım sönünce salla demek istiyor.

teşekkürler

Neden yağ koymuyorsunuz???

Sallama olayını ilk kez sizden duyuyorum. Eşimi hiç actifryı sallarken görmedim.

• arkadaşlar benim hepsiburada.com dan aldığım airfryer içinde yiyecek ayırıcı aparat ve gülhan kara ya ait yemek tarifleri kitabı çıkmadı.

philips türkiyeden istedim mail attım. servisle görüşün dedi. servislerin olduğu bir link verdi.
    servisi aradım. kitap yok ama yiyecek ayırıcı 41 tl dedi

bir de dondurulmuş sigara böreğini nasıl yaparız? benim çok kuru oldu..

önce çözülmesini bekledim yarım saat. sonra mısır özü yağı ile yağladım.

180 dereceye ayarladım

ve attım airfryer a. 20 dak pişirdim baktım renk koyulaşmamış tam
    10 dak daha pişirdim renk iyi olmuş. ama sert ve kuruydu

teşekkürler
  • yok arkadas ben bununla normal pataes kizartmasi yapamiyorum..normalden biraz fazla yag koyduk simdi yarisi kizarmis bile yarisi da tam pismemis halde ! nasil olmuyor cildiracagim

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

yok arkadas ben bununla normal pataes kizartmasi yapamiyorum..normalden biraz fazla yag koyduk simdi yarisi kizarmis bile yarisi da tam pismemis halde ! nasil olmuyor cildiracagim

Hocam bir yemek kaşığı sıvı yağ yeterli olacaktır. Bir kaç deneme yapmanız yetecektir. Kızarttığınız patates donmuş mu yoksa değil mi? Deneyerek ağız tadınıza uygun olanı bulursunuz. Afiyet olsun
  • normal..defalarca yaptim aten normal patates bir turlu olmuyor adam gibi..donmus da sorun yok zaten.donmus da cok az yag yeterli oluyor normal de bu sefer cok koyayim da olsun dedim yine olmadi.az koyunca da kuru oluyor

• quote:

airfryer ile donmuş hazır patates ve donmuş tavuk nuggets yapmayı tarif edebilir misiniz?

doğru yapmış mıyım?

teşekkürler

Isınırken önce 1 kaşık yağ koyup yağı ısıtacaksınız :)

Sallama diye bir şey yok, 30 dk'a ayarlayın, alarmı çalınca on/off düğmesinden kapatıp çıkarın, afiyet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: xaer0degree

quote:

doğru yapmış mıyım?

teşekkürler

Sallama diye bir şey yok, 30 dk'a ayarlayın, alarmı çalınca on/off düğmesinden kapatıp çıkarın, afiyet olsun.

snırım bu dediğiniz tefal için geçerli.
    ben philips airfryer için demiştim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xaer0degree

quote:

doğru yapmış mıyım?

teşekkürler

snırım bu dediğiniz tefal için geçerli.
    ben philips airfryer için demiştim

Evet Tefal için idi pardon

• piyasada satınal en iyi tavuk nuggets nedir*

bir de bazen bakıyorum. mesla bim deki tavuk nuggets var banvit marka. ısıtılmıştır diyor. philips airfryer da yapmak için ısıtılmış mı almak lazım hiç işlem görmemiş mi?

önerinize göre tavuk nuggets alacam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.