Şimdi Ara

AirMax 101 kablosuz modem formattan sonra bağlanamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • airmax kablosuz modemim var format attım adapterini tanıttım sinyal gücü yüksek olduğu halde bir türlü bağlanamadım önce şifre istedi bilgisayarcı bağlamıştı ilk modemi ne şifre koydu bilmiyorum şimdik ne yapmalıyım bağlanmak için bilen biri varsa çok acil yazabilirmi internet cafedeyim şimdiden çok sağolun arkadaşlar biraz açıklayıcı yazarsaanız sevinirim eve gidince anlayabiliyim nasıl yapıcağımı

• modeme reset atman çözüm olabilir arkasında küçük bir delik var orada modem açıkken 5-6 saniye basılı tut ışıklar yanıp söner resetlendiği zaman...Eğer olmazsa acaba şifre tam olarak nereye konulduğunu sölersen daha iyi olur...
  • normalde şifreyi ağa bağlanırken istiyor ağ şifreli gözüküyor bende şifresini bilmediğimden geçersiz diyor girdiğim şifrelere
  • makinaya format attıktan sonra adls in kullanıcı adı ve şifresini yazma içn gireceğiniz ayar sayfası için modemizin giriş şifreleri kullanıcı adı admin şifre password tur.
  • oraya nasıl giricem onu yazmak için? iyice kafam karıştı
  • şimdi sakin olunn herşeyi en baştan anlatmaya çalışacağım umarım yardımcı olabilirim sizde yapabilirsiniz.
  • modemdeki elektrik fişinden çıkarın modemin arkasında ufak bir reset tuşu vardır bir kalem ucu ile o tuşa 10 saniye kadar basılı tutun modeminizin fabrika ayarlarına geri döner şimdi tekrar fiş takın ve ledlerin yanamsınuı bekleyin şimdi internet explorer boş sayfasını açın adres satırına 192.168.1.1 yazın ve enter tuşuna basın daha sonra admin ve password penceresi çıkacak burda modeminizin kullanıcı adı ve passwordunu soruyor sizin intrebnet servis sağlayıcınız türk telekomdur büyük ihtimal onun için ilk önce adm,n yazan kısma admin password yazan kısma password yazın ve entera basın eğer kabul etmesse adm,n yazan kısma admin password yazan kısma ttnet yazın ve entera basın daha sonra eğer modemin ayar sayfasın ulaştıysanız kablşosuz ağlar var ona girin orda da wep i seçi,n daha sonra oraya bir şifre girin ve kaydedin.şimdi sistem komutlarına geçin ve hepsini kaydet deyin daha sonra erişim noktasını yeniden başlat butonu var onu tıklayın modemin ışığı 10 saniye kadar yanmaya başlayacak ve takrar başlayacak modem led tam olarak yandığında o sayfayı kapatın ve tekrar girmeyi deneyin.anlamadığınız veya yapamadığınız bir yer olursa sorabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki untumadan söyleyeyim bu işlemi format tan sonra hiç bir şifre ve kullanıcı değiştirmeden ve girmeden varsayıyorum ve öyle yazdım eğer yapamassanız bu işlemleri 444 0375 nolu teknik serivisi arayın ve yardım isteyin onlar size hem şifrenizi hemde kullanıcı adını söyleyerek nasıl yapılacağını tarif eder birebir yaparsınız.
  • çok teşekkür ederim conhack arkadaşım bilgilendirdiğin için çıktı alıp deniycem olumlu olumsuz yazıcam tekrardan çok sağol :)
  • he tabiki yanlışlıkta olabilir çünkü bir kere bu modemi bağlamıştım türk telekom veriyordu aklımdan yazdım inşallah çözersin ama yapamassan bile yaz daha fazla yardımcı olmaya çalışayım.
  • ya şimdide rerset attım ıp adresini yazınca modeme bağlanmıyor geçersiz adres diyor ne yapmam gerek adapterin üstündeki internet ışığı yanıyordu şimdi hiç yanmıyor :S
  • ama bu olamaz çünkü bu modemin girişihttp://192.168.1.1/ budur yani zaten bunu yazdığında karşınıza bi sayfa çıkması lazım ordada kullanıcı adı parola servis adı şifre doğrulama metodu gibi şeyler çıkması lazım.yabirde sizin o modem bildiğim kadarıyla hem kablolu hamde kablosuz bağlanabiliyor yani ttnet in verdiği gibiyse eğer.
  • evet haklısın diğer sitelerdede bu ıp verildi ama olmuyor kabul etmiyor direk bağlama kablosu yok bende nasıl giricem şimdik modemin içine yaaaa
  • şu anda server lar dolu da birazdan buraya bir dosya ekleyeceğim bu modemin kurulummuyla ilgili belki işne yarar birde bununla dene olmazsa başka yol denerim.elimden geldiği kadar yardımcı olabilmeye çalışıyorum ama sizinde bu konularda galiba bilginiz kısıtlı o yüzden bazı yerlerde takılıyorum ama çöxzeriz inşallah
  • senin için biraz bu modemi araştırdımda çok sorunlu falan diyorlar genelde umarım bu dosya ileçözersin. bence denemekte fayda var.

http://r a p i d s h a r e.de/files/47391118/pikatel_airmax_driver.zip.html

boşlukları birleştir.ve indir.zaten bunu klurduğun bir dizi işlemden sonra ilk açılıştı program modemini tanayacaktır sonra ileri ileri tuşlarıyla programın söylediği şeyleri yapamya çalış umarım halledersin.
  • güzel ve anlaşılır bilgin için teşekkür ederim sorunu hallettim sayılır ıp den bağlanamamamın sebebi kablosuz ağı pc den seçmediğimden olmuş sonra bağlanıp ayarları yaptım şimdikte ttnet şifremi öğrenip gitricem inş. bağlanır bukez tekrar teşekkür ederim sabrın ve yardımın için
  • sorunu çözmene sevindim hiç aklıma gelmemişti o bağlantının seçilmiş olmaması yardım edebildiysem ne mutlu bana.ben teşekkür ediyorum.saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.