PC Oyunları bölümüne de konusunu açtım ama asıl yeri burası olsa gerek diye bir de buraya açayım dedim. Oyunda kendimize ait bir Mech'i kontrol ediyoruz. Amaç tıpkı MOBA (Arena oyunları Dota tarzı) oyunlarda olduğu gibi karşı takımın üssünü işgal etme üzerine kurulu. Mech'imizi bir karakter gibi geliştirip eklentiler ekleyebiliyoruz. Üssümüzden ürettiğimiz tankları askerleri mech yardımıyla üsten alıp karşı takımın base'ine saldırmak üzere haritanın istediğimiz noktasına bırakıyoruz ve onlar saldırırken biz de elimizdeki yerleri onlarla birlikte koruma çalışıyoruz. Oyun oldukça zevkli ve üstüne üstlük Chrome tarayıcı kullananlar oyunu internet olan her yerde oynayabiliyorlar. Oyunu ister Chrome eklentiler kısmından ister PC'ye indirerek oynayabilirsiniz. AirMech şuan kapalı betada olup oyuncu sayısı pek fazla değildir size tavsiyem aşağıdaki kendi referans kodumu kullanarak oyuna üye olun ve birlikte PvP ve PvE savaşlara katılalım.
Lag olmasa dahada güzel olur ya takılıyor lagdan. Yinede boyutuna göre güzel bir oyun. Oynayan arkadaşlar için.
Her zaman savunma yapın ardından artık makine basamadığınız zaman yani 50 tane olduğu zaman hepsini space alın y ile bırakın hepsi convoy olup saldırıyor oyun bitiyor :D
Ona gerek yok o kadar space y space y. İlk tank ya da her neyse (Space) normal bırakın diğerlerini f basarak bırakın sonra ilk baştakini alıp y basın hepsi en baştaki ne yaparsa onu yapar.
quote:
Orijinalden alıntı: Allen Walker
Ona gerek yok o kadar space y space y. İlk tank ya da her neyse (Space) normal bırakın diğerlerini f basarak bırakın sonra ilk baştakini alıp y basın hepsi en baştaki ne yaparsa onu yapar.
dostum çok saolasın ben 50 tane tankı tek tek alıp y'ye basıyordum :D
Önemli değil, oyun nickini söylersen gireriz birlikte.
quote:
Orijinalden alıntı: Allen Walker
Önemli değil, oyun nickini söylersen gireriz birlikte.