Şimdi Ara

Airplay&Airplay Mirror yapabilen güncel mediaplayer tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Burada gördüğüm kadarıyla media player olayında artık aşmış kişiler bulunmakta. Sizlere göre çok basit kullanım için olsa da ucuz yollu birşeyler almayı düşünüyorum.

Benim asıl amacım kullandığım iphone'dan ve android telefondan televizyona görüntü ve ses aktarabilen (özellikle iphone için mirror yapılabiliyorsa cok iyi olur), torrent aracılığıyla film müzik gibi dosyaları indirebileceğim uygun fiyatlı bir media player bakıyorum. Bir de HDD veya usb bellek takıp içindeki video ve müzikleri çalabilmek istiyorum.
    Ne kadar taşınabilir olursa benim için o kadar iyi, seyahatlerde bir tv'ye bağlayabilmeliyim ancak gördüğüm kadarıyla stick ürünler pek tavsiye edilmiyor.

Android tv stickler ve tv boxlar dışında bir de windows mini pc'ler ve stickler var. Yukarıdaki kullanım için sizlerin yorumunuz ne olur? Performansları tatmin edici midir? Yoksa windows olduğuna kanmayın o fiyatlarına kesinlikle değmez veya gerek yok mu dersiniz?

Android ürünler için android versiyonunun bir önemi var mı? Atıyorum lolipop olanlar daha avantajlı mı yoksa 4.2 olsa bile olur mu? Son olarak bu aygıtlarda işlemci ne kadar önemli? Gördüğüm kadarıyla Mali 400 GPU'lu olanlar bile var, bu kadar eski bir gpu bile iş görebiliyor mu?

Biraz uzun oldu ama uygun fiyatlı yukarıda belirttiğim kullanımlar için bir ürün önerebilir misiniz?

Şimdiden yorum yapanlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyros -- 20 Ocak 2016; 17:27:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.