< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Airpods 3. Nesil Android telefonlarda düşük kaliteli ses cıkması (2. sayfa)
-
-
O konuda ben de dertliyim. Ses kalitesi düştüğü için apple'da airpods harici kullanmıyorum. 2 kulaklık taşımak can sıkıcı oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sennheiser Momentum True Wireless 2 aldım bu sefer orjinal kaçak 1600 tl ye param güvende ile aldım bu kulaklık nasıl iyimi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onun da sahteleri orjinalinden çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 4 Mart 2024; 13:6:36 > -
Halla halla bunun sahtesine denk gelmedim hiç araştırmama rağmen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AirPods pro 2 aldım bıkac ay önce aldığım günde beri önce sağ kulaklık şimdide sol kulaklık anc açınca boğuk dip ses veriyor ayda bir servise gidip kulaklık mı değiştirecez anlamadım ben bu işi cidden
En başindan beri cok sorunluydu hocam,kullanici sayfasini ziyaret ederdim yorumlar cok olumsuz bozulan garanti bitimi sonrasi cöpe giden kullanicilar vardi,şu kulakliğa neden bu kadar para verilir anlamiş değilim.4 tane fiyatina satilan kulakliklar var.2 gün önce herkesin begendiği kulaklik siparişi geçtim elime ulaşicak,şu kulakliğa şu parayi vermeyin hocam.
Ya hocam zaten freebuds 6i aldım mecbur artık ve çok memnunum daha da almam airpods bunuda servise vericem tekrar bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 23 Ağustos 2024; 9:36:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X