< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Airpods 3. Nesil Android telefonlarda düşük kaliteli ses cıkması
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
airpods'ta her cihaza bağlanabilirsiniz bir şekilde ama sadece iPhone cihazlarda ses kalitesi daha yüksek ve daha kalitelidir uyum olarakta AirPods android cihazda kullanılması zordur
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden airpods aldınız? İPhone'um olmasa yanından geçmem. O paraya çok daha iyileri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 29 Şubat 2024; 18:16:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyordum hocam cok uygun fiyata bulunca aldım 900 tl
%100 sahte hocam. 900 liraya kesinlikle vermezler. 14 günü geçmediyseniz iade edin paranıza yazık. Azcık daha ekleyip jabra elite 3 falan alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 29 Şubat 2024; 18:56:18 > -
-
Sahte usta bu
-
Sahte maalesef.
-
Nerden biliyorsunuz sahte olduğunu
Nerden anladınız neye bakarak söylediniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 29 Şubat 2024; 23:59:0 >
Versiyondan belli. 4C165'te kalması mümkün değil bu sürüm 2021 sonunda çıktı.. Şu an 6A321'deyiz. Şarj ederken kendi günceller. Sahte olanlar güncelleme almaz ilk versiyonda kalır öyle.
-
Evet sahteymiş galiba 1 hafta önce aldığım için adam geride almıyor neyse bende Allah a havale ettim bu dünyada çıkmazsa ahirette çıkar
Peki sahte airpods iPhonede kaliteli çalıp Android te kötü çalıyormu yoksa sadece orjinal olanlar mı böyle çalıyor
900 liraya ölüsünü bile vermezler.
-
Valla bakıyorum Sahte gibi durmuyor iphonede kaliteli tüm ayrıntılar ı duyuyorum
bendede 3. nesil var model numarası fake bide biz boşuna 4k para vermedik 900 liraya orjinal olması imkansız zaten ...
-
Hangi model mesela Android için düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesela Airpods 3'ün yarı fiyatına Jabra Elite 4 Active olabilir. Daha iyi. (android için)
Daha üst segmentte de AirPods Pro 2 yerine Sennheiser Momentum True Wireless 3 tercih ederim. 7-8 bin bi kulaklığa verilir mi orası tartışılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 1 Mart 2024; 14:4:40 >
Benzer içerikler
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- airpods pro cızırtı
- iphone powerbank şarj etmiyor
- bildirim sesi gelmiyor
- en iyi powerbank markaları
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch 7 özellikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X