< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Airpods 3. Nesil Android telefonlarda düşük kaliteli ses cıkması

-
-
airpods'ta her cihaza bağlanabilirsiniz bir şekilde ama sadece iPhone cihazlarda ses kalitesi daha yüksek ve daha kalitelidir uyum olarakta AirPods android cihazda kullanılması zordur
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden airpods aldınız? İPhone'um olmasa yanından geçmem. O paraya çok daha iyileri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 29 Şubat 2024; 18:16:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyordum hocam cok uygun fiyata bulunca aldım 900 tl
%100 sahte hocam. 900 liraya kesinlikle vermezler. 14 günü geçmediyseniz iade edin paranıza yazık. Azcık daha ekleyip jabra elite 3 falan alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 29 Şubat 2024; 18:56:18 > -
-
Sahte usta bu
-
Sahte maalesef.
-
Nerden biliyorsunuz sahte olduğunu
Nerden anladınız neye bakarak söylediniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 29 Şubat 2024; 23:59:0 >
Versiyondan belli. 4C165'te kalması mümkün değil bu sürüm 2021 sonunda çıktı.. Şu an 6A321'deyiz. Şarj ederken kendi günceller. Sahte olanlar güncelleme almaz ilk versiyonda kalır öyle.
-
Evet sahteymiş galiba 1 hafta önce aldığım için adam geride almıyor neyse bende Allah a havale ettim bu dünyada çıkmazsa ahirette çıkar
Peki sahte airpods iPhonede kaliteli çalıp Android te kötü çalıyormu yoksa sadece orjinal olanlar mı böyle çalıyor
900 liraya ölüsünü bile vermezler.
-
Valla bakıyorum Sahte gibi durmuyor iphonede kaliteli tüm ayrıntılar ı duyuyorum
bendede 3. nesil var model numarası fake bide biz boşuna 4k para vermedik 900 liraya orjinal olması imkansız zaten ...
-
Hangi model mesela Android için düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesela Airpods 3'ün yarı fiyatına Jabra Elite 4 Active olabilir. Daha iyi. (android için)
Daha üst segmentte de AirPods Pro 2 yerine Sennheiser Momentum True Wireless 3 tercih ederim. 7-8 bin bi kulaklığa verilir mi orası tartışılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 1 Mart 2024; 14:4:40 >
Benzer içerikler
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- iki iphone birbirine aktarma
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- iphone şarj soketi temassızlık
- iphone ekranda siyah çizgi
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X