Şimdi Ara

AirPods Pro 8 farklı renk seçeneği ile gelecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben begendim, bu tasarımın aynısı saç kurutma makinam var. Saç kurutma makinamıda seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gun

Aynen bende hiç sevmiyorum kulak içi kulaklık insanlar nasıl takıyorlar hayret ediyorum.
    Benim kulaklarımda normal kulaklıklar durmuyor anında düşüyor, sadece kulak içi olanları kullanabiliyorum. Bu konuda yalnız olduğumu sanmıyorum. Ben de kulak içi sevmiyorum ama mecburum işte.
  • AribyAriana kullanıcısına yanıt
    al o zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 22:19:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni fön makinaları hayırlı olsun diyelim

• quote:

Aynen bende hiç sevmiyorum kulak içi kulaklık insanlar nasıl takıyorlar hayret ediyorum.
    Kulak içi olmayan kulaklıklarda da bass kaybı çok oluyor.Hafif bir kafa sallantısında bass kaybı yaşanıyor.Benim bass ile işim olmaz diyenleri ayrı tutuyorum tabi.
  • quote:

Bende tam tersi yalnızca kulak içi kullanabiliyorum. Airpodsların hiç biri durmuyor kulağımda iPhone 7'nin kutusundan çıkan kulaklık olduğu gibi duruyor mesela asla açmadım çünkü biliyorum ki kullanamicam. Bende Airpodsların kulak içi olanını bekliyordum ve sonunda çıktı bunu alacağım kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

Aydınlatayim bu haberde kullanılan resimlerin airpods pro ile alakası yok. Bunlar birilerinin yaptığı 3d render görüntüsü.

Hani şu her sene çıkan iPhone gibi
    Şuan ki yorumunu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 29 Ekim 2019; 0:24:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Şuan ki yorumunu merak ediyorum

Alıntıları Göster
    Birader bugünü mu bekledin cevap atmak için

• AirPods Pro 8 farklı renk seçeneği ile gelecek

• sonunda apple da kulak içine dönmeye başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Her zaman böyle söyleniyor söyleniyor sonra nedense herkes açlıktaymış gibi saldırıp alıyor
    Biraz psikanaliz bilen biri olumsuz yorum yapanlar hakkında %80 doğruluk payında genelleme yapabilir

• Bu haber yalan oldu galiba. Kendime kırmızısını alacaktım ama maalesef yokmuş ve çıkmayacakmış. İyikide almamışım çünkü airpods android telefonlarda tüm özellikleriyle çalışmadığını arkadaşlarım söyledi bana. Android için airpods yerine freebuds3'ü önerdiler. Ses kalitesini anlatamam mutlaka denemelisiniz. Koşu yaparken rüzgarda bile sesim karşı tarafa çok net gidiyor. Zaten fiyatıda airpodstan çok daha uygun.

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

hocam yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve gram rahatsız etmiyor. bende sizin gibi çok rahatsız oluyordum ve tek tek denedim tüm markaların kulaklıklarını inanın sennheiser gibi inanılmaz iyi bir marka bile kulaklarımı acıtıyordu ama airpods pro da hiç bir sıkıntı yok. hatta o kadar alıştım ki bazen kulağımda bile olduğunu hissetmiyorum.

• LGatakan kullanıcısına yanıt

AirPods Pro 8 farklı renk seçeneği ile gelecek 

• Baya olmuş konu çıkalı:) airpods2 ile şimdilik yola devam. Bir daha kablosuz kulaklık alırsam düşünebilirim.

• kulakta durmuyor stabil bir cihaz değil ve çok kronik sıkıntısı vardı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.