Şimdi Ara

AirPods Pro kulaklıklar satışa başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Apple’ın aktif gürültü engelleme ve optimize edilmiş bir tasarımla biraz daha yüksek fiyat etiketiyle tanıttığı AirPods Pro kablosuz kulaklıklar resmî sitesi üzerinden de satışa başladı.

AirPods Pro özellikleri ve fiyatı

Daha önce de sızdırıldığı üzere AirPods Pro kulaklık modelinin tasarımı kulağa biraz daha rahat oturacak şekilde ve yeni gürültü engelleme özelliği göz önüne alınarak tasarlanmış. Uca doğru küçülen bir tasarım yerine uç kısmında silikon entegre edilmiş yuvarlak bir tasarım görüyoruz. Suya dayanıklı olan AirPods Pro modeli yeni havalandırma sistemi ile basıncı eşitlemeyi amaçlıyor.

Yeni kulaklığın en önemli özelliği aktif gürültü engelleme sisteminin olması. Her kulaklık parçasındaki iki mikrofondan elde edilen veriler yazılım üzerinden sürekli olarak analiz ediliyor ve arka plandaki gürültü engelleniyor. Sistemin saniyede 200 kere ses sinyallerini analiz ettiği belirtiliyor.

Ayrıca Bkz.Giriş seviyesine 3 arka kameralı HTC Desire 19s geliyor

Şeffaf mod ise dışarıdaki gürültüyü rahatsızlık oluşturmayacak şekilde kulağa veriyor. Böylece müzik dinlerken aynı anda dışarıda olan biteni de takip edebiliyorsunuz. Dış kısımdaki yüzeye baskı uygulayarak gürültü engelleme ve şeffaf mod arasında geçiş yapılabiliyor.

AirPods Pro bünyesinde 10 adet ses çekirdeğine sahip H1 yongası yer alıyor. Gürültü engelleme özelliğinde önemli rol oynayan yonga ayrıca sürekli Siri komutlarınızı da dinliyor. Adaptif ekolayzır özelliği kulağınızın yapısına göre müziğin düşük ve orta frekanslarını ayarlayabiliyor. Yüksek aralıklı özel bir amplifikatör ise hem verimlilik sağlıyor hem de berrak sesler üretiyor.

Enerji verimliliği sayesinde tek şarj ile 5 saate kadar dinleme ve 3.5 saate kadar konuşma mümkün. Gürültü engelleme açıkken 4.5 saat dinleme yapılabiliyor. Kablosuz şarj olabilen kılıf ise ekstradan 19 saate yakın süre ekliyor. Son olarak hangi silikon boyutunun kulağınıza uygun olduğunu anlayabilen bir test modülü de uygulama içerisinde yer alıyor.

En düşük iOS 13.2, iPadOS 13.2, watchOS 6.1, tvOS 13.2, macOS Catalina 10.15.1 sürümü gerektiren AirPods Pro modeli 1899TL fiyat etiketi ile resmi sitede satışa çıktı. Normalde kablosuz şarj özelliği olmayan bir kılıf seçeneği de mevcut ancak şimdilik ülkemizde satılmayacak gibi görünüyor.

• Eee hani 8 farklı renk seçeneği?

• Bi inceleme çekersiniz artık.

• Vasat donanım bütün para design ve markaya gidiyor. 2000TL'ye geniş detay ve dolgun ses alabileceğiniz kulaklıklar var.

• Mağazalarda satışa başlandı mı acaba?
  • FlyingUnderpants F kullanıcısına yanıt
    hangisi mesala ? Sözde airpods'a herkes laf atıyordu, çok pahalı daha ucuza daha iyi kulaklıkar var denildi.Freebuds,galaxy buds,xiaomi airdots hepsini denedim bir airpods kesinlikle etmedi.

• AirPods bir kulaklıktan fazlası da olsa günümüz şartlarında kulaklık için verilecek 1899 TL bana çok geliyor. Hatta "bunu sadece kulağımıza mı sokuyoruz" diye sorası geliyor insanın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3-5 hafta gönderim süresi ama dünyada ciddi bir stok sorunu yaşanırken yine de Türkiye pazarı için iyi bir adım.

• Bahse girerim İlk alanlar Ekrem ve hakkı dır.

• RealnReal kullanıcısına yanıt
    İncelemesini mesut tan bekliyoruz. Yalnız samsung note 10 ile yapmasını rica ediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FlyingUnderpants F kullanıcısına yanıt
    Kaynak kaba etim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu alanda ne biliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: barsahin

AirPods bir kulaklıktan fazlası da olsa günümüz şartlarında kulaklık için verilecek 1899 TL bana çok geliyor. Hatta "bunu sadece kulağımıza mı sokuyoruz" diye sorası geliyor insanın
    Bu kulaklığı alanların sadece kulağa mı soktuklarını asla bilemeyeceğiz zira özel hayat

• 11.11’de puan,kupon derken 700’e 2. Nesil aldık. Bize yeter. 2,5 kat fazla ödeyecek kadar bi özellik sunmuyor pro benim açımdan.

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Hocam ikinci nesili 700 liralik ne sunuyor sanki

• İlk ve ikincisi AirPods müzikalitesi iyi değildi yeni pro’da kalite artmışmı göreceğiz

• eskiden bu fiyata en iyi telefonu alıyoduk yuh

• Youtubede engelledim bu kadar mı sıkıcı ve uzun teknoloji programı mı olur? Bi kutu açılışına 50 dk konuşup yorum yapabiliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 15 Kasım 2019; 19:3:11 >
  • Para birimimiz daha ne kadar değersizleşecek acaba... 4 TL olsa dolar ona da razıyım ama imkansız gibi umudum kalmadı. Alıştırdılar iyice...

• Bi Kaç yıl önce amiral gemisi telefon alınıyordu bu fiyatlara

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.