Şimdi Ara

AirPods Pro kulaklıklar satışa başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Denedin mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akasya veya Zorlu'da deneme imkanı var mı acaba? Bir de bu iki mağazadaki stok durumundan haberi olan var mı?
  • Laptop'a bluetooth ile bağlanabiliyor mu acaba bu kulaklık bilgisi olan var mı arkadaşlar? Yoksa sadece ios ve mac cihazlara mı uyumlu
  • Kablosuz şarj özelliği olmayan bir kılıf seçeneği de mevcut denmiş haberde ama öyle bir seçenek yok tek model.
  • drkayzer kullanıcısına yanıt
    1. Nesil AirPods’u windows 10 dizüstü bilgisayarımda kullanıyorum. Airpods Pro da muhtemelen sorunsuz bağlanacaktır.

• MAICO kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, apple ya sonuçta bi şeylik çıkarır mı diye insanın aklına gelmiyor değil
  • Toriko kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar yüksek diyebilirsiniz ama airpodslar şu anda piyasadaki en iyi telefon görüşmesi kalitesi olan cihaz. Telefondan farkı yok. Senheiser, bose, beats vs hiçbiri o kaliteye ulaşamıyor. Ekosistem içindeki uyumu süper. Odyofilseniz yada müzik meraklısıysanız sizi kesmez belki senheiser varken hoş oda 2000₺. ama benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla görüyor. Özellikle diğer true wireless kulaklıklardaki kulakiçi pedlerinin olmaması benim için bir artı. O yüzden fiyatını hakettiğini düşünüyorum 700₺ bandı için. Yoksa fiyatını normalde biliyorsunuzdur.

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Evet telefon görüşmelerinde gerçekten çok iyiler ama sadece mikrofona 700 lira vermek özellikle ses kalitesi göz önüne alındığında bence çok mantıklı değil. Özellikle şu 3. nesil prolar. Sizinde dediğiniz gibi aynı fiyat bandında sennheiser kullaklık almak mümkünken. Tercih meselesi tabi, 700 liraya iyi almışsınız hayırlı olsun.
  • Lightning to USB c kablosu çıkıyormuş . Duvar prizi yok buna uygun kutuda.

Ne yapmak lazım?
    Kablosuz şarj aparatı mı almalı. Onu da yazımızda taşıyamayız. Mecburen usb c duvar prizi alacağız anlaşılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodysolid

Lightning to USB c kablosu çıkıyormuş . Duvar prizi yok buna uygun kutuda.

Ne yapmak lazım?
    Kablosuz şarj aparatı mı almalı. Onu da yazımızda taşıyamayız. Mecburen usb c duvar prizi alacağız anlaşılan
    Kulaklık kutusu normal iphone şarj girişiyle şarj oluyor ben kutunun girişini usb-c zannedip gereksiz yere kablosuz şarj cihazı da aldım 15 euroya: /

• Thathurts kullanıcısına yanıt
    Usb c neresi peki? Bu usb c kablosu neden çıkıyor o halde?

• quote:

Orijinalden alıntı: bodysolid

Usb c neresi peki? Bu usb c kablosu neden çıkıyor o halde?
    kablonun bir tarafı usb-c bir tarafı lightning hocam
  • Çok mu zor şu zımbırtıdan alıp ses kalitesi ergonomisi ve gürültü önleme başarısını bizlerle paylaşmak
    hoş bu küçüklükte bir kulaklıktan gürültü engelleme dışında ses kalitesi yönünde airpods 1 den fazla bir şey beklememek lazım
    ayrıca
    kablosuz şarj pratikliği varken bu cihazların kablo ve girişleri üzerinde çok durmamak gerekir

• MAICO kullanıcısına yanıt
    hocam beats kulaklıklar bağlanıyor mu win10 cihaza ? aux almam şart sanırım bağlayamadım çübkü

• Youtube'da teardown videosunu izledim, yalnız ulaşmış oldukları teknoloji müthiş. Pili ve üzerindeki devre mimarisi harika. Çok iyi bir mühendislik. Ha o para eder mi etmez mi bilemem ama iyi gelirli biri olsam kesin alırdım. :)
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Bende beats solo 3 var şuan, laptopda kullanıyorum win 10'da.
  • Airpods 2 bana yetiyor gayet güzel..

• Trenin gürültüsünü bile yok ediyor “anc” sayesinde kafa dinler oldum..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.