Şimdi Ara

Airpods pro pili kaç yıl performansını korur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Airpods pro alma arifesinde ortalama maliyet hesabı yapıyorum normalde kablolu kulaklık kullanıyorum ama bana pek dayanmıyor en fazla 1 yıl içinde bozuluyor kulaklık fiyatları giderek artıyor. Airpods 2 almayı düşündüm ama silikonsuz olduğu için dışarı ses vereceğini düşünüyorum o yüzden proya yöneldim ancak aklımda şu soru var bu kulaklıklar da telefonlar gibi iki yıl sonra bataryaları önemli ölçüde azalacak mı azalırsa değişme imkanı yok sanırım yeni kulaklık mı alacağız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kullanımdan kullanıma fark olur. Kimse kesin bir şey söyleyemez. Ancak normal şartlar altında 3 yıl gider rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Kullanımdan kullanıma fark olur. Kimse kesin bir şey söyleyemez. Ancak normal şartlar altında 3 yıl gider rahat.

hocam bende de pro var, 3 yıl sonunda kutunun performansı ne olur ki sadece içini yeni alabilir miyiz apple'dan?

• Yani daha uygun fiyatlı şeylere yönelebilirsin bence en azından bataryası felan ölürse sorun olmaz

Batarya performansını korkutmak istiyorsa gece yatarken şarja takma telefonlar için %20 altına düşme deniyor ama AirPods da ne kadar uygulanabilir yada doğrusudur bilmiyorum ama.her batarya bir süre sonra ölur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.