merhaba ben bu sitede bu silahı buldum bana ucuz geldi ve bayadır araştırıyorum Türkiyedeki çoğu ürünler haddinden fazla pahalı geliyor ve yurt dışından ilk alışverişim bu silah olucak tabi eğer sizde iyi derseniz 2 tane sorum olucak 1) öncelikle bu silah alınır mı? 2) bu site güvenilir mi? (site aşağıda)
bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim :)
güzel ancak 350 fps hıza sahip bir cihazı almak için o kadar uğraşa girmezdim ben. 300 fps hıza sahip hatsan marka çok kaliteli tüfekler var daha ucuza piyasada. Tabi amacın hedef vurmaksa
mucgs
kullanıcısına yanıt
meslek ne alaka hocam?? ben üniversite ögrencisiyim
Frank Lapidus
kullanıcısına yanıt
hocam tabiki de hedef vurmak ama hatsanları biliyorum o tarz bir şey istemiyorum yani M4 model bir airsoft daha çok hoşuma gidiyor bilmiyorum zevkler kişiye göre değişir ama ben M4 silahlarına hasta olunacak derecede bağlıyım :)
karde? silahy alyrken satycyya mail at silahyn ucunu boyasynlar çünkü gümrük kapysynda sorun çykyyor sadece ucunu turuncu renge boyasyn gümrükten öyle geçirebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paganmin -- 8 Ocak 2015; 13:40:10 >
evet hocam onu biliyorum site güvenilirligini teyit edebilirsem eğer satıcıyla konuşup onu yaptıracaktım hatırlatma için teşekkür ederim :)
hocam airsoft ile yillardir ugrasiyorum benim ikinci aldigim tufek de m4 idi gayet iyi bir cihaz cok memnunum.
soyle tavsiye vereyim, airsoft alacaksan kesinlikle adam gibi birsey almalisin. dandik bir tufek alirsan garanrti veriyorum bozulur.
onun disinda mutlaka icine sinen bir cihaz almalisin. hangi silahi istiyorsan onu al, baskalarinin gazina gelme. m4 istiyorsan m4 al, yoksa icine sinmez.
Benim kullandigim model buydu, 4 yildir kullaniyorum, maclarda turnuvalarda yuzumu kara cikarmadi tavsiye edebilirim :D
hocam airsoft ile yillardir ugrasiyorum benim ikinci aldigim tufek de m4 idi gayet iyi bir cihaz cok memnunum.
soyle tavsiye vereyim, airsoft alacaksan kesinlikle adam gibi birsey almalisin. dandik bir tufek alirsan garanrti veriyorum bozulur.
onun disinda mutlaka icine sinen bir cihaz almalisin. hangi silahi istiyorsan onu al, baskalarinin gazina gelme. m4 istiyorsan m4 al, yoksa icine sinmez.
Benim kullandigim model buydu, 4 yildir kullaniyorum, maclarda turnuvalarda yuzumu kara cikarmadi tavsiye edebilirim :D