Şimdi Ara

Airsoft boncuklu silahı kargolayabilecek yabancı site tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

silahtan beklentim ilk tecrübem ve hevesim olduğu için riske girmeden; paramı çöpe atmayacak, gerçekci görüntüsü olan ( yani elime aldığımda bi orjinalliği olsun pazar malı plastik oyuncaklar gibi olmasın) ve hesaplı bir silah arıyorum. airsoft spring gun'ı buldum gayet hoş. tavsiyeniz veya düşünceniz varsa açığım.

forumda gördüm, airsoftatlanta diye bi siteye bakayım dedim adamlar silah satmıyormuş henüz yurtdışına ve kaliteli bi siteydi, bunun gibi site önerisi olan var mı? türkiyeye kargo yapan?

teşekkürler şimdiden.

• Onemli olan site degil ki hocam. Gumrukten gecmez. Sorun bu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 9 Ağustos 2015; 20:28:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben baktığım -kaliteli bulduğum- birkaç amerikan sitesinde tr'ye sipariş yokmuş, o yüzden başlığı açtım. internette yazanlara baktığımda gümrük biraz muallak ama "asla geçmiyor boşuna uğraşmayın" gibi şeylere de hiç rastlamadım. yapan da yapmayan da yani gördüğüm kadarıyla.

spring gun alcam ama hocam ucuz, boyutları hem diğer airsoftlarla hem de gerçekleriyle birebir midir bilmiyorum, ama boncuklu tabanca sonuçta yani geçmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refik1995 -- 11 Ağustos 2015; 16:34:13 >
  • refik1995 kullanıcısına yanıt
    ben geçirebilsem geçireceğim ama. şu geldi aklıma bu airsoftların dışı şeffaf olanlar var glock gibi. acaba bunları gümrükten geçirirlermi? bende kaliteli siyah sprey boya var. düşünmüyor değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.