Şimdi Ara

airsoft tabanca taşımak için hangi evraklar gerekli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
34.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler öncelikle 18 yaşından küçükler için tehlikeli bir spor. Turkish Airsoft Club'a göre de 18 yaş altı oyunlara alınmıyor.

Silah yerine oyuncak, replika vb şeyler denmesi de daha uygun. Yazdıklarınızdan sorumlu tutulabilirsiniz.

cO2 li oyuncaklar biraz tehlike arz ediyor çünkü güçlü oldukları için fps yüksek. Sidearm da (oyuncak tabanca) fps sınırı 330-340 civarı. cO2 li sidearmlar 450-500 civarı hatta daha fazlasını verebiliyor. Bu da atılan bb'nin yakın mesadefeden deriye girebilmesi demek.

Bu oyuncakları, oyunlara gitme haricinde yanınızda taşımayın. Oyunlara giderken kutusu, faturası ve varsa turuncu ucunu da takarak taşıyın.

Ankara, İstanbul ve İzmirde hemen hemen her hafta oyunlar düzenlenmekte. Detaylı bilgi almak için oyunlara katılabilirsiniz.

Sormak istediğiniz tüm sorulara cevap verebilirim.www.airsoftturkey.com adresinden de aramıza katılabilirsiniz.

• hocam silah elektriklidir diyo yani el ile kurulmaya ihtiyaç duymaz, 15li sarjörmüş türkiyeye gelip gelmeyeceğini satın al kısmından denemeni öneririm. ayrıca gümrüktede takılır diyenler var bunun için emniyetten bu konuda izin belgesi çıkartıp gümrükten alabiliniyo diye duydum. @DeVaBeRRa
  • illa co2'yle çalışan almak zorunda değilsin kardeşim istersen green gas sistemliler. green gaslar co2 lere göre daha fazla atış imkanı sağlar ayrıca daha hepsalıdır(kendi düşüncem) sonra bi arkadaştan duydum co2 tüpleri biraz kullanmayınca kendi kendine öyle dururken bitti demişti.önerim green gas sistemlileri deneyin silah önerim glock modelleridir. @DeVaBeRRa
  • 1) DİLEKÇE (İkamet ettiğiniz Valilik Makamından Havaleli)(Can Güvenliğinin Tehlikede olma sebebi, ne iş yaptığı, can güvenliğinden dolayı her hangi bir yere müracaatının olup olmadığı belirtilecek ve bununla ilgili belgeler silah ruhsatı müracaatı dosyasına konulmak üzere tarafımıza getirilecek. )
    2) NÜFUS CÜZDANININ ASLI
    3) 1 ADET NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ
    4) DEVLET HASTANESİNDEN DOKTOR RAPORU (Psikolojik, Nörolojik ve Fiziki yönden rapor alarak silah bulundurmasında ve taşımasında herhangi bir sakınca olmadığının yazılması veya Heyet raporu alarak silah bulundurmasında ve taşımasında herhangi bir sakınca olmadığının yazılması gereklidir.)
    6) SABIKA KAYDI (Adliyeden varsa Ad, Soy ad,Yas tashihine göre de sabıka kaydı alınacaktır.) (Sabıka kaydı çıkarsa Mahkeme Kararının ilgili mahkemeden Kesinleştiğine dair onaylatılıp getirilmesi)
    7) SİLAH RUHSAT İSTEK FORMU Nüfus cüzdanına göre bilgisayar veya daktilo ile doldurulacak.Formu indirmek için
    8) VESİKALIK FOTOĞRAF (5 ADET ) ( Son 6 ay içerisinde çekilmiş)
    9) 1 ADET YARIM KAPAKLI KARTON DOSYA
    10) YAPTIĞI İŞLE İLGİLİ BELGE
    a) Şirket sahibi, ortağı veya çalışanıysanız : Bağlı bulunduğunuz vergi dairesinden borçla ve ciro ile ilgili resmi yazı getirilmesi.
    b) Kamu kurumunda çalışıyorsanız : Bağlı bulunduğunuz kurumdan görev belgesi. (Mühürlü)
    c) Emekliyseniz : Emekli Cüzdan Fotokopisi.
    d) Gayrimenkulle geçiniyorsanız : Gayrimenkullerinizin belgeleri.
    e) Hiç bir iş yapmıyorsanız: Dilekçenizde ve Şube İstek formunda durumunuzun belirtilmes

• Etkisizeleman kullanıcısına yanıt
    hocam arkadaş airsoft demiş replika silahlardan bahsediyor sanırım siz gerçek silah ruhsatı için gerekli işlemleri anlatmışsınız. @Etkisizeleman
  • Anladım dostum ama ben vazgeçtim artık airsoft tan çok pahalı Türkiye de
  • Git o fiyata kaçak silah al, oyuncaklarla uğraşma.
  • Bildiğim kadarı ile gazlı olanlarda belge lazım . Ona da gerek yok at çantaya git . Spring ve elektriklerde sorun yok . Bende speing alacağım 18 dolar tam buldum otomatik atış hızı duşuk 80 fps . Bir tane M1911 ful metal 15 dolar o da kurmalı (her atıştan sonra çekiyorsun) ama onun atış hızı 200 ü geçiyor . Ben araştırdıkça daha da alasım geldi . Bütçemi 50 dolara kadar çıkardım bakalım . Birde ucunda plastik bir şey olması lazım yoksa gumruk sorun çıkartır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende glock 17 gen4 var şöyle sayıyım size

g17 gen4: 400tl (gbb'dir)
    yedek şarjör: 60tl
    green gas: 50tl (1,5L)
    kılıf: 45tl
    bb: 30 tl

toplamda 585tl biraz tuzlu oldu banada ama parça parça aldım. arada atış yaparım keyfinden yenmiyor verdiğim her kuruşu hakediyor öyle eften püften değil 103 m/s namlu çıkış hızına ulaşıyor ayrıca bikere duruşu yeter.
  • muhtemel 18den küçüksün, etkinliklere katılamazsın. ALMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: JudgemenDay

illa co2'yle çalışan almak zorunda değilsin kardeşim istersen green gas sistemliler. green gaslar co2 lere göre daha fazla atış imkanı sağlar ayrıca daha hepsalıdır(kendi düşüncem) sonra bi arkadaştan duydum co2 tüpleri biraz kullanmayınca kendi kendine öyle dururken bitti demişti.önerim green gas sistemlileri deneyin silah önerim glock modelleridir. @DeVaBeRRa

Aynen dediginiz gibi zamanla tup kendiliginden bosaliyor ozellikle EKOL un tabancalarinda hemen bosalir.
     airsoft tabanca taşımak için hangi evraklar gerekli

• Arkadaşlar airsoft tabanca için EVREK GEREKMEZ. FATURANIZLA, CANTANIZDA TASIRSINIZ.
    Tabii ki abartıp kamuya açık alanda kullanmamak, insanları tedirgin etmemek lazım.

CO2 tüplü olan modeller daha hızlı atış yapabiliyor. Ancak en istikrarı ve dayanıklı olanları Green Gas'la çalışan; yani şarjöründen çakmak doldurur gibi doldurulanlar.
    Biz üretimde kalitede iddialı WE markasının Türkiye ithalatçısıyız. Ürünlerimizin her tür arızada arkasındayız.

Airsoft tabancalar gerçeğiyle birebir aynı mekanizmayla ve tetik emniyet sistemiyle çalışıyorlar.
    Mekanizmalar Blowback oldugu için gerçeği gibi üst mekanizma hareketli.
    Ağırlık, görünüm ve özellikleriyle çok keyifli oyuncaklar.

BUYRUN INCELEYIN DERIM:https://www.isgoren.com.tr/kategori/146/Airsoft-Tabancalar.html

YOUTUBE INCELEMESI:https://www.youtube.com/watch?v=KSAN-8yBxH4
    VIDEODAKI MODEL:https://www.isgoren.com.tr/urun/1348/WE-GLOCK-18C-Gen4-Airsoft-Tabanca.html

• Arkadaşlar alttaki ürünlerin tümü yüksek stokla 1-2 güne elimizde olacaktır.
    Hobici arkadaşlarımıza duyurulur.

Taiwan'da satılan birebir aynı modellerden daha kaliteli malzeme ile AB standartlarında özel olarak üretilmişlerdir.
    Tüm ürünler Garantilidir.

Yeni gelen modeller;
    WE GLOCK EU17 Gen 4 Black Airsoft tabanca
    WE GLOCK EU18 Gen 4 Black Airsoft tabanca
    WE GLOCK EU19 Gen 4 Black Airsoft tabanca
    WE F226 P Virus Black/Silver Airsoft tabanca
    WE Hi Cappa 3.8 Baby (Twilled Groove) Silver Airsoft tabanca
    WE P08 (M) 6" Black Airsoft tabanca
    WE 4" Silver Airsoft tabanca
    WE M92F Silver Airsoft tabanca
    WE Biohazard M92 Black Airsoft tabanca
    WE Biohazard M92 Black/Silver Airsoft tabanca
    WE Bulldog Black Airsoft tabanca

İyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isgoren Av

Arkadaşlar alttaki ürünlerin tümü yüksek stokla 1-2 güne elimizde olacaktır.
    Hobici arkadaşlarımıza duyurulur.

Taiwan'da satılan birebir aynı modellerden daha kaliteli malzeme ile AB standartlarında özel olarak üretilmişlerdir.
    Tüm ürünler Garantilidir.

Yeni gelen modeller;
    WE GLOCK EU17 Gen 4 Black Airsoft tabanca
    WE GLOCK EU18 Gen 4 Black Airsoft tabanca
    WE GLOCK EU19 Gen 4 Black Airsoft tabanca
    WE F226 P Virus Black/Silver Airsoft tabanca
    WE Hi Cappa 3.8 Baby (Twilled Groove) Silver Airsoft tabanca
    WE P08 (M) 6" Black Airsoft tabanca
    WE 4" Silver Airsoft tabanca
    WE M92F Silver Airsoft tabanca
    WE Biohazard M92 Black Airsoft tabanca
    WE Biohazard M92 Black/Silver Airsoft tabanca
    WE Bulldog Black Airsoft tabanca

İyi geceler.

oha barış ve levent beyler çalışıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu biraz hortlatmak lazım

@isgoren Av
    Kendilerinden n11 üzerinden WE Biohazard Black aldım. Airsoft oyuncağı çok iyi =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

Konuyu biraz hortlatmak lazım

@isgoren Av
    Kendilerinden n11 üzerinden WE Biohazard Black aldım. Airsoft oyuncağı çok iyi =)

Hocam kaca aldiniz ? Co2 li mi biraz bilgilendirirmisiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bboyerko

quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

Konuyu biraz hortlatmak lazım

@isgoren Av

Hocam kaca aldiniz ? Co2 li mi biraz bilgilendirirmisiniz ?

Airsoft oyuncakları co2 ile çalışmaz, batarya yada green gas ile çalışır, co2 olanlar bildigimiz demir bilye atan havalı tabancalardır ve bununla oyunlara katılamazsınız, + olarak 18den küçüksenizde.

• bboyerko B kullanıcısına yanıt
    hocam bu oyuncak green gaz denilen çakmak gazı benzeri bir gaz ile çalışıyor. çakmak doldurur gibi şarjörün altından dolum yapıyorsunuz. full metal gövdeye sahip. ben çok beğendim açıkcası. CO2 ile çalışanlar havalı tabanca kategorisine girer ve namlu çıkış hızları 300 fps in üzerindedir. Airsoft ta namlu çıkış hızları 300 fps in altında olmalıdır ve 6 mm lik BB(plastik boncuk gibi) kullanılır. Birde +18 olmak gerekir.

arkadaşlar bilen varmı acaba bu silaha uygun tracer nerden bulabilirim. şu izli mermi muhabbeti çok hoşuma gitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 16 Eylül 2015; 20:21:35 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.