Şimdi Ara

airsoft tabanca taşımak için hangi evraklar gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
3
Favori
34.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ucuz yollu bi airsoft tabanca almak istiyorum aldıkrtan sonra taşımak için ne gibi evraklar lazım onu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yörük -- 22 Mart 2014; 15:53:23 >

• muhtarlıktan ikametgah belgesi ve 2 tane meksikalık
  • Airsoft taşıma evrağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

muhtarlıktan ikametgah belgesi ve 2 tane meksikalık

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

muhtarlıktan ikametgah belgesi ve 2 tane meksikalık

meksikalık yerine teksikalık olurmu
  • Aldığın ürünün faturası yeterli olur ancak yine de oyuncağı açıkta taşıyamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L Lawliet

Aldığın ürünün faturası yeterli olur ancak yine de oyuncağı açıkta taşıyamazsın.

hocam sağlamlık ve ağırlık konusunda nasıllar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünün model ve markasına göre değişiyor genelde. Tamamen metal ve blowback sistemi olan oyuncakların fiyatları biraz tuzlu oluyor 250-400 arası yurtiçinde şu an sanırım.
  • bunlar hep kurtlar vadisinin etkisi işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

bunlar hep kurtlar vadisinin etkisi işte

yok ben daha gta da kaldım karakol basıp araba çalacam
  • İkametgah ve ürünün faturasiyla karakola basvuracan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncak icin ne zamandan beri evrak gerekiyor beyler ? boncuk atıyor bunlar tabi fps i yüksek olanı da bagırtır
  • Sadece faturası gerekiyor ve kutusunda veya gözükmeyecek şekilde taşımalısın.

Edit: Bu arada ucunda oyuncak olduğunu belirten turuncu flash hider takarsan daha iyi olur ama şart değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathstars222 -- 27 Mart 2014; 22:30:08 >
  • Beyler gümrükte kalır mı bu ürün bir de spring degil dimi otomatik ? Türkiye ye gönderim var mı tam bisey anlayamadım ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVaBeRRa

Oyuncak icin ne zamandan beri evrak gerekiyor beyler ? boncuk atıyor bunlar tabi fps i yüksek olanı da bagırtır

• iyiymiş ya görmemiştim daha önce bi colt almak lazım ben ufakken bunlar olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 27 Mart 2014; 22:37:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

quote:

Orijinalden alıntı: DeVaBeRRa

Oyuncak icin ne zamandan beri evrak gerekiyor beyler ? boncuk atıyor bunlar tabi fps i yüksek olanı da bagırtır

özledik reyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En çok koyanda alacağım malzemelerin silahın fiyatına yakın olması olacak :D

http://avfoni.com/urun/asg-14847-airsoft-sarjor-doldurucu 2 tane de bundan :D

Savaşa gitmiyorum ama çok zevkli bir spora benziyor çöp kutularına sıkacağım

Bu arada beyler lanet olası tüpten bu kadar cok mu almak gerekiyor 60 atıstan sonra çöp mü oluyor tüp ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.