Bildirim
Airsoft Tüfek Alcam Ak 47 mi ? M4A1 Carbine mi ? (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Airsoft Tüfek Alcam Ak 47 mi ? M4A1 Carbine mi ?
(En Son Oy Tarihi: 9.5.2023)
Giriş
-
Daha fazla uplama artık al gitsin M4 adam akıllı birşey.AK47 sorun çıkartır daha sonra hem real wood almadıktan sonra hiç alma.. -
quote:
Orijinalden alıntı: OrcsCaptan
Daha fazla uplama artık al gitsin M4 adam akıllı birşey.AK47 sorun çıkartır daha sonra hem real wood almadıktan sonra hiç alma..
Gas Blowbacklı Almaya Karar Verdim Yine M4 Olcak Bir Kaç Sorum Var ..
1. Hangi Marka olmalı ??
2. Full Metal Olmalı .. Var Mı ?
3.Normal Airsoft Tüfekler Gibi Boncuk Atıyor değil Mi ?
4. Türkiye'de Kullanım Yaşı veya Yasağı Var mı ?
5.Herhangi Bir Pil vb. Şarj Olayı Var mı ?
6.Ses Seviyesi Ne Kadar Ortalama ?
7.Gas Dolduruyor muyuz ? Öyle Bir İşlem Varmı ?
8.herşey Dahil Yurt Dışında Kaça Patlar ? -
GBB Türkiye'ye zor sokarsın baştan vazgeç -
quote:
GBB Türkiye'ye zor sokarsın baştan vazgeç
hediye vb. olmazmı ? yurt dışından dayım gelecek beraberinde getirecek ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekerler -- 11 Ağustos 2011; 2:03:17 > -
Geçiremezsin üzerinde pil yok bişi yok geçirsem ben geçiririm o kadar torpilim olmasına rağmen yinede şansını dene geçmezse devlete hediye edersin artık. -
quote:
Geçiremezsin üzerinde pil yok bişi yok geçirsem ben geçiririm o kadar torpilim olmasına rağmen yinede şansını dene geçmezse devlete hediye edersin artık.
içine pil koyyim Şaka Bi Yana Hiç Bi Çözümü Yok mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekerler -- 11 Ağustos 2011; 2:33:37 > -
Şansını dene durduk yere başına iş arıyorsun bu işin emniyeti var izni var bir sürü şeysi var.Git memleketteki airsoft satan birinden al gbb'yi ne yapacaksın milletimi avlıyacaksın gbb istiyorsun.Ayrıca gaz derdi var çabuk bozuluyor v.s v.s eğer hayvana canlıya insana sıkacaksan benden daha 1 cümle yardım bekleme. -
quote:
Şansını dene durduk yere başına iş arıyorsun bu işin emniyeti var izni var bir sürü şeysi var.Git memleketteki airsoft satan birinden al gbb'yi ne yapacaksın milletimi avlıyacaksın gbb istiyorsun.Ayrıca gaz derdi var çabuk bozuluyor v.s v.s eğer hayvana canlıya insana sıkacaksan benden daha 1 cümle yardım bekleme.
hedef atışı yapıcam canlı ya değil kağıt vb.. -
quote:
Şansını dene durduk yere başına iş arıyorsun bu işin emniyeti var izni var bir sürü şeysi var.Git memleketteki airsoft satan birinden al gbb'yi ne yapacaksın milletimi avlıyacaksın gbb istiyorsun.Ayrıca gaz derdi var çabuk bozuluyor v.s v.s eğer hayvana canlıya insana sıkacaksan benden daha 1 cümle yardım bekleme.
memlekette kaç paradır ki ? yaş sınırı varmı ? -
Ben satıyorum 600 TL ' ye EBB fakat.Biraz araştırmayla bulursun yaş sınırı 18.Ayrıca organizasyonlara katılmanı şiddetle tavsiye ederim. -
quote:
Ben satıyorum 600 TL ' ye EBB fakat.Biraz araştırmayla bulursun yaş sınırı 18.Ayrıca organizasyonlara katılmanı şiddetle tavsiye ederim.
18 yaş altına satılmıyor yani ? sadece tüplü boncuk atıyor ne farkeder ki ? -
Farkındaysan bu silahlar 400 ve üzeri bir FPS ile atış ediyor.İstersen yakından bir deneme atışı yapabiliriz canın nasıl yanıyor ve deliyor.Google'a airsoft injury yaz bakalım bu airsoft ele alıp oyuncak gibi oynanacak silahlar değil malesef.O yüzden biz 18 yaş altı oyuncak satmıyoruz , organizasyonlara davet etmiyoruz.Etrafta milyonlarca kendini polat alemdar zanneden insanlar var.Sen bu silahı yarın dışarda bir yere götürdüğünde polis onu görürse başına gelecekleri düşünemiyorum bile kaldı ki biz izinler alarak oyunlar oynuyoruz.Hani desem ki Amerika'da olsan hiç birşey olmaz ama Türkiye'de bu iş henüz yeni yeni yayılıyor.Ben Amerika'dan gelişte gümrükte 1 ACR 1 AUG feda ettim.Heyneyse izinlere rağmen problem üstüne problemler oluyor.Bu konu bence olduğundan çok fazla uzadı.İlla ben GBB istiyorum diyorsan , geçmezse devlete bağışlarım ne olacak ki diyorsan buyur şansını dene derim ama belli ki 18 yaşının üstünde değilsin bu işe de hiç bulaşma derim dediğim gibi elindeki bir oyuncak değil silah.
Edit : Boncuk değil BB plastik dolgudan çok farklı biraz araştır görürsün ha deyince kırılacak cinsten senin deyiminle boncuktan değil.
Edit 2 : Oyuncakcılarda aldığın boncuğu buna takarsan o aletin dişlileri ne olur o zaman görmek isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4DB94CDA0 -- 11 Ağustos 2011; 2:53:13 >
-
quote:
Farkındaysan bu silahlar 400 ve üzeri bir FPS ile atış ediyor.İstersen yakından bir deneme atışı yapabiliriz canın nasıl yanıyor ve deliyor.Google'a airsoft injury yaz bakalım bu airsoft ele alıp oyuncak gibi oynanacak silahlar değil malesef.O yüzden biz 18 yaş altı oyuncak satmıyoruz , organizasyonlara davet etmiyoruz.Etrafta milyonlarca kendini polat alemdar zanneden insanlar var.Sen bu silahı yarın dışarda bir yere götürdüğünde polis onu görürse başına gelecekleri düşünemiyorum bile kaldı ki biz izinler alarak oyunlar oynuyoruz.Hani desem ki Amerika'da olsan hiç birşey olmaz ama Türkiye'de bu iş henüz yeni yeni yayılıyor.Ben Amerika'dan gelişte gümrükte 1 ACR 1 AUG feda ettim.Heyneyse izinlere rağmen problem üstüne problemler oluyor.Bu konu bence olduğundan çok fazla uzadı.İlla ben GBB istiyorum diyorsan , geçmezse devlete bağışlarım ne olacak ki diyorsan buyur şansını dene derim ama belli ki 18 yaşının üstünde değilsin bu işe de hiç bulaşma derim dediğim gibi elindeki bir oyuncak değil silah.
Edit : Boncuk değil BB plastik dolgudan çok farklı biraz araştır görürsün ha deyince kırılacak cinsten senin deyiminle boncuktan değil.
Edit 2 : Oyuncakcılarda aldığın boncuğu buna takarsan o aletin dişlileri ne olur o zaman görmek isterim
geniş gelirliliğin alemi yok en iyisi normal airsoft peki pilli normal airsoftlar getirilebilir mi ? Ayrıca Belki Bilginiz Vardır. Jing Gong Full Metal M4A1 İstiyorum.. Bunun Hakkında Sorum Olacak..
1.Bu Jing Gong Marka full metal m4a1 boncuk bitince gerçek tüfek gibi atış yapmayı durduruyormu yoksa boncuksuz atmaya devam ediyor mu ?
2.Fransa'da Hangi Marka Airsoft Tüfekler Satılır , Jing Gong Satılıyormu ?
3.Jing Gong m4a1 de blowback var mı ( elektrikli )
-
Geniş gelirlilikle ne alakası var bu işin anlayamadım yani aeg almamdan bahsediyorsan bunlar hiç bişi değil ev mühimmatla dolu havan topundan tut RPG'ye kadar kimisi RC araba merakı vardır kimisinin başka hobisi bizimkiside bu.
JG bende kullanıyorum ama modifiye yapmıyacaksan alma.Modifiye derken bi 300 TL gözden çıkar.BB'siz atmaya devam edersin ama dişlileri kırarsın.Fransa'yı bilemem JG zor Çin malı bir marka sonuçta orda olsa olsa farklı Amerika'dan getirtilmiş modeller olur.JG'nin blowback versiyonu var mı bilmiyorum uzun zamandır takip etmiyorum.CYMA AK47'nin var elektirikli.Daha fazla soruların için Türk airsoft sitelerinden tavsiye al.Benden bu kadar.. -
quote:
Geniş gelirlilikle ne alakası var bu işin anlayamadım yani aeg almamdan bahsediyorsan bunlar hiç bişi değil ev mühimmatla dolu havan topundan tut RPG'ye kadar kimisi RC araba merakı vardır kimisinin başka hobisi bizimkiside bu.
JG bende kullanıyorum ama modifiye yapmıyacaksan alma.Modifiye derken bi 300 TL gözden çıkar.BB'siz atmaya devam edersin ama dişlileri kırarsın.Fransa'yı bilemem JG zor Çin malı bir marka sonuçta orda olsa olsa farklı Amerika'dan getirtilmiş modeller olur.JG'nin blowback versiyonu var mı bilmiyorum uzun zamandır takip etmiyorum.CYMA AK47'nin var elektirikli.Daha fazla soruların için Türk airsoft sitelerinden tavsiye al.Benden bu kadar..
Teşekkürler Son Soru Şimdi Blowbacklı Aeg Hiç Sorun Çıkarmayacak Modifiye Gerektirmeyecek Bir Marka Lazım ..
-
Ebb'nin de %50 riski var gümrük konusunda gözden çıkar 750TL KA marka al o zaman yapacak birşeyin yok KA süperdir. -
quote:
Ebb'nin de %50 riski var gümrük konusunda gözden çıkar 750TL KA marka al o zaman yapacak birşeyin yok KA süperdir.
teşekkürler.. -
quote:
Orijinalden alıntı: pekerler
quote:
Ebb'nin de %50 riski var gümrük konusunda gözden çıkar 750TL KA marka al o zaman yapacak birşeyin yok KA süperdir.
teşekkürler..
Daha da fazla up yapmazsın inşallahSorun varsa PM at.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4DB94CDA0 -- 11 Ağustos 2011; 3:15:22 >
-
Arkadaşlar 500 TL ' yi geçmeyecek dotsuz M4A1 Carabiner şarjıyla falan birlikte arıyorum nerden almalıyım nerden bulabilirim link falan verebilirmisiniz satın alacağım yerlerin ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X