Şimdi Ara

Airsoft Tüfek Alcam Ak 47 mi ? M4A1 Carbine mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
19.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Airsoft Tüfek Alcam Ak 47 mi ? M4A1 Carbine mi ?

(En Son Oy Tarihi: 9.5.2023)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

quote:

Orijinalden alıntı: pekerler

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

quote:

barret m82 kaç liraya patlarki

aynen ben de merak ediyorum ucuz ve iyi bişeyse ondan da alcam

1200 TL En dandiği bunuda göz önünde bulundur.

olsun hocam işleri bi yoluna koyarsam bakalım güzeldir ama olmadı l96a1 de güzele benziyo airsoftturk sitesine bi arkadaş m99 da satıyo oda hoşuma gitti 450 tl ye satmıştı tekrar bulabilirmiyizki öyle bişey

bu m 82 kaç fps atıyor ?

380-400 civarı yazıyo

iyiymiş yine

• quote:

Orijinalden alıntı: [VİP]MaNyaK

Mesajım bulunsun

bulunsun tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Bunların mermileri demir bilye mi oluyor?Öyleyse bir tabanca almak gerekir.

oyuncakçılarda satılan plastik boncuklar..
  • Ben de 500 TL ' yi geçmeyecek M4 + Red Dotlu arıyorum
  • aslında para önemli değil alırım da annem izin vermez
  • SCAR - ACR tercihlerin bunlar arasında olursa daha iyi olur. görüntü olarak daha cazipler tabiki AK-47 ve COLTun yeri başka sen yinede en sevdiğin silahtan yana kullan tercihini aldın mı en iyisini al ucuz yollu diye dandiklere sakın bulaşma tavsiye etmiyorum. airsoftla uğraşıyordum taaa ki kısa mesafeden kafama sniper mermisi yiyene kadar fantaziye gerek yok oyun uğruna biryerleri kaybetmeye gerek yok. böyle düşünmemin sebebi ise sen kendini bilirsin tedbirli davranırsın ama herkes böyle düsünmez adamın dalgınlıgına gelir olan sana olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

quote:

barret m82 kaç liraya patlarki

aynen ben de merak ediyorum ucuz ve iyi bişeyse ondan da alcam

1200 TL En dandiği bunuda göz önünde bulundur.

olsun hocam işleri bi yoluna koyarsam bakalım güzeldir ama olmadı l96a1 de güzele benziyo airsoftturk sitesine bi arkadaş m99 da satıyo oda hoşuma gitti 450 tl ye satmıştı tekrar bulabilirmiyizki öyle bişey

bu m 82 kaç fps atıyor ?

380-400 civarı yazıyo

iyiymiş yine

l96a1 500 fps atıyomuş ufak bi modifikasyonla

• Bu ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Bu ne la

ney ne læ
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila_khan

SCAR - ACR tercihlerin bunlar arasında olursa daha iyi olur. görüntü olarak daha cazipler tabiki AK-47 ve COLTun yeri başka sen yinede en sevdiğin silahtan yana kullan tercihini aldın mı en iyisini al ucuz yollu diye dandiklere sakın bulaşma tavsiye etmiyorum. airsoftla uğraşıyordum taaa ki kısa mesafeden kafama sniper mermisi yiyene kadar fantaziye gerek yok oyun uğruna biryerleri kaybetmeye gerek yok. böyle düşünmemin sebebi ise sen kendini bilirsin tedbirli davranırsın ama herkes böyle düsünmez adamın dalgınlıgına gelir olan sana olur

Hocam ne oldu peki kafana o mermiyi yedikten sonra? Fotoğraf falan var mı?

• quote:

quote:

Bu ne la

ney ne læ

Ne mesaj yazarsan yaz yolladıktan sonra yazdığın mesaj yerine test yazıyodu
  • sis atma
  • quote:

quote:

quote:

Bu ne la

ney ne læ

Ne mesaj yazarsan yaz yolladıktan sonra yazdığın mesaj yerine test yazıyodu

citi herkezi kendi gibi yapmaya çalışıyo desene

• Baretta .50 cal
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Ben de 500 TL ' yi geçmeyecek M4 + Red Dotlu arıyorum

zor :(
  • quote:

SCAR - ACR tercihlerin bunlar arasında olursa daha iyi olur. görüntü olarak daha cazipler tabiki AK-47 ve COLTun yeri başka sen yinede en sevdiğin silahtan yana kullan tercihini aldın mı en iyisini al ucuz yollu diye dandiklere sakın bulaşma tavsiye etmiyorum. airsoftla uğraşıyordum taaa ki kısa mesafeden kafama sniper mermisi yiyene kadar fantaziye gerek yok oyun uğruna biryerleri kaybetmeye gerek yok. böyle düşünmemin sebebi ise sen kendini bilirsin tedbirli davranırsın ama herkes böyle düsünmez adamın dalgınlıgına gelir olan sana olur

peki çin malları nasıl yada japon malı mı ? Japon Malları Çok kalite diyorlar ama full plastik Ben full metal arıyorum ..

• mp5 oyuncak tabanca alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

quote:

plastik mermi iyi ki saplanmadı yoksa cidden acıverici olabilirdi. bayağı bir şişlik oldu kanama felan derken sonrasında bir sıkıntı olmadı ama pekmez akıyordu hissediyordum. foto yok ne yazık ki

@pekerler dostum pek bir bilgim yok ama jin gong ve full metal tabiki tavsiyedir ama airsoft forumlarına girerek daha detaylı ve sağlıklı bilgi elde edebilirsin. yukarıda bayağı abartı olmuş. 1000 tl tam teçhizatlı airsoft oyununa hazır hale gelebilirsiniz gerek kıyafet gerekse silah modifikasyonlarınızda dahil olmak üzere ama heves olarak başlayıp paraları harcayıp sonradan sıkılacaksanız iyi düsünün. öncelikle misafir olarak airsoft oyunlarına katılın benim hamurum derseniz yeni teçhizatınızla beraber oyunlara dahil olabilirsiniz. resimlerden de görüldüğü gibi oyun bana göre ama o yaralanmadan sonra sadece işin benimle bitmediğini anladım airsoft aşkımda orada o yaralanmayla kaldı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b437

quote:

plastik mermi iyi ki saplanmadı yoksa cidden acıverici olabilirdi. bayağı bir şişlik oldu kanama felan derken sonrasında bir sıkıntı olmadı ama pekmez akıyordu hissediyordum. foto yok ne yazık ki

@pekerler dostum pek bir bilgim yok ama jin gong ve full metal tabiki tavsiyedir ama airsoft forumlarına girerek daha detaylı ve sağlıklı bilgi elde edebilirsin. yukarıda bayağı abartı olmuş. 1000 tl tam teçhizatlı airsoft oyununa hazır hale gelebilirsiniz gerek kıyafet gerekse silah modifikasyonlarınızda dahil olmak üzere ama heves olarak başlayıp paraları harcayıp sonradan sıkılacaksanız iyi düsünün. öncelikle misafir olarak airsoft oyunlarına katılın benim hamurum derseniz yeni teçhizatınızla beraber oyunlara dahil olabilirsiniz. resimlerden de görüldüğü gibi oyun bana göre ama o yaralanmadan sonra sadece işin benimle bitmediğini anladım airsoft aşkımda orada o yaralanmayla kaldı

geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.