Şimdi Ara

AirSoft Ürünler Türkiye Kuraları Gümrük Ve Diğer Sorunlar İçin Bilgiye İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar donanımhaber ailesi, uzun zamandır air soft ürünler almak istiyorum fakat ülkemizin maluk OHAL döneminde olması, ortalığın karışıklığı, önlerine gelene fetö damgası yapıştırmaları gibi bir sürü problem var. Ben amazonda 60$ civarında fiyatlarda airsoft M4A1 vb ürün almak istiyorum ancak OHAL döneminde kurallarda illaki değişiklik oluyordur ancak bu airsoft u etkiler mi? Gümrükte benim şansıma mutlaka farkedilecek açılıp incelenecek ürün bu aşamada problem çıkartırlar mı? Herhangi bir sakınca var mıdır? Ürünü tamamen odama koyp dekor amaçlı kullanacağım tabi ele aldımı gerçekçi olsun diye airsoft tercih ediyorum. Daha önceden forumda konusu açılımş ancak eski olduğundan güncelliğini yitirmiştir diye düşündüm ve yeni konu açmak istedim. Bu ile ilgilenen alıp satan kişiler fikirlerini söylerse sevinirim.

Teşekkürler.
    AirSoft Ürünler Türkiye Kuraları Gümrük Ve Diğer Sorunlar İçin Bilgiye İhtiyacım Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns_Lion -- 23 Nisan 2018; 18:23:13 >

• dostum merhaba öncelikle
    ben Airsoft Anatolia Ankara toplulugundanım

ülkemizdeki gümrükten şuanda airsoft oyuncagı geçirebilirsin bunun için emniyete başvurup izin belgesi çıkartman yeterli olucaktır detaylı bilgiyi emniyeti arayip ögrenebilirsin bazı evraklar faturalar vs istiyorlar duvara asıp süs olarak kullanıcam bişey atmasada olur diyosan facebookta satış gruplarına üye ol
    orda 400 500 liraya falan full metal gerçekçi oyuncakları satanlar görüceksin pazarlıkla daha ucuzada çözersin gidip boş yere emniyetle gümrükle uğraşma derim tabiki yaşın 18 üstü ise satış yaparlar yoksa yapmazlar
  • dekor için ne uğraşıcan gümrükle,

git silahcılık avcılık mağazası , havalı tüfek al 300 400 e

aeg yi nabıcan,
  • berhan? kullanıcısına yanıt
    ilgin için sağol hocam. Aslında çalışır vaziyette olsun istiyorum. Tabi duvara asacam lafı mecaz olsa da sonuç olarak dekor amaçlı kullanacağım ama tabiki de arada alıp elime 3-5 sıkarım :) bu belge olayını araştıracağım. Teşekkür ederim. Türkiyede çok astronomik rakamlara satış yapıyorlar artık ben Türkiyedeki fırsatçılara para kazandıracağıma giderim conilere 100 lira fazla veririm en azından silahın hakkı olanı öderim mantığı ile dışarıdan alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.