Şimdi Ara

AiRSofT yardım !!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki bu işlemleri bizzat siz tecrübe ettiniz mi? Yoksa farklı bir forumda yazan arkadaşın deneyiminden yola çıkarak mı yazıyorsunuz ?

İşi bozan en kötü ve masraflı taraf yeminli tercüman olayı.

Kullandığınız AEG marka ve modelinide merak ettim, buralarda kullanan birilerini bulabilsem direk iletişime geçicem denemek için ama ne yazık ki küçük memleket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 17 Ekim 2013; 16:07:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Peki bu işlemleri bizzat siz tecrübe ettiniz mi? Yoksa farklı bir forumda yazan arkadaşın deneyiminden yola çıkarak mı yazıyorsunuz ?

İşi bozan en kötü ve masraflı taraf yeminli tercüman olayı.

Kullandığınız AEG marka ve modelinide merak ettim, buralarda kullanan birilerini bulabilsem direk iletişime geçicem denemek için ama ne yazık ki küçük memleket.

Airsoft oynadığım ttakımdaki bir abim geçen ay yasadi, yani bizzat yasadı ve yazdı bir nevi yasadim diyelim. Benim kullandığım ekipmanlar,

M200 Tan ( suan tamir de tamir sonrası satmayi düşünüyorum orjinal parcalarıyla gazlı hale donusucek )
    T16 R4 COMMANDO ( bombaatarlı)
    Hi-Capa 7.0 Silver B-Version (Dragon) tabancam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka olarak sirayla
    yukadaki sira yani
    Ares
    G&G
    We

• Bahsettiğiniz olaydaki belgelere filan baktım, sanırım Airsoft sahibi olamayacağım. Türkiyede satılanlarda bir maaşımdan çok daha fazlası :) Yazıklar olsun bu ülkeye.

Ayrıca şöyle birşeyler de buldum, öff çok karmaşık. Linteki kişinin başvurduğu emniyette direk vermeliler öyle bir kağıt yok demiş deliricem :D

http://www.gumrukforum.com/ithalat-soru-cevap/7119-airsoft-yardim.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 17 Ekim 2013; 16:45:03 >
  • quote:

Bahsettiğiniz olaydaki belgelere filan baktım, sanırım Airsoft sahibi olamayacağım. Türkiyede satılanlarda bir maaşımdan çok daha fazlası :) Yazıklar olsun bu ülkeye.

sorma ya vergiler acayip kötü...
  • quote:

Bahsettiğiniz olaydaki belgelere filan baktım, sanırım Airsoft sahibi olamayacağım. Türkiyede satılanlarda bir maaşımdan çok daha fazlası :) Yazıklar olsun bu ülkeye.

Ayrıca şöyle birşeyler de buldum, öff çok karmaşık. Linteki kişinin başvurduğu emniyette direk vermeliler öyle bir kağıt yok demiş deliricem :D

o kağıt artık bakanlıktan filan ddemişlerdi en son komedi filmi gibiler zaten...

• Erdem sizinde satış siteniz var galiba anladığımız kadarıyla.
  • A pardon gördüm yukarıda airsoft dünyası yazmışsın dışarıdaki 130 dolarlık şeylerin sizde 950 lira olduğu mağaza şimdi hatırladım.İyi satışlar:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyrosus

Erdem sizinde satış siteniz var galiba anladığımız kadarıyla.

benim mağazam yok ben oyuncuyum.Bu arada 130 dolarlık şey dediğiniz ürünler hakkında bi bilgin var mı? Tokyo marui ile Ics i karşılaştırıp yazma burada.

Senin gibi bilgisi olmadan yorum yapan insanlar açısından yazıyorum.

Örnek 1 ; ehobbyasia dediğimiz airsoftçular arasında en çok alışveriş yapılan sitelerden birisidir.

Linkleri incele öyle konuş ,

http://shop.ehobbyasia.com/aeg/ares-hong-kong/ares-tavor-tar-21-rail-version-airsoft-aeg-olive-drab.html

http://www.airsoftdunyasi.com/v2/tar-21-tan--urun890.html

İki Aeg de aynı marka aynı kalite ehobyasia dan almaya kalkınca vergi + gümrükle filan ortalama 1050 TL filan oluyor.Şimdi normalde ikitelliye gidip gelmeyi benzin + belge masrafını filan katmıyorum çünkü sana o kadarını açıklamayı gerek duymuyorum.En basit aradaki fiyatı şöyle anlatayım sana aradaki namlu boyuna bak fps farkına bak kısa namluda yuksek fps satıyor airsoft dünyası yani daha güçlü daha kaliteli. Birşeylerden anlamadan yorum yapma önce araştır sor sonra konuş. İyi Forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

quote:

o kağıt artık bakanlıktan filan ddemişlerdi en son komedi filmi gibiler zaten...

Bu arada ankara emniyeti direk red belgesi yolluyor artık bugün taze taze geldi geri iade edilcek alınan aegler filan...

• Ben gümrükteyim sen neden bahsediyorsun eve kadar geliyor artık aegler milleti kandırmayı bıraktın gümrük artık daha kolay geçiyor aegler gerçek birbirinden ayrılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyrosus

Ben gümrükteyim sen neden bahsediyorsun eve kadar geliyor artık aegler milleti kandırmayı bıraktın gümrük artık daha kolay geçiyor aegler gerçek birbirinden ayrılıyor.

İstanbul gümrüğünde mi çalışıyorsun ben aeg getiricem alıcak mısın ? Kafadan at gelsin, belgeli konuş bana al sana belge yazı istediler ankaradan yolladık gelen cevap da bu oldu.Ayrıca şuan gümrükte aeg şarjörlerim var gümrükteysen yollasana bana ???? takip numaram da bu hadi beklıyorum yolla : RC144884753HK

AiRSofT yardım !!!!!!

• Yurtdışından al gumrukten gecerse eger oyuncagin parasini sana ben odicem.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemsuslu -- 7 Şubat 2014; 10:02:03 >
  • Burda konus konus olmuyor anlamıyorsunuz herkes yurtdışından sipariş versin sonuca göre konuşursunuz. Hadi kolay gelsin.

• erdemsuslu kullanıcısına yanıt
    hocam son durum nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

hocam son durum nedir

Türkiye gümrüğünden şahıs olarak airsoft ürünü geçmiyor.Yani aeg , gbb pistol , gearbox geçmiyor ama yay veya piston tarzı iç malzemeler geçiyor.Şuan sadece 1 şirket getiriyor yurtdışından onun dışındaki şirketlere yasak.
  • erdemsuslu kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevabınız için. peki o şirket hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

teşekkürler cevabınız için. peki o şirket hangisi?

ısav getiriyor şuan güncel olarak ama kadiköydeki asker çarşısında da modeller mevcut.Ama tabi başka yerlerdede bulabilirsiniz. Örneğin ; airsoft

ama genel olarak fiyatlar belli türkiyede piyasası böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemsuslu -- 7 Şubat 2014; 10:01:46 >
  • Arkadaşlar daha iyi fiyatlara daha kalitelli ürünleri Metrobüsün beşyol durağındaki ISAV silah poligon getiriyor bilginize... Sitede yazan fiyatlar üzerinden indirimler oluyor bilginize bende yeni keşfettim :) Airsoft
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.