Şimdi Ara

AiRSofT yardım !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bursada oturuyorum bursada airsoft OYUNCAK silah satan yer varmı ?
    İş yogunlugumdan dolayı çıkıp bi yere soramadım belki burda birileri yardımcı olur diye düşündüm.
    Benim için önemli olan uygun fiyat ve fps+menzil+etkili +full metal olması gerekiyor.
    Evde zaman geçirdiğimde ps3, logitech g25, Pc tarzı şeyler işimi görüyo ama burda okurken dikkatimi çekti airsoft oyuncaklar ve edinmek istedim.
    Türkiye fiyatları çok uçmuş tabi bu normal benzin bile 5 tl ye yakın :) Bursada varsa nerde var ? ve yurtdışından getirtmek istesek bursada nereye geliyo bu tarz kargolar gümrük vs. işi nerde oluyor ?
    yardımcı olursanızsevinirim
    Şimdiden çok teşekkür ederim...

• Kimse yokmu yardım edecek :S
  • Aslında bende sivasta arıyorum :). Gittigidiyorda m4 serisi buldum ama nasıldır bilmem :) iyi derlerse onlardan alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhn16

Merhaba arkadaşlar ben bursada oturuyorum bursada airsoft OYUNCAK silah satan yer varmı ?
    İş yogunlugumdan dolayı çıkıp bi yere soramadım belki burda birileri yardımcı olur diye düşündüm.
    Benim için önemli olan uygun fiyat ve fps+menzil+etkili +full metal olması gerekiyor.
    Evde zaman geçirdiğimde ps3, logitech g25, Pc tarzı şeyler işimi görüyo ama burda okurken dikkatimi çekti airsoft oyuncaklar ve edinmek istedim.
    Türkiye fiyatları çok uçmuş tabi bu normal benzin bile 5 tl ye yakın :) Bursada varsa nerde var ? ve yurtdışından getirtmek istesek bursada nereye geliyo bu tarz kargolar gümrük vs. işi nerde oluyor ?

kanka bulduysan bana da söylesene bende arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ji EndoJi

quote:

Merhaba arkadaşlar ben bursada oturuyorum bursada airsoft OYUNCAK silah satan yer varmı ?

Merhaba kardeşim buldum forum sitesinde takip ediyorum kanas 1,100 tl istiyolar bu paralara bi tane pcp havalı tüfek alırım daha iyi .) diye düşünüyorum
    onun dışında bursadan bi arkadaşla görüştüm tek güzel yani gerçek görüntüsü onun dışında öle nişan alıp cam kırma işinde o kadar iyi değil dedi havalı tüfek önerdi
    bursanın neresindensin sen kardeşim ?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba kardeşim buldum forum sitesinde takip ediyorum kanas 1,100 tl istiyolar bu paralara bi tane pcp havalı tüfek alırım daha iyi .) diye düşünüyorum
    onun dışında bursadan bi arkadaşla görüştüm tek güzel yani gerçek görüntüsü onun dışında öle nişan alıp cam kırma işinde o kadar iyi değil dedi havalı tüfek önerdi
    bursanın neresindensin sen kardeşim ?

ben nilüferdeyim hasanağa toki

• anladım kardeşim bende papazçeşmeden merinos altı...
  • quote:

quote:

gittigidiyordan almayın he onlar airsoft değil tek atımlık oyuncakcılarda satılanların aynısı sadece m4 serisi

• Bozkurt ava bir bakın derim.Orada airsoft çeşitleri mevcut.Adres çancılarda kime sorsanız gösterir.
  • hocam bursada var mı bilmiyorum istanbul da airsoftdünyası.com dan bakabilirsiniz.Kargo olarak yollayabilirler.
    ayrıca yurtdışından alma çünkü gümrükten geçmez sahış olarak airsoft tüfek alımı gümrük kurallarına göre yazıktır.Sadece firma olarak gümrükten geçer. Airsoft firması açmazsan gümrükten airsoft silahı geçiremezsin.
  • Düşündüğünüz bir model varsa fiyat alıp istanbuldan göndereyim
  • Bu arada arkadaşlar yurt dışından sıkıntısız geliyor bilginize forumlarda ve çevrede gümrükten geçmez diye bazıları yazılar yazmaya başlamışlar bu yazılar tamamen ticari sizi kendi firmalarına yönlendirmek için bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyrosus

Bu arada arkadaşlar yurt dışından sıkıntısız geliyor bilginize forumlarda ve çevrede gümrükten geçmez diye bazıları yazılar yazmaya başlamışlar bu yazılar tamamen ticari sizi kendi firmalarına yönlendirmek için bilginize

Üstadım bu yazını görmem çok iyi oldu, airsoft ile ilgili forumlarda hep yasak kesinlikle girmez diyenlerin imzasında bu işin ticaretini yapanların siteleri var :)

Acaba bu konuda bana detaylı bir yardımda bulunabilirmisiniz ? Hangi aşamalarla uğraşıyoruz ? Birde benim bulunduğum yerde (Balıkesir) Gümrük müdürlüğü yok nasıl yapacağım bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

quote:

Orijinalden alıntı: Pyrosus

Bu arada arkadaşlar yurt dışından sıkıntısız geliyor bilginize forumlarda ve çevrede gümrükten geçmez diye bazıları yazılar yazmaya başlamışlar bu yazılar tamamen ticari sizi kendi firmalarına yönlendirmek için bilginize

Üstadım bu yazını görmem çok iyi oldu, airsoft ile ilgili forumlarda hep yasak kesinlikle girmez diyenlerin imzasında bu işin ticaretini yapanların siteleri var :)

Acaba bu konuda bana detaylı bir yardımda bulunabilirmisiniz ? Hangi aşamalarla uğraşıyoruz ? Birde benim bulunduğum yerde (Balıkesir) Gümrük müdürlüğü yok nasıl yapacağım bilmiyorum

Gerçekten mi acaba gümrükten hangi airsoft aeg ve gbb çektin çok merak ediyorum? Çünkü bu tarz insanlar bi taraflarından yazıyı yazıp insanları yanlış bilgilendiriyorlar uyuz oluyorum. Gümrükten kimse airsoft aeg veya gbb geçiremez. Yurtdışından valizine koyup getirsen bile gecmez. Artık airsoft u sadece firmalar getiriyor. Havalı tufekler artık ateşli silahlar kanununa göre işlem görüyor.Bizzat gümrük memuru ve emniyetle konuştum. Isteyen getirsin buraya öyle yyazsın.

• Bizzat kendisinin 15-20 airsoft ürünü olan bir arkadaşımın yaşadıklarından ve anlattığı bir yazi...

''''

Arkadaşlar Oyuncak Silahların tamammı ki buna Airsoftt a giriyor diyorlar..Aşağıdaki Tamim ile 31.Ocak 2013 itibarı ile tüm Emniyet Mudurluklari ve Gumruk Mudurluklerine gönderilmiş.. Airsoft Oyuncaklarımız bu tamime göre işlem görüyormuş. Bunu bana elden teslim edne kişi İstanbul Emn. Genl. Mud..Yapılacka işlemde belli GTİP nosunu istiyorsunuz . Bu numaraya göre Ekonomi Bakanlıgı yada Emn. Genel Müd. Ankaradan izin yazısı istiyorsunuz.İzin Yazısı için istenilenler;1. Dilekce2. Fatıra , preforma , Alışveris sitesinde ürün sayfası, Urunun Manuel yada kataloğu( Burd aurunun pille clasııldıgının ve sökülüp tkaılma ksımlarının montaj reismleri olmalı.. ( tüm bunların yeminli tercümandan tastikli tercümeleri )4.Gümrük Müdürlügünden ..Gelen Kargo Takip numaralı kargo için verilen GTİP no yazısı ( tabi bunun icind esiz oraya dilekçe verickesiniz bu islemlerd e2 saat kadar suruyor )5. Oyuncagın beyaz arka plan önünde turuncu uçlu net fotoğrafı.Sonuc olarak; İzin alınamaz değil ama hem prosedürleri hemde işlemleri cok zorlaştırmışlar. Sadece Terculemelr 330 tl tutu KDV dahil..İkitelli cengelköy, Vatan cadesi ve Bayrampasa arası git gel de en az 100 tl yakıt..Tüm bu evraklar mumkuns esizin tarafınızdan APS ile Ankara Emniyet Genel Müdürlügüne gönderiliyor. Siz göndeirseniz 1-2 haftada cevap geliyormuş.Emniyet gönderirse 1 ayı bulur dedi memurlar.. Tercih sizin..Benden bu kadar ; bunun dışında PTT gümrüğe gidipte pat diye alanlar sadece gumruk memurunun işgüzarlığından yararlanmış yada cok sanslılar..Eve gelen oyuncaklar ise apayrı bir sans ya kargo siretinin insiyatifi yada direk çektikleri için; toplu çekimde es geçiliyordur dediler bana..''''

• Bu arada geçiremez yazdım sinirden oldu biraz getirirsin ama burdan daha pahalıya patlar + günlerin boşa gider...

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

Bu arada geçiremez yazdım sinirden oldu biraz getirirsin ama burdan daha pahalıya patlar + günlerin boşa gider...

Selamlar Üstadım,

Öncelikle sinir olmanızı gerektirecek bir şey yok ortada, yazımda direk sizi hedef alan bir cümle kurmadım. Sizde hak verirsiniz ki Yurt dışında 400 liralık tam metal ve kaliteli bir Airsoft Oyuncağını kendisini kurnaz sanan birkaç firma güzel ülkemde 1200 liradan kapı açıyor. Şimdi bir yandan şansımı denemek istiyorum elbette ama gümrükte takılırsa (ki takılacağından eminim) uğraşabileceğim vaktim yok, hadi işten birkaç gün izin aldım diyelim, burada peşinden gidebileceğim bir gümrük müdürlüğü yok. Gümrük Bakanlığına ve Ayvalık Gümrük müdürlüğüne bilgi almak için yazı yazdım, bayramdan sonra cevaplanır sanıyorum, ona göre hareket edeceğim.

Eklemek istediğim bir diğer konu şu :

Amerika hava limanları ve gümrüğü bilindiği gibi çok sıkı denetime sahip. Adamlar sitelerinde bile hava alanlarında Airsoft oyuncaklarının bavulda taşınabileceğini yazmış ve bu şekilde geçiren de olmuş ve sanırım en güvenli yolda bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 17 Ekim 2013; 15:53:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

Bu arada geçiremez yazdım sinirden oldu biraz getirirsin ama burdan daha pahalıya patlar + günlerin boşa gider...

Selamlar Üstadım,

Öncelikle sinir olmanızı gerektirecek bir şey yok ortada, yazımda direk sizi hedef alan bir cümle kurmadım. Sizde hak verirsiniz ki Yurt dışında 400 liralık tam metal ve kaliteli bir Airsoft Oyuncağını kendisini kurnaz sanan birkaç firma güzel ülkemde 1200 liradan kapı açıyor. Şimdi bir yandan şansımı denemek istiyorum elbette ama gümrükte takılırsa (ki takılacağından eminim) uğraşabileceğim vaktim yok, hadi işten birkaç gün izin aldım diyelim, burada peşinden gidebileceğim bir gümrük müdürlüğü yok. Gümrük Bakanlığına ve Ayvalık Gümrük müdürlüğüne bilgi almak için yazı yazdım, bayramdan sonra cevaplanır sanıyorum, ona göre hareket edeceğim.

Eklemek istediğim bir diğer konu şu :

Amerika hava limanları ve gümrüğü bilindiği gibi çok sıkı denetime sahip. Adamlar sitelerinde bile hava alanlarında Airsoft oyuncaklarının bavulda taşınabileceğini yazmış ve bu şekilde geçiren de olmuş ve sanırım en güvenli yolda bu.

Yok hocam sana sinirlenmedim yukarda pyrous denilen arkadaş açıklama yapmadan getirin birsey olmaz yazmış ona sinirlendim. Sende haklısın şansını dene bende airsoft oyuncusuyum insanları yanlış bilgilendiriyorlar bu yüzden gümrükler böyle oldu.Biz aeg diyoruz onlar tufek diyorlar diye diye bu hale geldik. Ben sana yazayım gumruk mudurlugu sana cevap verirse ki sanmiyorum. Yazarlarsa yasak filan yazicaklardir. Eger alicam diyorsan

İzin Yazısı için istenilenler;
    1. Dilekce
    2. Fatura , preforma , Alışveris sitesinde ürün sayfası, Urunun Manuel yada kataloğu( Burd aurunun pille clasııldıgının ve sökülüp takılma ksımlarının montaj reismleri olmalı.. ( tüm bunların yeminli tercümandan tastikli tercümeleri )
    3.Gümrük Müdürlügünden ..Gelen Kargo Takip numaralı kargo için verilen GTİP no yazısı ( tabi bunun icind esiz oraya dilekçe verickesiniz bu islemlerde 2 saat kadar suruyor )
    4. Oyuncagın beyaz arka plan önünde turuncu uçlu net. fotoğrafı.

Bunların masraflarını hesap et tercüman filan ankaraya yollama ücretlerini filan hesabını yap hocam karar senin

• Havalimanı yazını görmedim pardon sabiha veya atü de valizler xray den geçerek bize geliyor aeg ler xray de gerçek gibi gozuktugunden valizin sana gelmiyor. Polis ve memur eşliğinde valizini aciyorsun airsoft mu bu diyorlar ayrıca ggümrük memurları airsoft olayına acayip hakimler yani yok oyuncak desende yemiyorlar bunun iceri girmesi yasak diyorlar sonra paran çöp oluyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.