ARKADAŞLAR MERHABA BUGÜN UZUN BİR SÜRE KULLANDIKTAN SONRA AIRTIES KABLOSUZ MODEMIM INTERNETE BAGLANMAZ OLDU BUTUN ISIKLAR YANIYOR PPP DISINDA SIZCE SORUN NE OLABILIR RESET ATTIM KAPATIM ACTIM ADAPTÖRU CIKARDIM AYNI PPP LEDI YANMAYINCA DA PC KABLOSUZ BAĞLANTILARDA BANA AİT OLAN BAGLANTIYI GÖRMÜYORYARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM
kablolarını kontrol ettin mi?
sorun telekomdan bir süre bekle hallolur istersen 4440375 ara / reset attıysan şifre kullanıyorsan sıfırlanır bilgin olsun tekrar girerken şifre girme boş gir
teşekkürler ama reset attım dediğim modemin arkasındaki reset dümesine basdım o kadar tekrar modemi kurmam gerekirmi acaba yoksa biraz bekleyip ttnetimi arayım ??
sitesinden yeni versiyon kurulum programı var birde onu dene eğer kurulumda yanlış birşey yapıyorsan program seni yönlendirir..kablosuz modemleride destekliyor..
quote:
Orjinalden alıntı: aragornn
teşekkürler ama reset attım dediğim modemin arkasındaki reset dümesine basdım o kadar tekrar modemi kurmam gerekirmi acaba yoksa biraz bekleyip ttnetimi arayım ??
bu sorun birkaç kere başıma geldi bende ilk etapta reset atıyordum sorunu modemden kaynaklı zannedip ama degilmiş bir süre bekle gelmez ise ara / hayır tekrr kurmana gerek yok sadece şifre kısmını boş olarak geç,1 saat olmayan şifreyi aradıgım için aklında olsun dedim
anladım saolda şifre kısmını boş bırak diorsun laptop daha benm bağlantımı görmüyor şifre kısmıını nasıl boşi bırakıcam şifre veya modem ayarlarına dahi ulaşamıyorum
baglantı gelmeden zaten şifre giremezsin sorun hallolsun ondan sonraki olay bu kafan karışmasın
dostum çok saol
yane benm anladığım hiç bişey yapma bağlantının tekrar gelmesşini bekle direk eskisi gibi interenete gir diosun dimi sen??
bu internet ve wireless konusunda acamiyim kusura bakma çok saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme