Şimdi Ara

Airties 2410 kullanan LG modelleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
6.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG kullanan Arkadaslar lütfen airties 2410 adaptoru kullanıp ta olumlu sonuc alanlar modelini yazabilirler mi? Bende 42lw570s modeli var diğer konularda sordum ama net bir cevap alamadım. O yüzden diğer arkadaslara da bir tavsiye olur. Bosuna para vermiş olmazlar.

• 370S de çalışıyor.
    Olmadı Asus'un AP'si Ethernet Adapter modunda konfigüre edilir kablosuz ağ adaptörü gibi çalıştırılır (USB portu başka amaçla kullanılmaya devam edilebilir).
    Sanırım fiyatları birbirine yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcinar

370S de çalışıyor.
    Olmadı Asus'un AP'si Ethernet Adapter modunda konfigüre edilir kablosuz ağ adaptörü gibi çalıştırılır (USB portu başka amaçla kullanılmaya devam edilebilir).
    Sanırım fiyatları birbirine yakın.
    LG 47LW5500 model tv sahibiyim airties 2410 çalışmıyor.
    Bu model tv için sakın almayın paranıza yazık olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskol

LG 47LW5500 model tv sahibiyim airties 2410 çalışmıyor.
    Bu model tv için sakın almayın paranıza yazık olmasın.

Alıntıları Göster
    Bizzat denedim olmadı öyle denedim böyle denedim olmadı :) Anlamadığım benim modelin ekranı büyük olan yani 47LW507S modelinde çalıştırıyorlar.Acaba yazılım sürümü mü farklı benim ki 03.07.07 ,yada benim aldığım 2410 farklı ?????
    Umarım geri iade edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sentin -- 30 Temmuz 2011; 1:39:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentin

Bizzat denedim olmadı öyle denedim böyle denedim olmadı :) Anlamadığım benim modelin ekranı büyük olan yani 47LW507S modelinde çalıştırıyorlar.Acaba yazılım sürümü mü farklı benim ki 03.07.07 ,yada benim aldığım 2410 farklı ?????
    Umarım geri iade edebilirim.

Alıntıları Göster
    42LE7300'de çalıştıramadım bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josiah

42LE7300'de çalıştıramadım bi türlü

Alıntıları Göster
    lw570s te çalışıyor.önce bilgisayara kurulum cd ile tanıtın.sonra tv ye takıp ayarlarınızı yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicandemir

lw570s te çalışıyor.önce bilgisayara kurulum cd ile tanıtın.sonra tv ye takıp ayarlarınızı yapın.

Yaptım dediğinizi ama olmadı bı türlü ama seninki 42 inç değil zannedersem...
  • quote:

quote:

Yaptım dediğinizi ama olmadı bı türlü ama seninki 42 inç değil zannedersem...

Alıntıları Göster
    benimki 55 inç ,ama fark olmaması lazım.
  • quote:

Var herhalde cline arkadasın kide 55 onunkide çalışıyor 42 olupta çalıştıran duymadım daha !!!!!
  • quote:

quote:

Var herhalde cline arkadasın kide 55 onunkide çalışıyor 42 olupta çalıştıran duymadım daha !!!!!

Alıntıları Göster
    42LV370S de çalışıyor.
    Herhangi bir kuruluma ihtiyaç duymadı (Televizyonun USB portuna takıldığında desteklenmeyen USB birim uyarısı çıkıyor. Ancak sorunsuz çalışıyor).
    ASSUS'un AP'u kurulum gerektirdi.
    Bilgisayarda Ethernet Adapter moduna getiriliyor, varsa kablosuz ağ bağkantı şifresi giriliyor, Otomatik IP alması sağlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fcinar

42LV370S de çalışıyor.
    Herhangi bir kuruluma ihtiyaç duymadı (Televizyonun USB portuna takıldığında desteklenmeyen USB birim uyarısı çıkıyor. Ancak sorunsuz çalışıyor).
    ASSUS'un AP'u kurulum gerektirdi.
    Bilgisayarda Ethernet Adapter moduna getiriliyor, varsa kablosuz ağ bağkantı şifresi giriliyor, Otomatik IP alması sağlanıyor.

Alıntıları Göster
    42LW570s sahibiyim. Ben de bugun alacaktım 2410'u. sentin'in mesajından sonra beklemeye karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilx

42LW570s sahibiyim. Ben de bugun alacaktım 2410'u. sentin'in mesajından sonra beklemeye karar verdim.

İade edebileceksen dene derim belki versiyon Yada başka nedenlerden dolayı çalışabilir
  • Merhaba,bugün GG'dan 2.el olarak aldığım Airties 2410 adaptörü heyecanla 42LV5500 model led tv'ye taktım,
    Önce çalışmadı,Tv'yi kapatıp açtım,sonra;

Kumandanın Home tuşuna basıp,
    -Ağ
    -Ağ ayarları
    -Kablosuz,SSID ara seçeneğiyle modemi buldu,şifreyi girdim ve anında tanıdı,test ettim,
    Smart tv,Dlna,İnternet Browser tümüyle,mükemmel çalışıyor,

Darısı başınıza...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpin -- 22 Eylül 2011; 23:44:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpin

Merhaba,bugün GG'dan 2.el olarak aldığım Airties 2410 adaptörü heyecanla 42LV5500 model led tv'ye taktım,
    Önce çalışmadı,Tv'yi kapatıp açtım,sonra;

Kumandanın Home tuşuna basıp,
    -Ağ
    -Ağ ayarları
    -Kablosuz,SSID ara seçeneğiyle modemi buldu,şifreyi girdim ve anında tanıdı,test ettim,
    Smart tv,Dlna,İnternet Browser tümüyle,mükemmel çalışıyor,

Darısı başınıza...
    alpin bendede lv5500 var..yarın senin mesajın üzerine gidip alıcam adaptörü.. ama birşey merak ediyorum..sen bu adaptörü televizyonun güncelleştirmesini yaptıktan sonra mı taktın yapmadan önce mi ? çünkü ben ilk olara ethernet bağlantısı üzerinden bağladım interneti ve güncelleme uyarısı geldi hatta ondan 1 ay sonra tekrar yazılım güncellendi. o yüzden merak ediyorum..

sen adaptörü takıp interneti yaptıktan sonra güncelleme yapmış olması lazım otomatik olarak, güncellemeden sonra da adaptörü sorunsuz gördü mü ?

Şimdiden cevap için teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: coderexe

alpin bendede lv5500 var..yarın senin mesajın üzerine gidip alıcam adaptörü.. ama birşey merak ediyorum..sen bu adaptörü televizyonun güncelleştirmesini yaptıktan sonra mı taktın yapmadan önce mi ? çünkü ben ilk olara ethernet bağlantısı üzerinden bağladım interneti ve güncelleme uyarısı geldi hatta ondan 1 ay sonra tekrar yazılım güncellendi. o yüzden merak ediyorum..

sen adaptörü takıp interneti yaptıktan sonra güncelleme yapmış olması lazım otomatik olarak, güncellemeden sonra da adaptörü sorunsuz gördü mü ?

Alıntıları Göster
    42lw5500 de çalıştıran varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: coderexe

Alıntıları Göster
    Merhaba;
    Uzun zamandır siteye bakmıyordum,sorunuzu yeni gördüm.

"Adaptörü güncellemeden sonra taktım ve sorunsuz gördü"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpin -- 7 Nisan 2012; 9:40:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpin

Merhaba;
    Uzun zamandır siteye bakmıyordum,sorunuzu yeni gördüm.

"Adaptörü güncellemeden sonra taktım ve sorunsuz gördü"

Alıntıları Göster
    Şuan son durum nedir acaba?

2410-2310 lg televizyonlarda çalışıyormu çalışmıyormu?

ona göre airties 2310 alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskanca

Şuan son durum nedir acaba?

2410-2310 lg televizyonlarda çalışıyormu çalışmıyormu?

ona göre airties 2310 alacağım.

Alıntıları Göster
    Ben de merak ediyorum, 42 LM 620S var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Ben de merak ediyorum, 42 LM 620S var

Alıntıları Göster
    Onur ve Bu konuyu araştıran diğer tüm arkadaşlar;

Cumartesi airties 2310 siparişi verdim. Siteden okuduğum bilgiler ışığında 2210-2310-2410 aynı chipset'e sahip olduğu için hepsi lg tv lerde çalışır diyorlardı.

Neyse ürün bugün elime geldi. Direk aldım tv ye taktım (42lw5500) Desteklenmiyor uyarısı geldi. ayarladan ağ ayarlarına baktım hiçbir şey seçme şansı tanımıyor.(seçenekler sönük/kapalı) tv yi açtım kapadım olmadı pc ye kurdum denedim olmadı. 2310 adaptörü tek taktım olmadı yanında gelen aparata takıp denedim HİÇBİR ŞEKİLDE olmadı. He çok sorun değil 25-30 lira birine hediye ederim hiç olmadı. ama bu sorun canımı sıkıyor. bu tv de sadece lg dangle mı çalışır başka çalışmıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: iskanca

Onur ve Bu konuyu araştıran diğer tüm arkadaşlar;

Cumartesi airties 2310 siparişi verdim. Siteden okuduğum bilgiler ışığında 2210-2310-2410 aynı chipset'e sahip olduğu için hepsi lg tv lerde çalışır diyorlardı.

Neyse ürün bugün elime geldi. Direk aldım tv ye taktım (42lw5500) Desteklenmiyor uyarısı geldi. ayarladan ağ ayarlarına baktım hiçbir şey seçme şansı tanımıyor.(seçenekler sönük/kapalı) tv yi açtım kapadım olmadı pc ye kurdum denedim olmadı. 2310 adaptörü tek taktım olmadı yanında gelen aparata takıp denedim HİÇBİR ŞEKİLDE olmadı. He çok sorun değil 25-30 lira birine hediye ederim hiç olmadı. ama bu sorun canımı sıkıyor. bu tv de sadece lg dangle mı çalışır başka çalışmıyor mu?

Alıntıları Göster
    daha araştırmalarıma devam ederken şunu öğrendim;

(LG'nin orijinal USB Wi-Fi aparatı ülkemizde bulunamadığında n, bulabildiğim tek ürün de fahiş fiyatlarda satıldığından)
    ararken denk geldiğim çeşitli forumlarda LG TV uyumluluğu farklı kullanıcılar tarafından tecrübeyle sabit olduğunu gördüğüm AirTies Air 2410 USB - Wi-Fi aparatını satın aldım... Ancak, LG telefvizyonuma taktığımda settings bölümünde kablosuz ağ menülerini pasif olduğunu gördüm.

Dönüp ilgili forumlara baktığımda yazışmaların 2009-2010 tarih aralığında gerçekleştiğini gördüm...
    Aklıma ilk gelen olası sebep benim aldığım Air 2410'un orijinal ilk üründen farklı olması...
    AirTies ile yaptığım görüşmeden orijinal ilk model ile yenisinin aynı chipset'e sahip olmasına rağmen;
    bendeki yeni modelin (v2) 5 GHz desteği için Broadcom'un farklı firmware'ine sahip olduğunu öğrendim..
    Firmware downgrade yapılma şansı yokmuş ve stoklarında/ellerinde (v1) sürümü bulunmuyor...

alıntıdır.

Airties'ın Kendi sitesini kontrol ettiğimde orda firmware güncellemelerinde versiyon seçimleri mevcut standart ve v2 diye :S

Ancak şimdi çözemediğim bir konu mevcut benim ürünüm v1 mi? v2 mi? ve sürümü nedir bunları nasıl öğrenebiliriz? Hadi arkadaşlar bu konuyu tam çözebilirsek birçok kullanıcıya yardımcı olmuş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskanca -- 21 Mayıs 2012; 19:09:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.