Şimdi Ara

Airties 2410 kullanan LG modelleri? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
6.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bende 47Lw570s var banada bu dongle zımbırtısından lazım, anlamadığım şu
    LG nin orjinal aparatı teknosa sitesinde 59 lira gözüküyor ama stoklarda yok, ben geçen mağazaya
    başka bişi için gittiğimde sorduğumda görevlilerde şaşırdılar ve bütün mağazalarda 1 er adet gözüküyor dediler
    büyük ihtimalle tv lerde kullanılıyor dediler. Ama almak istersen arayalım dediler yani satın alsam verecekler
    gibiydi. Yani airties 2410 zaten o fiyatlarda. he neden almadın diyecek olursanız, orda bana teşhir amaçlı olmasada
    bi şekilde kullanıldıkları geldi içime sinmez gibi oldu, mağazadan çıktıktan sonra keşke alsaydım dedim zor geldi
    geri gitmek fırsatım olduğunda almayı denicem.

Gelelim ikinci konuya, ya satmazlarsa işte bizde çok para vermemek için chipseti felan ne varsa marka araştırmasına gitmemiz gerek
    airtiesten başka bir marka olmaz diyolar ben arkadaşlardan alıp denicem ne olur ne olmaz. Tp link denedim 1 tane yemedi.bu arada.

• arkadaşımdan aldığım airties 2310 47lw570s de çalışmadı. çalıştırabilen varsa söylesin.
  • 32lw5500 e airties2410 taktım hemen tanıdı ayarlara geçti
  • Hey Allahım ya nasıl iştir bu birinde çalışır birinde çalışmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperyk

32lw5500 e airties2410 taktım hemen tanıdı ayarlara geçti

tamam dostum nerden ne kadara aldın bizi de yönlendirirmisin ve aldığın site/firmanın elinde kaç tane varmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskanca

quote:

32lw5500 e airties2410 taktım hemen tanıdı ayarlara geçti

tamam dostum nerden ne kadara aldın bizi de yönlendirirmisin ve aldığın site/firmanın elinde kaç tane varmış?

ben siteden bi arkadaştan aldım 2.el yani.oda incehesaptan almış
  • aslında söyle yapsak olmazmı 2410 un çipseti neyse birebir aynı çipsetli farklı modellerin arayısına girsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • airties air 2410 markalı wifi adaptörün 5 GHz olan versiyonu çalışmıyor ancak aynı ürünün 2.4 GHz olan versiyonu çalışıyor bilginize. Ancak şu anda 2.4 GHz lik ürün piyasada bulunamıyor.
  • BEN DÜN ALDIM AİRTİES 2410. GOLD.COM.TR DEN 59 TL YE KARGO DAHİL. SABAH TAKTIM ÇALIŞMADI. ÜZERİNDE 5GHZ YAZIYOR. ONDAN MI ACABA? NE YAPACAZ ŞİMDİ? TECRÜBESİ OLANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ? BENİM TV LW570S
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMOGLU

BEN DÜN ALDIM AİRTİES 2410. GOLD.COM.TR DEN 59 TL YE KARGO DAHİL. SABAH TAKTIM ÇALIŞMADI. ÜZERİNDE 5GHZ YAZIYOR. ONDAN MI ACABA? NE YAPACAZ ŞİMDİ? TECRÜBESİ OLANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ? BENİM TV LW570S

kurulumdan ağ ayarlarına giremiyomusun
  • Merhaba;
    Bende de 47lw5500 var ve tv güncellemesini bu aygıt sayesinde yaptım. yani airties2410 benim tv de çalıştı.
    Ama ben kullanmıyorum.
    Televizyon bile seyredemiyorum.
    ürünü 4-5 kere ya kullandım ya kullanmadım.
    isteyen olursa satabilrim. Ben 80 tl ye aldım. Pm mesaj atarsanız memnun olurum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BMOGLU

BEN DÜN ALDIM AİRTİES 2410. GOLD.COM.TR DEN 59 TL YE KARGO DAHİL. SABAH TAKTIM ÇALIŞMADI. ÜZERİNDE 5GHZ YAZIYOR. ONDAN MI ACABA? NE YAPACAZ ŞİMDİ? TECRÜBESİ OLANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ? BENİM TV LW570S

kurulumdan ağ ayarlarına giremiyomusun

MAALESEF AĞ AYARLARINA GİRİLMİYOR. FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖNDÜRDÜM FAKAT OLMADI.
  • En son konuya 6 yıl önce yazılmış ama belki birisi okur diyerekten ben de bu usn adaptör ile başımdan geçenleri yazayim...

5 senedir kullandığım 42LS570S model LG tv sahibiyim arkadaşıma modem yanında verilen ve 3 4 yıldır hiç kullanılmadığı 2410 model usb adaptörü aldım ve tv ye taktığımda direk tanıdı fakat ne yaparsam yapayim internete bağlanmadı.

Smart açıldı fakat hep garip bir uyarı çıktı bende bari tv yi günceleyeyim dedim ve sürüm olarak 04.62.12 ye yükseltti ve ne olduysa bundan sonra oldu artık 2410 usb adaptörü tanımaz oldu :)

Şuan tv güncellendi ama usb adaptörü tanımıyor artık zaten tanıdğı zamanda güncelleme harici bir işe yaramadı :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.