Şimdi Ara

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.486
Cevap
29
Favori
187.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar TP-Link TD-W9970 - air 5650 - ZyXEL VMG3312-B10A arasında kaldım hangisi tercih edilir sizce?
  • bu modemin wifi için özel bir ayarı var mı, yan odadan bazen 40mbps hız alıyorum bazen 2mbps. tv ve telefonlardan kullanıyorum sadece wifiyi ama tvde hız 2mbps'a düşüyor saçma sapan bir şekilde. ev dubleks modem alt katta üst kattan zaten çekmiyor netis router alıp üst kata taktım öyle idare ediyor. arada sinyali mi engelleniyor ne oluyor anlamıyorum saçma sapan hızla düşüyor. internetim milenicom 80mbps, modem 5650 tt baya eski. çevredeki wifiler 1 - 11 kullanıyor kanalı genelde 6ya aldım bu yüzden 2 cihazı da kanallar pek fark ettirmiyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Haziran 2019; 16:29:8 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de ayni sorun var.kablolu ile 65 mb alirken wifi ile max 35 mb alabiliyorum.birde iki kisi ayni anda video izlerken donmalar oluyor.sizde de bu sorun var mi?
  • Kauseg kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende
    Türk telekomdan gelme TP-Link W9970 mevcut. arkasındaki usb porttan usb fan bağlayıp soğutmaz isem, bağlantı kopuyor.
    Transmit power %20 ye düşürdüm deniyorum, memnun değilim.

5650 hakkında olumlu yorumlar, fazla. 2. eli bol.

Zyxel sorunları ve tavsiyelir isimli bir konu forumda mevcut bu arada.
  • Arkadaşlar bu cihaz ile menzil sorunu yaşayan bir tek benmiyim. odanın kapısı kapalı olsa çekmiyor. Kablo falan bağlayıp menzili artırabilirmiyim .
  • arkadaşlar bende 2 tane ttnet airties 5650 modem var. birinde benim internet hattı takılı. ikinci modeme birinci modemden nasıl internet verebiliriz. yani ikinci modemi bir nevi menzil genişletici olarak kullanmak istiyorum bu müümkün mü?
  • airties 5650 v3 firmware 1.0.3.1 sürümünü nereden indirebilirim.
  • Kauseg kullanıcısına yanıt
    5650 kullanıyorum üç yıldır .Sıfır sıkıntı.
  • ckaracar C kullanıcısına yanıt
    Airties sitesine bak modemini bul. Veya modem ayarlarına gir oradan güncellemeleri deneyle butonuna tıkla
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Denedim eski firmware sürümü çıkıyor
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    bu cihazda menzil sorunu varsa wifi ayarlarınızı ve modemin konumunuzu değiştirin donanımsal değil ise yaşanılan arıza kesinlikle çözülür ben 2. kattan wifi açıyorum bi kaç apartman ileriden bile wifi alabiliyorum sokakta
  • aşırı derecede beğendiğim modemlerden biri uzun zamandır kullanıyorum ancak tek memnun kalmadığım yönü port açma işlemleri sapıtıyor sürekli
    bi ara bozulacak gibi oldu üst üste arızalar çıkardı söktüm modemi işlemci üstündeki termal pad i kaldırıp çok kaliteli bir termal macun sürdüm sıfır sıkıntı heyvan gibi kullanmamıza rağmen tık demiyor
  • Arkadaşlar, AirTies 5650 modemim var. Akşamları yatarken WİFİ ozelliğini otomatik kapatmak istiyorum, modem arayüzünde böyle bir özellik göremedim. Belirli saatlerde WİFİ özelliğini nasıl kapatabilirim?
  • Modemi kurcalamayan için ideal modendir. Çekim gücü çok iyi , torrent var pek kullanışlı değil yavaş. Ama vdsl modem olarak kullanacaksanız sorun çıkartmaz. Tak fişe unut cinsinden bir modem.

İçindeki yazılımı çok kullanışlı değil günümüz için kütük tarzı gömülü firmware var.

Yalnız 300mbps wifi diye satılmasına karşın 72 mbps gıza ulaşıyor kablosuz. Orada tüketiciyi dolandırmışlar.

75 _100 liraya 2.el alınır kullanılır.
  • Arkadaşlar merhaba ben ttnet'in verdiği modeme (5650v2) standart firmware attım sıkıntı yok şuan bittorent özelliğini kullanabiliyorum. Müsait olduğumda nasıl yapılacağını anlatan bir rehber yazacağım.

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    Hocam bende anlayamadım, donanımsal olacak birşey değil. Anten yok oynasa cocuklar. Bi kaç kez yere düştü ama yere düşme ilede sorun olacağını sabmıyorum. 3 yıldır kullanıyorum eskiden çektiği yerde şimdi çekmiyor. Çekiyor ama arasıra gidiyor . yoksa bi üst katta çekiyor ama yan odada çekmemeye başladı . Olmassa sıfırlama yapıcam modeme.
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Hocam benim modemin çekim gücü de bozulmuştu, sonra nedense düzeldi. Bir kaç günlük bozulup düzelmekten bahsetmiyorum, çok uzun süre sıkıntılı çalışıp düzelmişti. Bu aralar tekrar evdekiler şikayet etmeye başladı, çevredeki ev ve iş yerlerinin kablosuzu ile mi çakışıyor bilmiyorum. Sıfırlama veya ayarları değiştirme işe yaramadı. Alttaki router dan aldım kablo ile bağladım sorunsuz kullanıyoruz.

• orhan kullanıcısına yanıt
    Aynen benim durumda bu, anlam veremiyorum.

Bundan almayı düşünüyorum .

• Merhaba, öncelikle modemin kendi dahili torrent istemcisinden bahsediyorum.
    Airties 5650 modeme sahibim, sanırım 5760 modeli de aynı bittorrent embedded clientını kullanıyor o yüzden
    onu da sayabiliriz. Bu eski torrent clientı artık eskisi gibi hızlı indirme yapmıyor ve pc'deki torrent uygulamalarına göre çok yavaş hızlarda indiriyor.

Bu clientı bir şekilde update etmeyi, modlamayı, ayarlamayı başaran oldu mu? Bant genişliği sınırsızda, dns ayarlarını google dns yaptım, maksimum peer bağlantı
    sayılarını artırdım, portu torrent için portlardan biri olarak ayarlayıp modemin dahili ipsine yönlendirdim, eklediğim torrentlere ayarlardan ek tracker listeleri ekledim vs.
    fakat bana mısın demiyor. Torrentler başlıyor, iniyor fakat bant genişliği yerlerde.
    Bunun üzerine uğraşıp çözüm bulabilen oldu mu? Yoksa modemin donanımı veya bittorrent client eski kaldığı için mi bu şekilde acaba? En sonunda gidip Raspberry Pi alacağım çözüm
    bulamazsam, ama şimdi durduk yere de pi'ye 500tl vermek istemiyorum açıkcası. Uğraşan çözüm bulan bilgilendirirse sevinirim, bu modemlere sahip diğer insanlara da yardımı dokunur.

• Merhaba,
    Bende Air5650 modem var, yeni bu özelliği kullanmaya başladım, gayet güzel bir özellikmiş.
    Ancak bende indirme hızı ve yükleme konusunda çok yavaşlıktan şikayetçiyim.
    Normal pcye inen torrent dosyası 2 ,2,5 mb ile inerken modem üzerinden BitTorrent 500 kb/s geçmiyor.
    Gönderilen kısımda ise bakıyorum 1 haftada 100 mb geçmiyor.
    Ayarlar bant genişliği kısmından her şeyi 0 yaptım yani sınırsız ancak bir fark olmadı maalesef.

Hadi indirmek neyse de , torrent indirdiğim site upload zorunluluğu var , bu hızla beni sistemden atarlar :)
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.