Telekom Magnet
Merhaba,
Telekoma internet başvurusu yaptık köy evine.
Köyde evde internet altyapısı yokmuş. Bu yüzden magnet alabilirsiniz dediler. Magnet ölçümü yaptılar 98 mbit hız çıktı.
Biz köy evine ara ara gidiyoruz, sadece yazın 3 aylık vs gidiyoruz.
Magnet için ilk aşamada 600 tl cihaz parası dediler, peki ya sonrası nasıl oluyor?
Sitesinde tarifeler gördüm, Aylık 200 GB 475 TL , Aylık 300 GB 580 TL, Sınırsız aylık 800 TL.
Merak ettiğim konu ; taahhüt yok yazıyor sitede. Örnek 200 gb lık tarifeyi aldık, 1 ay sonunda kapanıyor mu? daha sonra nasıl tekrar aktif ediliyor? kontör yükleme gibi mi sistem ?
Kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/tum-yeni-musteri-kampanyalari?GroupName=Magnet%20Tarifeleri,
Telekom Magnet Tarifesi
Merhaba,
Telekoma internet başvurusu yaptık köy evine.
Köyde evde internet altyapısı yokmuş. Bu yüzden magnet alabilirsiniz dediler. Magnet ölçümü yaptılar 98 mbit hız çıktı.
Biz köy evine ara ara gidiyoruz, sadece yazın 3 aylık vs gidiyoruz.
Magnet için ilk aşamada 600 tl cihaz parası dediler, peki ya sonrası nasıl oluyor?
Sitesinde tarifeler gördüm, Aylık 200 GB 475 TL , Aylık 300 GB 580 TL, Sınırsız aylık 800 TL.
Merak ettiğim konu ; taahhüt yok yazıyor sitede. Örnek 200 gb lık tarifeyi aldık, 1 ay sonunda kapanıyor mu? daha sonra nasıl tekrar aktif ediliyor? kontör yükleme gibi mi sistem ?
Kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
Taahhütlü Faturalı Hatta Zam olur mu?
Merhaba,
Merak ettiğim bir konu var;
Yazlık internet vs araştırırken fiyatlar malum çok pahalı oluyor.
Normalde evimdeki interneti 3 aylığına nakil yaparak yaz ya da kışın belli bir dönemde farklı adreste ( nakil işlemi ile ) kullanabiliyor muyuz?
Nakil işlemi bildiğim kadarıyla ücretsiz, ancak yılda kaç kere yapılabilir, ya da herhangi bir dezavantajı var mı onu merak ediyorum.
Vodafone İnternet Ek paket
Merhaba arkadaşlar,
Vodafone faturalı hat kullanıyorum. 1 ay kadar wifi internet olmayan bir yerde olacağım, normal internet yetmeyeceği için ek paket almak istiyorum.
İlk sorum ; Aylık cazip 50GB paketi var uygulama üzerinde ve fiyatı tek seferlik 239 TL. Bu paketi müşteri hizmetleri vs arayarak daha ucuza alabilir miyim ?
Diğer sorum ise ; Bu 50GB interneti bilgisayardan youtube, netflix vs ile kullanmak istiyorum, yani hotspot açarak.
Bunun için bir limit ya da sıkıntı olabilecek bir durum var mı ?
( Sınırsız tarifelerde 15 GB hotspot kotası olduğunu duyduğum için soruyorum )
Teşekkürler
Merhaba,
Paket fiyatı 1.439,00 TL
babalar günü kampanyası ile 1339 TL oluyor.
Nays kart ile 250 TL iade geliyor.
1089 TL / 12 Ay
Aylık 90,75 TL
N11'de ;
"baba100" kodunu Hesabım > Kuponlarım > Yeni Kupon Gir alanından yükle.
Merhaba arkadaşlar,
Telekomdan arıyorlar sürekli, markasını ve modelini söylemedikleri bir modem satmak istiyorlar.
12 ay taksitle 50 TL yani 720 TL yapıyor.
Modem fiber uyumlu hazır kurulu wifi 5 vs diye söyledi, marka ve model sorduğumda maalesef söyleyemiyoruz dedi.
Bu yüzden kıyaslayamadım, var mı böyle modem alan ? Hangi marka ve model merak ediyorum.
Teşekkürler
Dell inspiron 3543 Adaptör Hatası
SORUNU ÇÖZDÜM : Biosa bakmıştım uyarı kapatma yoktu, bios sürümünü güncelledim, bu sefer bir çok ek seçenek geldi. Adaptör warnings enable durumdaydı, disable yaptım ve kurtuldum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olur ise güncelleme yapmalarını tavsiye ediyorum.
Merhaba,
Dell inspiron 3453 laptopta, orijinal şarj adaptörü arıza yaptı, orijinal çok pahalı olunca appa diye bir marka önerdiler aldım. Değerler aynı gibi ancak açılışta hata veriyor bu şarj aleti ile. Hata f1 ile geçiliyor ancak her seferinden çıkması kötü. Bu uyarıyı biostan ya da win 10 üzerinden kapatmak mümkün mü acaba ?
orjinal batarya değerleri ; https://www.hizliresim.com/55zacf
appa yan sanayi ürün : https://www.hizliresim.com/ntpbn0
Teşekkürler
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 851
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 29.120 (Bu ay: 609)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 93 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar