Şimdi Ara

Telekom Magnet Tarifesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: h065 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telekoma internet başvurusu yaptık köy evine.

Köyde evde internet altyapısı yokmuş. Bu yüzden magnet alabilirsiniz dediler. Magnet ölçümü yaptılar 98 mbit hız çıktı.

Biz köy evine ara ara gidiyoruz, sadece yazın 3 aylık vs gidiyoruz.

Magnet için ilk aşamada 600 tl cihaz parası dediler, peki ya sonrası nasıl oluyor?

Sitesinde tarifeler gördüm, Aylık 200 GB 475 TL , Aylık 300 GB 580 TL, Sınırsız aylık 800 TL. 

Merak ettiğim konu ; taahhüt yok yazıyor sitede. Örnek 200 gb lık tarifeyi aldık, 1 ay sonunda kapanıyor mu? daha sonra nasıl tekrar aktif ediliyor? kontör yükleme gibi mi sistem ?

Kullanan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/tum-yeni-musteri-kampanyalari?GroupName=Magnet%20Tarifeleri,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müzikadamı -- 22 Eylül 2024; 10:51:33 >

• kapanma yok her ay faturasi geliyor normal faturalı hat gibi duşunun bende şuanlik magnet sinirsizi kullaniyorum istediğin zaman modemi telekom bayisine gotürüp iptal edebilirsininz
  • cimbom0476 C kullanıcısına yanıt

Peki hocam başka seçenek yok mu? Sizin faturalı diye farklı olabilir mi ? Başka bir konuda kontör yükleme gibi aylık satın alıyorsunuz dediler.

Acaba faturalı ve faturasız diye bir ayrım olabilir mi ?

Bu şekilde olursa yıl boyunca ben boşuna ödemiş olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müzikadamı -- 23 Eylül 2024; 10:43:38 >
  • cimbom0476 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de alacağım 4.5g full çeken bir yerde oturuyorum oyunlarda ping sıkıntısı olur mu
  • Su_tabancasi S kullanıcısına yanıt

Bence ping yüksek çıkar, oyunlarda biraz sıkıntı olabilir.

Telekom çalışanları test yaptı, ping 29 çıktı.

• ben buşekil biliyorum şuan sinirsiz kullaninyorum her ay faturası geliyor tabi sinirsizin hizı çok düşük 300 gb daha iyi hiz kesintisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom0476 -- 23 Eylül 2024; 14:45:7 >
  • müzikadamı kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz hız ve ping testini kim nereden yaptı?

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/yeni-magnet-limitsiz-tarifesi

98 megabit hız çıktı demişsiniz zaten bu cihaz ile en fazla 15 megabit alabiliyorsunuz.

Alıntı

metni:
    Yeni Magnet Limitsiz tarifesi kapsamında 15​ Mbps’ye kadar internet hızı sunulmaktadır
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Telekom personeli yaptı.
    Telekom Magnet Tarifesi
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Limit sadece sınırsız olan tarifede geçerli sanırım.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/yeni-magnet-100gb-tarifesi

• müzikadamı kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi kullanmak için faturasız cep magnet tarifesine geçip paket alabilirsiniz, normal magnet paketleri her ay yenilenir iptal edip geri açmak da masraflıdır.

• Magnet larda upload sayılıyor mu bilmiyorum eğer sayılıyorsa bu 100gb çok kısa sürede bitecektir

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    daha önce netgsm de idim , kamera için 20 gb almıştım, , ay sonuna doğru sıkıntı oluyordu , netgsm fahiş zam yaptığı için Telekom magnet e geçtim iyikş geçmişim 20 gb yarısı bile bitmiyor , 10 gb falan yetiyor , sanırım magnet tarifesinde upload sayılmıyor , kamera kaydı zaten yarı yarıya upload demek canlı izlediğimiz için, bu benim tahminim..
    modemde kullandığım için upload download ölemiyorum , modem uzakta
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt

Sınırsız magnet mi aldınız yoksa 100gb olanı mı? Hayırlı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.