Şimdi Ara

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.486
Cevap
29
Favori
187.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    köpruleme yapcam rt-205 modemin var sorun olurmu
  • pezdum kullanıcısına yanıt
    Köprüleme yapmanız için Arities 5650 modemi 11g olarak çalıştırmalısınız. Rt-205 modem 11n desteklemiyor.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    zyxel vmg3312 bu modemle airties 5650 arasında kaldım ikisinde anteni yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pezdum

zyxel vmg3312 bu modemle airties 5650 arasında kaldım ikisinde anteni yok :D

Anten yok ama RT-205 modemimden daha iyi sinyal gönderiyor. Airties 5650 de içinde 2 tane gömülü anten var. Eğer hattınızın bağlantı türü VDSL2 ise 5650 yı tavsiye ederim hem ADSL2+ hem VDSL2 destekliyor.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    fiber net baglatım modem ondan degişcem rt205 köpruleme yapcam ust katta koycam
    Hımm iyi olur. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Hımm iyi olur. Hayırlı olsun.
    abone olurken kadın hiç bilgi vermedi ki modemin var mı dedi var dedim bende fiber destekliyormu desteklemiyormu sormadı eve baglamaya geldiklerinde adam modem eski sorun yasayabilirsiniz dedi modem alsaydınız dedi keske modem ne alsam diye düşünüyorum ttnet hangi modemleri veriyor
    zyxel vmg3312 modem veriyormus
  • quote:

Orijinalden alıntı: pezdum

abone olurken kadın hiç bilgi vermedi ki modemin var mı dedi var dedim bende fiber destekliyormu desteklemiyormu sormadı eve baglamaya geldiklerinde adam modem eski sorun yasayabilirsiniz dedi modem alsaydınız dedi keske modem ne alsam diye düşünüyorum ttnet hangi modemleri veriyor
    zyxel vmg3312 modem veriyormus

Alıntıları Göster
    modemde ebebeyin kontrolu var mı?
    Selamlar,

Modemi fiber hatta ben de kullanıyorum gayet güzel bir cihaz.Siz diyince baktım.Sözcük engelleyebiliyorsunuz.İstemediğiniz kelimeleri yazıp o sitelere girişi engelleyebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white-

Selamlar,

Modemi fiber hatta ben de kullanıyorum gayet güzel bir cihaz.Siz diyince baktım.Sözcük engelleyebiliyorsunuz.İstemediğiniz kelimeleri yazıp o sitelere girişi engelleyebiliyorsunuz.
    Airties 5650 Modem Usb Girişi Sorunlu Olduğu İçin Yenisi Değiştirildi
  • white- W kullanıcısına yanıt
    benim zyxel modemler de ebebeyin kontrolu var site engelemek degil bazı günler yada saatler internet yasagı koyabilyorsun zyxelde o hosuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: exileteam

Airties 5650 Modem Usb Girişi Sorunlu Olduğu İçin Yenisi Değiştirildi

him demistim sana bozuk diye geldimi yenisi
  • Evet Bügün Geldi Yeni
  • exileteam E kullanıcısına yanıt
    Cizirti sesi varmi eski sine gore modem nasil
  • Cizirti seai yok ama açilirken biraz fan sesi gibi bi ses geliyor sonra gidiyor ses 1 dk filan ses geliyor kesiliyor modemi acarken
  • quote:

Cizirti seai yok ama açilirken biraz fan sesi gibi bi ses geliyor sonra gidiyor ses 1 dk filan ses geliyor kesiliyor modemi acarken

modemin icinden mi geliyor o fan sesi gibi ses
  • Evet İçinden Fan Sesi Gibi Ses Geliyor Modemi Açınca Geliyor Sadece
  • quote:

Evet İçinden Fan Sesi Gibi Ses Geliyor Modemi Açınca Geliyor Sadece

ilk aldiginda boyle bir sey oluyornuydu ben bu yuzden 2 kere degisim gonderdim sonkez para iadesi aldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan_95

quote:

Orijinalden alıntı: omertocarlos

Bu son güncellemeyle birlikte gelen Bittorent bölümüne erişemiyorum, kullanıcı adı şifre istiyor. Bilen var mı?

Ayni sorun bende de var, sen cozebildon mi

arkadalar benim modemim yeni sanırım eskiden varmış yeni güncelleme ile bu özelliği kendi verdikleri modemde kaldırmışlar.bu olaya bir çözüm bulabildiniz mi?yazılımın eski versiyonunu bulsak çözüm olurmu dersiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: mirac53

bugün airties müşteri hizmetlerini aradım 5650tt' de bittorent istemcisi olmadığını söyledim daha sonra beni kandileri aradılar 5650tt modelinde ttnet bittorent özelliğini istemediğinden dolayı o özelliği tt firmware'lerde engellediklerini söylediler.. yani ttnetle verilen modemde bit torrent özelliği yokmuş...

ttnet erken abonelik iptalinde 200 tl modem ücretini kesmeyi bilirken modemin de kendi istediği özelliklerini kullandırıyor...

tt sürümüne standart sürüm yükleme imkanı olabilir mi arkadaşlar?

hocam bulabildiniz mi bir çözüm.gerçekten bugun sinirlerim bozuldu.birkaç gündür torrent olayını araştırıyorum tam oldu elimdeki modelde oluyor derken bir baktım ttnet engelemiş.kardelim sen taahhüt ozunca 200 tl almayı biliyorsun ama.ulan ttnet yazıklar olsun sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrtr1 -- 8 Ekim 2013; 21:10:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

sorun düzelmezse burdan dönüş yap

hocam bendeki modeme reset atsam sonrada standart versiyo için verilen fireware yi ethernet kablosu baglıyken yuklesem standart versiyonda kullanabilirmiyim dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.