Şimdi Ara

Airties Air 4310 yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
26.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben kullanmıyorum ama müşterilerime kurulum yaptım bikaçkez
    gayette memnunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

ben kullanmıyorum ama müşterilerime kurulum yaptım bikaçkez
    gayette memnunlar

hocam ben de airties rt 211modem var kablosuz birde airties 4310 bunlar kablosuz bağlanacak kendi arasında 4310dan masaüstü pc ye kablo çekip internete gireceğim çekim gücü iyimidir yukarıda bir arkadaş bu aleti pc bağlayınca 2mpbs hız çıkıyor demiş hız ölçümünde bu aleti çıkarıp ölçtüğünde 8mhps çıkıyor demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 21 Temmuz 2013; 13:20:43 >
  • airties in rt 11 diye bi modelini hatırlayamadım
  • quote:

airties in rt 11 diye bi modelini hatırlayamadım

modem rt 211olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 21 Temmuz 2013; 13:19:31 >
  • quote:

airties in rt 11 diye bi modelini hatırlayamadım

hocam ben de airties rt 211modem var kablosuz birde airties 4310 bunlar kablosuz bağlanacak kendi arasında 4310dan masaüstü pc ye kablo çekip internete gireceğim çekim gücü iyimidir yukarıda bir arkadaş bu aleti pc bağlayınca 2mpbs hız çıkıyor demiş hız ölçümünde bu aleti çıkarıp ölçtüğünde 8mhps çıkıyor demiş
  • 4310 iyidir ama rt 211 ile nasıl çalışır bilemem rt 211 eski modellerden
  • quote:

4310 iyidir ama rt 211 ile nasıl çalışır bilemem rt 211 eski modellerden

evet eskı modellerden 4310 ıyı ceksın sorun cıkarmasın yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemek lazım ağ kurmada önceden tahmin çok zor biliyorsunuz
    rt 211 de airtouch olmadığı için mesh kurmalısınız
  • quote:

denemek lazım ağ kurmada önceden tahmin çok zor biliyorsunuz
    rt 211 de airtouch olmadığı için mesh kurmalısınız

onları hallederım yanlız aırtıes 4310 wırelles adaptor gıbı kullanınca radyosyon yayar mı bırde ınternet hızında sorun olurmukı sızın musterılerınız memnunmus gercı

• Merhabalar,
    Aynı cihazdan bende satın aldım ağ kapsama alanını genişletmek için. ilk anda harika bir performans gösterdi ama sonra ne oldu anlamadım. airties 5341 modemle air touch tuşunu kullanarak çok kolay bir şekilde eşleştirdik. ama sinyalin az olduğu bölgede cihazı çalıştırdığımızda sinyal gücü mükemmel olmasına rağmen bağlantı hızı yerlerde sanırım hem 4310 hemde 5341 den sinyal geldiği için bir çakışma sözkonusu. Bu arada yaptığımız bağlantıdan sonra 4310 u ayrı bir ağ olarak değil aynı airties 5341 olarak görüyorum. yanlış yaptığım birşey mi var. Ayarlarında bir değişiklik mi yapmam lazım.? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sable98

Merhabalar,
    Aynı cihazdan bende satın aldım ağ kapsama alanını genişletmek için. ilk anda harika bir performans gösterdi ama sonra ne oldu anlamadım. airties 5341 modemle air touch tuşunu kullanarak çok kolay bir şekilde eşleştirdik. ama sinyalin az olduğu bölgede cihazı çalıştırdığımızda sinyal gücü mükemmel olmasına rağmen bağlantı hızı yerlerde sanırım hem 4310 hemde 5341 den sinyal geldiği için bir çakışma sözkonusu. Bu arada yaptığımız bağlantıdan sonra 4310 u ayrı bir ağ olarak değil aynı airties 5341 olarak görüyorum. yanlış yaptığım birşey mi var. Ayarlarında bir değişiklik mi yapmam lazım.? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler....

kanal ayarini 11 al modemin access pointmi yoksa kopru olarak mi kullaniyorsunuz

• air touch tuşunu kullanarak iki cihazı birbirine tanıttık sanırım şu an repeater olarak kullanıyorum. Bu Kanal ayarını 11 e almak için işlem basamaklarını yazabilirmisin nasıl yapıcam? Çok teşekür ederim.
  • Bugün bende bi 4310 modemi deneyim dedim kurulum yapamadım araştırırken burayı buldum sonradan çalıştırmayı başardım size de yardımcı olabileceğini düşündüğüm için yazıyorum şöyle bir yol izledim

iki cihazdan da eşitlemeyi yaptım (mesh ayarlarını) sonra

yüklü olan airties network assistans programından 4310'a sağ tıklıyoruz>gelişmiş ayarlar>kablosuz>kablosuz ağ ayarları>kablosuz ağı etkinleştirme var 4310u etkini seçiyoruz ayarları da WPA2 yapıp şifreyi yazıyoruz kaydede basıyoruz bu kadar..

ilk kez yazıyorum yazım hatası olursa affola..
  • Airties musteri hizmetlerini arayarak sorunu cozebilirsiniz 7/24 musteri hizmetleri var ve baya bilgililer

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.