Şimdi Ara

Airties Air 4310 yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
26.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Airties Air 4310 kullananlardan yardım istiyorum. modemimi aylar önce almıştım ve büyük olanı kurmuştum. küçük olanı kurmamıstım. Şimdi kurmak istedim ama cdsini bulamadığım için airties'in sitesinden kolay kurulum cdsini indirdim kurmaya çalısıyorum ancak beceremiyorum birtürlü sabahtan beri

şimdi kurulum şöyle değil mi? ben neler yaptığmı bi anlatıyım
    büyük modemi yani 5340 herhangi bi sorun yok internete bağlı. ufak olanı yani 4310u power kablosunu takıyorum ethernet kablosuyla da büyük modemin portlarındna birine takıyorum sonra airtiesin sitesinden yüklediğim kurulum cdsini açıp kurmaya başlıyorum. neyse kurulum felan bitiyor ben olmuş mu diye denemek için telefonumdan wifi ile 4310a bağlanabiliyorum şuanda ama tabiki çekmedim ethernet kablosunu büyük mdemdem. ne zaman çeksem 4310un bağlantısı gidiyor galiba yapamıyorum ama nerde yanlış yapıyorum ben

• yok mu kullanan bana yardım edebilcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mervesi

yok mu kullanan bana yardım edebilcek

Selam
    Açıkçası bende sizi anlayamadım.
    Neden 2 tane Wireless kurmaya çlışıyorsunuz? Airties 5340'ın zaten kablosuz yayını var. Buna göre Airties 4310'a ihtiyaç var mı?

Çözüm için şöyle bir deneme yapabilir veya aşağıdaki linkten detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Airties 4310'un LAN kablosunu, Airties 5340'ın ilk portuna ve diğer LAN kablosunuda 2.porta bağlayarak deneyin. Bildiğim kadarıyla ilk por süreklilik ürettiği için diğer portlardan etkilenmeyecektir.
    Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

yok mu kullanan bana yardım edebilcek

Selam
    Açıkçası bende sizi anlayamadım.
    Neden 2 tane Wireless kurmaya çlışıyorsunuz? Airties 5340'ın zaten kablosuz yayını var. Buna göre Airties 4310'a ihtiyaç var mı?

Çözüm için şöyle bir deneme yapabilir veya aşağıdaki linkten detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Airties 4310'un LAN kablosunu, Airties 5340'ın ilk portuna ve diğer LAN kablosunuda 2.porta bağlayarak deneyin. Bildiğim kadarıyla ilk por süreklilik ürettiği için diğer portlardan etkilenmeyecektir.
    Kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    5340 dediğiniz gibi kablosuz yayın yapıyor ama 4310 ile daha fazla alana yayılıyor bulunduğumuz mekan baya büyük ve 5340 malesefki yetmiyor 5340 binanın en üst katında yani benim pcmin yanında 4310uda ara kata koymak istiyorum aldığım yerde bana böyle anlatılmıştı. birde dediğiniz gibi portları deniyim umarım olur teşekkürler

• quote:

5340 dediğiniz gibi kablosuz yayın yapıyor ama 4310 ile daha fazla alana yayılıyor bulunduğumuz mekan baya büyük ve 5340 malesefki yetmiyor 5340 binanın en üst katında yani benim pcmin yanında 4310uda ara kata koymak istiyorum aldığım yerde bana böyle anlatılmıştı. birde dediğiniz gibi portları deniyim umarım olur teşekkürler

Alıntıları Göster
    tşkler Bay_KG ama dediğiniz gibi de olmadı ben kurulumda bi hata yaptığımı düşünüyorum ama nerede yaptığımı bilemiyorum aynen bu smiley gibi yapıcam artık

• quote:

tşkler Bay_KG ama dediğiniz gibi de olmadı ben kurulumda bi hata yaptığımı düşünüyorum ama nerede yaptığımı bilemiyorum aynen bu smiley gibi yapıcam artık

Alıntıları Göster
    gerçekten yardıma ihtiyacım varr??

• quote:

gerçekten yardıma ihtiyacım varr??

Alıntıları Göster
    Ayni sorunu ben de yasiyorum nefret ettim Airties ve urunlerinden artik.

Cozebildiniz mi bu sorunu ? Cozen varsa yardimci olabilir mi arkadaslar?

Cok tesekkur ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netgear Router Sorunu ( Yardim )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boe

Ayni sorunu ben de yasiyorum nefret ettim Airties ve urunlerinden artik.

Cozebildiniz mi bu sorunu ? Cozen varsa yardimci olabilir mi arkadaslar?

Cok tesekkur ederim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar siz önce Airties Air 4310 u modeminize tanıtacaksınız.Bunun için Airties Air 4310'un kullanma kılavuzundaki yönergeleri takip edin.Bildiğim kadarıyla modem vede acsespoint vep şifresine ayarlanıp aynı şifre verilecek eşleştirmeden sonra.Bende airties kulanıyorum modem RT-204 serisi acsespoind ise AP 301 serisi eski seri yani memnunum.modem 1. katta acsespoint 3. katta...

• quote:

Orijinalden alıntı: miko26

Arkadaşlar siz önce Airties Air 4310 u modeminize tanıtacaksınız.Bunun için Airties Air 4310'un kullanma kılavuzundaki yönergeleri takip edin.Bildiğim kadarıyla modem vede acsespoint vep şifresine ayarlanıp aynı şifre verilecek eşleştirmeden sonra.Bende airties kulanıyorum modem RT-204 serisi acsespoind ise AP 301 serisi eski seri yani memnunum.modem 1. katta acsespoint 3. katta...

Alıntıları Göster
    Cozum aslinda cok basit. iki urun ustunde de bir dugme var. once modemin sonra access pointin dugmesine basarak otomatik sifreleme yontemini almasini saglayabiliyorsunuz. Tabi access point i repeater moduna ayarlamaniz gerekli once. baska yapilmasi gereken birsey kalmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Cozum aslinda cok basit. iki urun ustunde de bir dugme var. once modemin sonra access pointin dugmesine basarak otomatik sifreleme yontemini almasini saglayabiliyorsunuz. Tabi access point i repeater moduna ayarlamaniz gerekli once. baska yapilmasi gereken birsey kalmiyor.

Airties 5343 modemimin ayarlarını yaptım.Herhangi bir sorun yok.Sadece modeme bağlanıp sorunsuz internete girebiliyorum.Air 4310 kurulumunu yaptım.Air 4310 ethernet kablosuyla modeme bağlıyken,-üstelik modem ayarlarından mesh ile seçili değilken- hem modeme hem de air4310'a bağlanıp internete girebiliyorum.Ancak Air4310 'u ethernet kablosundan çıkarıp sinyal dağıtıcısının yerini değiştirdiğim zaman -ki değiştirmek zorundayım yoksa mantığı kalmaz- wireless olarak air4310 u görebiliyorum ama air4310'a bağlandığım zaman ip alamıyorum.Modemden mesh olarak da aktif de ettim.Farketmedi.Modemin de acces pointin de AirTouch ışıkları yanıyor .Acaba modemin ağına mı bağlanacağım?Yoksa Acces pointe mi bağlanacağım.Gerçi de bu da saçma bir soru oldu ama yine de sorayım.Çünkü modemden gelen sinyalleri direkt göremediğim için acces point aldık zaten.Ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 15 Kasım 2012; 13:29:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Airties 5343 modemimin ayarlarını yaptım.Herhangi bir sorun yok.Sadece modeme bağlanıp sorunsuz internete girebiliyorum.Air 4310 kurulumunu yaptım.Air 4310 ethernet kablosuyla modeme bağlıyken,-üstelik modem ayarlarından mesh ile seçili değilken- hem modeme hem de air4310'a bağlanıp internete girebiliyorum.Ancak Air4310 'u ethernet kablosundan çıkarıp sinyal dağıtıcısının yerini değiştirdiğim zaman -ki değiştirmek zorundayım yoksa mantığı kalmaz- wireless olarak air4310 u görebiliyorum ama air4310'a bağlandığım zaman ip alamıyorum.Modemden mesh olarak da aktif de ettim.Farketmedi.Modemin de acces pointin de AirTouch ışıkları yanıyor .Acaba modemin ağına mı bağlanacağım?Yoksa Acces pointe mi bağlanacağım.Gerçi de bu da saçma bir soru oldu ama yine de sorayım.Çünkü modemden gelen sinyalleri direkt göremediğim için acces point aldık zaten.Ne yapmam lazım?

Alıntıları Göster
    Bir yerde incelemesi gördüm.Ethernet kablosuyla kullanmak zorundasınız demiş.Eğer öyleyse çok saçma değil mi bu?Kablolardan kurtulmak için kablosuz modem aldık zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Bir yerde incelemesi gördüm.Ethernet kablosuyla kullanmak zorundasınız demiş.Eğer öyleyse çok saçma değil mi bu?Kablolardan kurtulmak için kablosuz modem aldık zaten.

Alıntıları Göster
    Herkese selam,

Bende yardım istiyorum :(

bende ki sorun, bende wireless modem olarak Linsys wag54gs mevcut. bunu air 4310 a bağlamak istiyorum(evin her yerinde wireless çekmediği için). ancak ap wirelessdan bağlanmasına rağmen internete giremiyorum. bu konuda bilgisi olan var mı?

teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: musa.peker

Herkese selam,

Bende yardım istiyorum :(

bende ki sorun, bende wireless modem olarak Linsys wag54gs mevcut. bunu air 4310 a bağlamak istiyorum(evin her yerinde wireless çekmediği için). ancak ap wirelessdan bağlanmasına rağmen internete giremiyorum. bu konuda bilgisi olan var mı?

teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Airties 4310 AP var bende de... AP devrede değilken PC den hız testi yapıyorum 8mbit çıkıyor. AP üzerinden bağlandığım zaman 2mbit çıkıyor. Airties'tan soğudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Airties 4310 AP var bende de... AP devrede değilken PC den hız testi yapıyorum 8mbit çıkıyor. AP üzerinden bağlandığım zaman 2mbit çıkıyor. Airties'tan soğudum.

slm hocam bu Airties AIR-4310 un arkasındaki Ethernet cıkısına cat5 kablo takıp masaüstü pc den internete girmemiz mümkünmü
  • evet ama bu cihaz beş para etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizca -- 19 Temmuz 2013; 21:35:25 >
  • quote:

evet ama bu cihaz beş para etmez.

neden beş para etmez hocam
  • Bende vardı. Evde kullanıyordum. Odam modeme uzak olduğundan zayıf sinyali güçlendirmek istedim. yani kablosuzdan kablosuza iletmek için. 4310 kullandığımda sinyal artıyor ama hız yerlerde sürünüyor. 4310 suz daha az sinyalle daha hızlı bağlandım.

Ayrıca bu yaz kaldığım apart otelde aynı AP vardı 4310. Sinyal full iken bağlantı hızı yerlerde. Demekki bu genel bir sorun bu cihazda...

Bence başka marka bir cihaz kullan. TPlink vs.
    3 fonksiyonlu olsun. Universal Tekrarlayıcı, Köprü , Erişim Noktası....
  • quote:

Bende vardı. Evde kullanıyordum. Odam modeme uzak olduğundan zayıf sinyali güçlendirmek istedim. yani kablosuzdan kablosuza iletmek için. 4310 kullandığımda sinyal artıyor ama hız yerlerde sürünüyor. 4310 suz daha az sinyalle daha hızlı bağlandım.

Ayrıca bu yaz kaldığım apart otelde aynı AP vardı 4310. Sinyal full iken bağlantı hızı yerlerde. Demekki bu genel bir sorun bu cihazda...

yapmanız gereken şu modemin üzerindek WPS yazan düğmeye 3 sn basılı tut airtouvh ışığı yanıp sönecek daha sonra 4310 un uzerindeki wps dümesine 3sn basılı tut ikisininde touch ışığı sabitlenene kadar bekle işlem tamamdır
  • quote:

Bende vardı. Evde kullanıyordum. Odam modeme uzak olduğundan zayıf sinyali güçlendirmek istedim. yani kablosuzdan kablosuza iletmek için. 4310 kullandığımda sinyal artıyor ama hız yerlerde sürünüyor. 4310 suz daha az sinyalle daha hızlı bağlandım.

peki cihazın on firmwaresini yükledinizmi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

yapmanız gereken şu modemin üzerindek WPS yazan düğmeye 3 sn basılı tut airtouvh ışığı yanıp sönecek daha sonra 4310 un uzerindeki wps dümesine 3sn basılı tut ikisininde touch ışığı sabitlenene kadar bekle işlem tamamdır

sizde varmı hocam aynı cihaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.