Şimdi Ara

Airties Air 5453 vs Asus Dsl-N14u

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde dlink-2640u ve eskiden vodafone'dan almış olduğum huwai marka bir modem kullanıyorum. İkisini toplayınca bir modem etmiyor . Duruma göre birini çıkarıp diğerini takıyorum. Artık internette gezinmek işkence halini aldı. 1 haftadır kendime modem bakıyorum. Ağır basan airties air5453. 150 tl fiyatı var, sizce değer mi ? Asus dsl-n14u daha bir albenili duruyor ancak pek stabil bir cihaz izlenimi vermiyor internetteki yorumlara bakılırsa. Evde 2 laptop,2 telefon ve ps4 devamlı olarak ağı kullanıyor. Dlink ve huwai resetledikten sonra 5 dakika boyunca 10 ms ve 13-14 mbit hızı stabil bir şekilde bana veriyor ancak zaman geçtikçe saçmalamaya başlıyor. Her şey sil baştan. Güzel bir modem alırsam interneti sağlıklı bir şekilde kullanırım diye düşünüyorum.

Hat Değerlerim ;

Airties Air 5453 vs Asus Dsl-N14u  Airties Air 5453 vs Asus Dsl-N14u

Airties Air 5453 özellikleri ;

•Çok işlevli: ADSL2+ Modem, 300Mbps, 802.11n kablosuz erişim noktası, Firewall, 4 10/100Mbps Ethernet portu, 1 USB portu bir kutunun içinde.
    •AirTies Mesh teknolojisi: AirTies kablosuz tekrarlayıcı cihazlarını kullanarak kablosuz kapsama alanını genişletin.
    •Kolay kablosuz kurulumu: Kablosuz güvenlik ayarları için cihazın üzerinde bulunan WPS tuşuna basmak yeterli.
    •USB Medya Sunucusu: USB diskinizde depolanmış herhangi bir içeriği (fotoğraf, müzik ya da film) akıllı televizyonlara, akıllı telefonlara, tabletlere veya bilgisayarlarınıza kesintisiz olarak iletin.
    •Internet Televizyonu Servisine hazır: IP QoS, VLAN (802.1Q), PVC-Port haritalama ve IGMP özellikleri sayesinde herhangi bir IPTV alıcısına kesintisiz olarak HD video iletin.
    Diğer Özellikler:
    •Kablosuz Router: Bir Ethernet portu WAN portu gibi yapılandırarak cihazınızı bir kablosuz router’a dönüştürebilirsiniz.
    •Misafir Ağ: Misafirler için farklı şifre ve ağ ismi ile ayrı kablosuz ağ yaratın. (VLAN ve Multi SSID özellikleri ile)
    •Gelişmiş Kablosuz Güvenlik: WPA2-Kurumsal, WPA2-Kişisel, WPA-Kurumsal, WPA-Kişisel ve WEP kablosuz şifreleme standartlarını destekler.

Görseller

Asus Dsl-n14u Özellikleri ;

•Çok amaçlı 300Mbps kablosuz ADSL Modem ve Router
    •EWAN desteği ile herhangi bir Ethernet portunu WAN portu olarak atayabilme
    •EWAN üzerinden Fiber internet desteği
    •Ağ yazıcı paylaşımı, dosya paylaşımı, torrent desteği ve medya sunucusu için USB portu
    •USB portuna bağladığınız diske bilgisayarınız kapalıyken dahi torrent/dosya indirebilme
    •USB yazıcı paylaşımı özelliği ile USB yazıcılarını ağ üzerinden kullanma
    •30 saniyede hızlı ve kolay kurulum
    •Misafirlerinize, zaman sınırlı özel bir kablosuz ağ oluşturabilme
    •Trafik Yöneticisi ile kullanıcı bazlı bant genişliği tanımlama
    •VPN Client ve VPN Server desteği (PPTP)
    •USB port üzerinden 3G/4G bağlantı desteği (Telefon ve 3G Dongle üzerinden)
    •Modem arayüzü üzerinden edinebileceğiniz ücretsiz DDNS alan adı
    •ASUS AiCloud ile ev ağınızdan Internet bağlantılı herhangi bir bilgisayar, Android veya iOS aygıtından verilerinize erişebilir, senkronize edebilir, paylaşabilir ve aktarabilirsiniz

Görseller ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhancalik -- 22 Kasım 2015; 22:57:36 >

• airties air5453 tavsıye olur bende 2 yıldır kulanıyorum
  • Arkadaşım bende airties air 5453 aldım. İlk zamanlar fena değildi ama gel gör ki şimdi ısınınca devamlı olarak kopmalar oluyor deli oluyorum. Daha önce tp-link td w8151n vardı. İnternet hattındaki kopmalar nedeniyle ttnet den gelen arkadaşlar sağolsunlar bana yeni bir modem almam gerektiğini söylediler bende onlara uyup air 5453 ü bir ton para bayılarak aldım. İşin asıl tarafı bu kopmalar modemden değil de onların kendi hat ve santrallarindeki sıkıntıdan olduğunu sonraki zamanlarda öğrendim. Bu kendini bilmezler hatayı hep başka şekilde dile getirerek hizmet alanı yanıltıyorlar. Bu gece iyice deli oldum ve eski modemi tekrar devreye soktum ve şu an inan rahatım. Başkalarının laflarına bakıpta sakın aldanıp airties alma neden mi çünkü ben çok çektim bu airtiesten. Tp-link ten öncekide airties ti onda da sıkıntılar yaşadım ama gel gör ki satıcının övüp biteremediği airtiese yönelerek en büyük hatayı yaptım. Modem arayışı içinde isen tp-link ten ve zyxel den şaşma derim. Ama gene de son karar senin bu işi iyi bilen marka fanatiği yada trolü olmayan insanlara danış ona göre modem tercih et.

• quote:

Orijinalden alıntı: vatan1974

Arkadaşım bende airties air 5453 aldım. İlk zamanlar fena değildi ama gel gör ki şimdi ısınınca devamlı olarak kopmalar oluyor deli oluyorum. Daha önce tp-link td w8151n vardı. İnternet hattındaki kopmalar nedeniyle ttnet den gelen arkadaşlar sağolsunlar bana yeni bir modem almam gerektiğini söylediler bende onlara uyup air 5453 ü bir ton para bayılarak aldım. İşin asıl tarafı bu kopmalar modemden değil de onların kendi hat ve santrallarindeki sıkıntıdan olduğunu sonraki zamanlarda öğrendim. Bu kendini bilmezler hatayı hep başka şekilde dile getirerek hizmet alanı yanıltıyorlar. Bu gece iyice deli oldum ve eski modemi tekrar devreye soktum ve şu an inan rahatım. Başkalarının laflarına bakıpta sakın aldanıp airties alma neden mi çünkü ben çok çektim bu airtiesten. Tp-link ten öncekide airties ti onda da sıkıntılar yaşadım ama gel gör ki satıcının övüp biteremediği airtiese yönelerek en büyük hatayı yaptım. Modem arayışı içinde isen tp-link ten ve zyxel den şaşma derim. Ama gene de son karar senin bu işi iyi bilen marka fanatiği yada trolü olmayan insanlara danış ona göre modem tercih et.

Bende 3 senedir aynı marka modemi kullanıyorum herhangibir sorun yaşamadım dediginiz şekilde ve yıllar hep airties kullanırım memnunum marka fanatiği filan değilim bence sizin kullandığınız modem de sorun var veya hattınizda bir sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.