Kolay birşey midir nereden temin edilir ve bahsettiğiniz şeyin görevi nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AirTies Air 5760 | 1600 Mbps | 11ac WiFi | ADSL/VDSL/Fiber Modem (56. sayfa)

-
-
evet cok kolay ama elektronik bilginiz yoksa hiç bulaşmayın varsa tanıdık vs o yapar yada elektronikciye götürebilirsiniz.
kapasitörler genelde 1TL-5TL arasında değişir. siz yaparsanız 5-10TL alırlar tamirci 50-100 alabilir
-
Peki bahsettiğim sorun direkt olarak kesin o parçadanmıdır ? Modem aşırı ısınıp kapanıyor veya adaptöründe bir sorun olabilir mi ? Adaptör kolayca çözülür ısınma sorunu nasıl çözülür üstüne bir usb fanmı takılmalı ne yapılmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunu tahmini söyledim görmeden denemeden birşey diyemeyiz, kapasitör cihazda da var, adaptörde de .
ikisini birden değiştirmen gerekebilir, Ben harici digital uydu cihazında yaşamıştım cihaz acılıyor belli süre sonra kapanıyordu, kapasitörler kurumuş ısınınca sorun oluyordu ,değiştirince sorun kalmadı.
-
Teşekkür ederim inceleyeyim gerekirse yeni bir modeme geçerim
Satılık Airties Air 5760 var.
-
Şu konuyu hortlatıp durmayın ya. Konu kilit lütfen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsi hayatt.com ne link kırık cıkmıyor
-
@Regionella Merhaba ürün hala satılık mı? Ürün kondisyonu ne durumda, kutu vs içeriği tam mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelmisine -- 22 Aralık 2022; 14:1:19 > -
modem+adaptör mevcut. kendi kutusu duruyor mu onu bilmiyorum. 1.5 yıl kullanıldı, kenarda duruyor öyle bir sorunu yok.
-
Elinde olup satanlar PM atabilir mi
arkadaşlar bu modemde wireless zamanlama var mı? wifiyi belli saatlerde çalışıp belli saatlerde kapatacak özellik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 20 Şubat 2023; 23:18:32 > -
soru sorulalı çok olmuş ama cevap vereyim başkasına lazım olur belki, Var.
-
Arkadaşlar merhaba . Yardımınıza ihtiyaç var
5760 çok ısınıyor diye okudum bazı yerlerde asli varmı?
180 TL ye airties 5750
250 TL ye airties 5760 modeli ikinci el var
Hangisini tavsiye edersiniz
merhaba,
Ben 10 seneye yakındır kullanıyorum , şuan aktif hala ısı problem olmadı, yüksek bir yere koydum erişmek zor zaten. Isınsada bilmiyorum ama işini yapıyor sorun yok.
-
Sararma olmuştur sanırım beyazligindan dolayı.
Edit çekim sinyal nasıl . 5750 ile arasında çok fark yok sanırım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 4 Haziran 2023; 21:41:1 >
5750 mı bilmiyorum , çekim sinyali değişmedi, en baştan beri aynı sadece köşelerde 5GHz olan az cekiyor.
-
-
Arkadaşlar bu modemi 3 yıl vdsl olarak kullandım şimdi fibere geçtim ama ne kadar uğraşsamda kurulumunu yapamadım internet/internet ayarları/ wan-eth-internet kurulumunu yaptım olmadı sonra adsl kurulumu yaptım oda olmadı bı çözüm sunarsaniz sevinirim bundan önce Vestel dmg9000 vardır çatır çatır çalışıyordu ama airtiesi kullanmak istiyorum
Ben 3 yıldır kullanıyorum sıcaktan zamanla sararma yapıyor ama performansa etkisi olmuyor herhangi bir kopma sıkıntısı yapmıyoro lambanın sönük yanması normal benimkide öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X