İyi akşamlar herkese
İki adet 5760 var birini router olarak kullanıyordum işin gaibi bir hafta arayla birinin birinin dsl.kismi.calismaz oldu neyse diğeriyle değiştirdim şimdide onun 2.4 GHz i gitti
35mbps hız alıyoruz VDSL 2. Öyle çok oyun oynayan da yok ama yine de gunumuz teknolojisine uygun ısınma sorunu olmayan (bunlar çok isiniyordu sanki o yüzden cortladi gibi geliyor) tavsiyelerinizi bekliyorum
Herkese teşekkürler
Kompakt bir makineye geçiş yapmak
DSLR aynasız makinem vardı ama yaklaşık iki senedir elimi surmuyorum onu taşımak zaman ayırmak filan gerekiyor artık ugrasamiyorum
Daha Compact bir şeylere geçmek istiyorum küçük taşınabilir wifi den telefona gönderip editleyip paylaşmak istiyorum lens taşıma ışığı ayarlamak vs artık zor geliyor
Bu durumda hep karşıma aksiyon kameraları çıkıyor ama aksiyon kameralari fotoğraf konusunda ne kadar mutlu eder bilmiyorum
Fotoğrafcilikla ilgilenen arkadaslar daha kompak tavsiye edeceğiniz makineler neler
Tivibu uydu üyelik iptali cihazı vermemek
İyi günler arkadaşlar yıllardır Tivibu kullaniyordun Vestel cihaz vardı televizyonumda Vestel dün itibariyle iptal edince TV nin kendi uydusuna geçtiğinde görüntü kalitesi ve gereksiz kanal kistesi beni çok boğdu bende cihazı iade etmeden kullanmaya devam etsem dedim bu durumda
Menüden Tivibu kurulumu diyince şu andaki gibi bir kurulum mu yapar yoksa ileride normal uydu cihazı gibi bol saçma sapan kanallar ile dolu bir kurulum mu olur
Yada bu cihaz yerine su cihazı al daha iyi kalitesi var diyebileciginiz bir zihaz varmı
Normal bir uydu alıcısinda Tivibu daki gibi az kanal kurmanın tek yolu el ile kanal ekle-sil şeklinde ilerlemek mi
Teşekkürler herkese
Oxygen sürümü nasıl düşürülür
Telefona guncelleme geldi oxygen sürüm. Güncellendi eski görüntüsü daha iyiydi işin özü oxygen downgrade nasıl yapiliyor
Su arıtma atık su problemi çözebilen varmi
Arıtma aldim ama atık suyu gördükten sonra baglamadim yazık günah diyerek araştırıyorum çift membrana döndürucem makineyi yada alternatif çözümler arıyorum varmı bu işi tamamen cozebilen
2007 polo benzin ve LPG aynı anda tuketiyor
|
Vodafone geçiş yaptık tarifeler gozukmuyor
|
Çift baslik
|
Lovato orogram elinde olan varmi
|
Nat geo discovery vs en ucuz nasıl izlerim
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 786
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 23.299 (Bu ay: 313)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri